Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Deniz zorlu kendisinden aslinda nefret ettiğini,2 sezondur sampiyonluk yolunda totem için böyle bir yol izledigini bana itiraf etti.ekran görüntüsü var.

Böyle takımı olupta 3-0’dan Anadolu takımına maç veren adama fazla güvenmeyin. Galatasaray taraftarının yüzünü eğdirecek sonuçlar alan adama, İsviçre liginde maç kazanamayan takıma ŞL’yi veren adama güven olmaz. Biz ifb taraftarı değiliz. Zayıf takımlara alınan sonuçlar bizim gözümüzü boyamaz.

Şakşakcıları akşama hazırlık yapıyor sanki zafer kazanacakmış gibi ama karşıdaki takım süperlig seviyesinde bile olmayabilir.

Böyle takımı olupta 3-0’dan Anadolu takımına maç veren adama fazla güvenmeyin. Galatasaray taraftarının yüzünü eğdirecek sonuçlar alan adama, İsviçre liginde maç kazanamayan takıma ŞL’yi veren adama güven olmaz. Biz ifb taraftarı değiliz. Zayıf takımlara alınan sonuçlar bizim gözümüzü boyamaz.

Şakşakcıları akşama hazırlık yapıyor sanki zafer kazanacakmış gibi ama karşıdaki takım süperlig seviyesinde bile olmayabilir.
ne süper taraftarsın sen fatih yav en çok sen eleştiriyosun vallahi helal

Guven vermiyor oyuncu değişikliği gec yapıyor bizden sonra anadolu kluplerine doğru gidebilir

Guven vermiyor oyuncu değişikliği gec yapıyor bizden sonra anadolu kluplerine doğru gidebilir

Avrupa'nın en etkili sol forvetlerinden birini 10 numaraya devşirmeye çalışıp, çocuğun taraftarla arasının açılmasına sebep olmak suretiyle, oyuncunun camiaya küsmesine yol açması sonucunda 3 kuruşa elimizden kaçmasına vesile olduğu için ağır bir şekilde eleştirilmeli.

@Orhun Karayıldız YGS'de Türkçe'de 40'ta 35 yapmıştım renktaş nasıl cümle olmuş sence ?

Avrupa'nın en etkili sol forvetlerinden birini 10 numaraya devşirmeye çalışıp, çocuğun taraftarla arasının açılmasına sebep olmak suretiyle, oyuncunun camiaya küsmesine yol açması sonucunda 3 kuruşa elimizden kaçmasına vesile olduğu için ağır bir şekilde eleştirilmeli.

@Orhun Karayıldız YGS'de Türkçe'de 40'ta 35 yapmıştım renktaş nasıl cümle olmuş sence ?

Güzel ama aynı şeyden bahsetmediğimiz için buradaki değerlendirmenin benim söylediğimle bir alakası bulunmuyor ki.

Maalesef yanlış yerde sataştınız bana bayım!!!

Kalbimi kırdınız ve şimdi kılıcımın tadına bakacaksınız. Sizi düelloya davet ediyorum!!!!!!!!!!!!

Güzel ama aynı şeyden bahsetmediğimiz için buradaki değerlendirmenin benim söylediğimle bir alakası bulunmuyor ki.

Maalesef yanlış yerde sataştınız bana bayım!!!

Kalbimi kırdınız ve şimdi kılıcımın tadına bakacaksınız. Sizi düelloya davet ediyorum!!!!!!!!!!!!
Mesaideyim kanka zaten ben 2. mesajdan sonra geri vitese takarım boşver

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kasımpaşa maçındaki mental etkiyi atlatabilmek için önemli maç RFS

nispeten zayıf Avrupa maçı rakibi en iyi şey bunu unutturmak için bana göre.

umarım üstesinden geliriz.

Olm abartmayın yav. Okan da değerli bir herif bazı şuursuzlukları ve takıntıları var da iş artık abartıya gitmeye başladı.
Kerem olayına döndü yine.
Arkadaş o çizgiyi bilmiyoruz. Eleştiri güzel de yok şuna nasıl yenildi gibi tavırlar da biraz mantık dışı.
Ayrıca bitti gitti kardeşim.
Şimdi önünde iki sınav var
1. uefada en az ceyrek final +lig sampiyonluğu
2- menertaşı evire çevire rezil etmek.

Olm abartmayın yav. Okan da değerli bir herif bazı şuursuzlukları ve takıntıları var da iş artık abartıya gitmeye başladı.
Kerem olayına döndü yine.
Arkadaş o çizgiyi bilmiyoruz. Eleştiri güzel de yok şuna nasıl yenildi gibi tavırlar da biraz mantık dışı.
Ayrıca bitti gitti kardeşim.
Şimdi önünde iki sınav var
1. uefada en az ceyrek final +lig sampiyonluğu
2- menertaşı evire çevire rezil etmek.
bu kadar.

Young Boys maçından sonra çekip gidenleri 6/6 ile topaç gibi döndürdü. Bakalım bu akşam kimleri kucağa alacak hocam yine. Bide utanmadan yüzsüz gibi seviniyorlar galibiyetlere bu şahıslar.
20241003_023821.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Su rezil takimi yenebilmemiz icin ligde rotasyona girmemiz ne kadar yanlis bir karar oldu beli.oluyor, rakip okadar kötüki bizim ligde küme düser. Gerci bu heriflerden bile gol yedik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt