Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam sizden ricam alıntı ya da bu sekilde şekilde yazı yazmayalım. Teşekkür ederim iyi günler..Deniz zorlu kendisinden aslinda nefret ettiğini,2 sezondur sampiyonluk yolunda totem için böyle bir yol izledigini bana itiraf etti.ekran görüntüsü var.
ne süper taraftarsın sen fatih yav en çok sen eleştiriyosun vallahi helalBöyle takımı olupta 3-0’dan Anadolu takımına maç veren adama fazla güvenmeyin. Galatasaray taraftarının yüzünü eğdirecek sonuçlar alan adama, İsviçre liginde maç kazanamayan takıma ŞL’yi veren adama güven olmaz. Biz ifb taraftarı değiliz. Zayıf takımlara alınan sonuçlar bizim gözümüzü boyamaz.
Şakşakcıları akşama hazırlık yapıyor sanki zafer kazanacakmış gibi ama karşıdaki takım süperlig seviyesinde bile olmayabilir.
Ben artık eleştirmiyorum. Fikrimi söyledim hakkında. Sen süper taraftar ol. Susup hiçbir şey söylememek süper taraftarlık ise.ne süper taraftarsın sen fatih yav en çok sen eleştiriyosun vallahi helal
aga senin hiç hayatın yok mu yavGuven vermiyor oyuncu değişikliği gec yapıyor bizden sonra anadolu kluplerine doğru gidebilir
Avrupa'nın en etkili sol forvetlerinden birini 10 numaraya devşirmeye çalışıp, çocuğun taraftarla arasının açılmasına sebep olmak suretiyle, oyuncunun camiaya küsmesine yol açması sonucunda 3 kuruşa elimizden kaçmasına vesile olduğu için ağır bir şekilde eleştirilmeli.
@Orhun Karayıldız YGS'de Türkçe'de 40'ta 35 yapmıştım renktaş nasıl cümle olmuş sence ?
Mesaideyim kanka zaten ben 2. mesajdan sonra geri vitese takarım boşverGüzel ama aynı şeyden bahsetmediğimiz için buradaki değerlendirmenin benim söylediğimle bir alakası bulunmuyor ki.
Maalesef yanlış yerde sataştınız bana bayım!!!
Kalbimi kırdınız ve şimdi kılıcımın tadına bakacaksınız. Sizi düelloya davet ediyorum!!!!!!!!!!!!
TamamGuven vermiyor oyuncu değişikliği gec yapıyor bizden sonra anadolu kluplerine doğru gidebilir
bu kadar.Olm abartmayın yav. Okan da değerli bir herif bazı şuursuzlukları ve takıntıları var da iş artık abartıya gitmeye başladı.
Kerem olayına döndü yine.
Arkadaş o çizgiyi bilmiyoruz. Eleştiri güzel de yok şuna nasıl yenildi gibi tavırlar da biraz mantık dışı.
Ayrıca bitti gitti kardeşim.
Şimdi önünde iki sınav var
1. uefada en az ceyrek final +lig sampiyonluğu
2- menertaşı evire çevire rezil etmek.