- 5 Eylül 2014
- 84.620
- 70.443
- 4.513
Ben sensiz yapamampeşimi bırak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben sensiz yapamampeşimi bırak
Efsanenizin kankasıKimlerle arkadaşlık ettiğine dikkat et okan hoca. Kankan olan küçük salatalığın gerçek yüzünü gördün mü bugün
Doğru söze ne denir.Efsanenizin kankası
hayır istifa etmeli bu rezil futbolu istemiyoruzGalatasaray taraftarı hocasına sahip çıkarak onu bu aşağılık salatalık türü ve onun sosyal medya örgütünden korumalı.
Okan hocayı eleştirelim.yanlışlarını her daim dile getirelim.burası ayrı.ama geçen sene Erden başkanı hedef yaptı karşıdaki organize güruh.bu sene de hedef Okan hoca.Beşiktaşlı bir yöneticinin okan hocanın söylemine laf çakması..ertesi gün acunun açıklamaları..sosyal medyada yapılan eş zamanlı algılar..bunlar tesadüf değil..taraftar farkında olmalı bunun.başımızdaki yönetimin zaten ağırlığının olmadığını biliyorlar.son 2 senedeki başarıda en etkili olan figürler belli..ilk ayağı Erden Timur idi..şimdi sıra Okan hocada..Planlı şekilde tüm paralı sosyal medya trolleri ile organize olup algı operasyonu yapıyorlar..medya da yer alan paralı kalemler de dahil buna..Başımızdaki böyle yönetim varken bu sene için de Okan hocaya ve takıma güvenip arkasında durmaktan başka çaremiz yok.Okan hocada motive olup yapılmayacak hataları bir daha yapmasın artık.çünkü bu sene daha zor geçecek bu belli oldu.Galatasaray taraftarı hocasına sahip çıkarak onu bu aşağılık salatalık türü ve onun sosyal medya örgütünden korumalı.
TamamTaraftarlarımızın çoğunun sahip olduğu futbol bilgisine sahip olduğunu düşünmüyorum artık. Umarım taraftar seviyesine çıkar.
Hocam alıntı yapmayalım yanlış oluyor boş yorum evet sorun degil ama alıntı yok. Rica ediyorum ben yapmayacağım artik alıntı. Teşekkürler selamlar
Tebrikler karizmatik oldunuzTaraftarlarımızın çoğunun sahip olduğu futbol bilgisine sahip olduğunu düşünmüyorum artık aldigim uyarilardan sonra. Umarım taraftar seviyesine çıkar.
Sizlere serbest galiba alıntılarTebrikler karizmatik oldunuz
Bilgim yokSizlere serbest galiba alıntılar
Son yıllarda attığın en güzel mesaj olabilirhayır istifa etmeli bu rezil futbolu istemiyoruz
onun yerine tudor gelsin istiyoruz