Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimlerle arkadaşlık ettiğine dikkat et okan hoca. Kankan olan küçük salatalığın gerçek yüzünü gördün mü bugün

Bahaneleri birak Hocam. 3-0'dan sonra isterse hakem havadan 3 penalti calsin senin yine o maci kazanman lazim. Mac onunde skor tahmini olarak 7-3 demistim. Mac oraya da gidiyordu, ama ikinci yari sutumuz yok. Bunu hakemle falan aciklayamazsin.

Sene basinda yedigimiz tokatklardan sonra bir silkelendin, simdi ikinci silkelenme zamani. 3-0 one gecince, takim cok simaracak diye endiselenmistim, sagolsunlar macin bitmesini bile beklemediler. Bu herkese ders olsun.

Karsi tarafin seviyesini goruyorsunuz. Bu takim cok buyuk hatalar yapmadigi muddetce bu seneyi tepede bitirir. Yeter ki, herkes ozverili olsun.

Nasıl bir maç yaşattıysa kaç gündür tadımız yok kendimize gelemedik, aynısını geçen sezonun son fb derbisinde yaşamıştık, sağolsun yine benzer bir travmaya soktu. Bide şimdi ceza alacak muhtemelen, birkaç maç kenarda sarı gözlüklüyü göreceğiz. Neresinden tutsan zarar yani.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray teknik direktörünün bahaneler üretmesinden pek hoşlanmiyotum ya

Sampiyon takimin sampiyon hocasisin. Biraz agirligin oksun yaw. El kol hareketleriyle, kufur kiyametle mi mac kazanican yoksa top oynayarak mi? Bu isin stresini kaldiramiyorsan ya dogru durust yardimci bul ya da cekil kenara kafani dinle.

Galatasaray taraftarı hocasına sahip çıkarak onu bu aşağılık salatalık türü ve onun sosyal medya örgütünden korumalı.
Okan hocayı eleştirelim.yanlışlarını her daim dile getirelim.burası ayrı.ama geçen sene Erden başkanı hedef yaptı karşıdaki organize güruh.bu sene de hedef Okan hoca.Beşiktaşlı bir yöneticinin okan hocanın söylemine laf çakması..ertesi gün acunun açıklamaları..sosyal medyada yapılan eş zamanlı algılar..bunlar tesadüf değil..taraftar farkında olmalı bunun.başımızdaki yönetimin zaten ağırlığının olmadığını biliyorlar.son 2 senedeki başarıda en etkili olan figürler belli..ilk ayağı Erden Timur idi..şimdi sıra Okan hocada..Planlı şekilde tüm paralı sosyal medya trolleri ile organize olup algı operasyonu yapıyorlar..medya da yer alan paralı kalemler de dahil buna..Başımızdaki böyle yönetim varken bu sene için de Okan hocaya ve takıma güvenip arkasında durmaktan başka çaremiz yok.Okan hocada motive olup yapılmayacak hataları bir daha yapmasın artık.çünkü bu sene daha zor geçecek bu belli oldu.

Ben olsam fatih hocanin arda turan beni geçer lafı için bile ayri hirs yapardım.demekki hoca kendini gormuyo sende,lütfen şu kucumsemeyi bırak.her maci ciddiye al,gençleri oynattığın hazırlık maclarinda bile gençlere eziyet ettin çorba kadro ile.yusufu ve ziyechi sevmek zorunda değilsin ama oynatmak zorundasın 2 tane saf yetenegi..yararlanmak zorundasın

Taraftarlarımızın çoğunun sahip olduğu futbol bilgisine sahip olduğunu düşünmüyorum artık aldigim uyarilardan sonra. Umarım taraftar seviyesine çıkar.

Rfs ve Alanya maçını alacaksın. Puan kaybında kendi kendine baskı yaratmış olacaksın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt