Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sabahtır çağırıyorum kimse yok piyasada
Burada insanların bir bölümü bunu dedi ve bu saatten sonra nereden hoca bulunacakmış 2 yıl şampiyon olmuş hoca vesaire.Bütün yıl çöp olacak oyuncular futboldan soğuyacak.BJK maçıyla kovulmalıydı aslında. Tamam o zaman için ben dahi erken, olmamalı diyordum ama o riski almalı imişiz. CL'den etti, Avrupa'dan da ediyor.
ya vasfi ebesininrfs
(küfür kısaltması değildir)
3.5 milyonu iddiaya koymuş olmasından bile şüpheleniyorum. Böyle rezillik olmaz. Kabullenemiyorum.BJK maçıyla kovulmalıydı aslında. Tamam o zaman için ben dahi erken, olmamalı diyordum ama o riski almalı imişiz. CL'den etti, Avrupa'dan da ediyor.
Young Boys maçından sonra çekip gidenleri 6/6 ile topaç gibi döndürdü. Bakalım bu akşam kimleri kucağa alacak hocam yine. Bide utanmadan yüzsüz gibi seviniyorlar galibiyetlere bu şahıslar.Ekli dosyayı görüntüle 264697
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Okan Buruk diyorum noktayı koyuyorum. İyi gün taraftarlarını tokatlamaya devam ediyor hocaların hocası. Oynattığı oyun ortada. Birde Icardi ve Osimheni beraber oynatmanın formülünü bulduğunda her şey kusursuz olacak. İyi ki varsın hocamEkli dosyayı görüntüle 264028
Okan Buruk bizleri utandırmadı. Ben hep arkasında durdum ama Beşiktaş ve Young Boys maçından sonra haddini aşan herkese cevabını verdiği için çok mutluyum. Sen bu ülkenin yetiştirdiği en büyük teknik adam olacaksınEkli dosyayı görüntüle 263663
Abicim adam durmadan izin veriyor. Çalıştıklarında da 5e 2 filan oynatiyordurYaw tamam Riga'yi yenmek için teknik direktöre gerek yok da bu takım bariz şekilde çalışmıyor. Her dönen topun rakibe gitmesi asla tesadüf olamaz. Futbolcuların çoğu sıkışınca saçmalıyor.
Bayer leverkusen'in az maçını izledim ama ne zaman izlesem top benden çıksın da ne olursa olsun diyen topçu görmedim veya ceza sahasına şuursuzca orta açan