Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BJK maçıyla kovulmalıydı aslında. Tamam o zaman için ben dahi erken, olmamalı diyordum ama o riski almalı imişiz. CL'den etti, Avrupa'dan da ediyor.
Burada insanların bir bölümü bunu dedi ve bu saatten sonra nereden hoca bulunacakmış 2 yıl şampiyon olmuş hoca vesaire.Bütün yıl çöp olacak oyuncular futboldan soğuyacak.

ortasahayı boşaltmanın yanına sol kanadı da boşaltmayı ekledi yelpazesi genişliyor, gelişmeye devam sn hocam

BJK maçıyla kovulmalıydı aslında. Tamam o zaman için ben dahi erken, olmamalı diyordum ama o riski almalı imişiz. CL'den etti, Avrupa'dan da ediyor.
3.5 milyonu iddiaya koymuş olmasından bile şüpheleniyorum. Böyle rezillik olmaz. Kabullenemiyorum.

güzelım kadroyu bok etti

Adamların toplam değeri icardi nin maaşı kadar

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Young Boys maçından sonra çekip gidenleri 6/6 ile topaç gibi döndürdü. Bakalım bu akşam kimleri kucağa alacak hocam yine. Bide utanmadan yüzsüz gibi seviniyorlar galibiyetlere bu şahıslar.Ekli dosyayı görüntüle 264697

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Okan Buruk diyorum noktayı koyuyorum. İyi gün taraftarlarını tokatlamaya devam ediyor hocaların hocası. Oynattığı oyun ortada. Birde Icardi ve Osimheni beraber oynatmanın formülünü bulduğunda her şey kusursuz olacak. İyi ki varsın hocam Ekli dosyayı görüntüle 264028

Okan Buruk bizleri utandırmadı. Ben hep arkasında durdum ama Beşiktaş ve Young Boys maçından sonra haddini aşan herkese cevabını verdiği için çok mutluyum. Sen bu ülkenin yetiştirdiği en büyük teknik adam olacaksın Ekli dosyayı görüntüle 263663

naber

2 macta 5 tane gol atip 2 kez skorlari koruyama 5 gol ye iki mavi da kazanama. Gotun sikisinca hic oynatmadigin Yusuf’u sahaya at. Ulan Osimhen ne buyuk adammis kac mactir hoca gibi gosterdi seni. Once Young Boys simdi Riga maci tarihi rezillikler.Gotuyle guluyodur diger takimlar bize.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sahaya 11 süreyim, kazanırızla olmuyormuş demek ki hocam.

Geçmiş olsun.

Takıma taktik filan çalıştır. Bilmiyorsanız, parasını versin kulüp, yardımcı getirsinler sana. Ha, bu ayıp bir şey değil. Dünyanın en iyi hocası Guardiola'nın ekibi 15 kişi.

Yaw tamam Riga'yi yenmek için teknik direktöre gerek yok da bu takım bariz şekilde çalışmıyor. Her dönen topun rakibe gitmesi asla tesadüf olamaz. Futbolcuların çoğu sıkışınca saçmalıyor.
Bayer leverkusen'in az maçını izledim ama ne zaman izlesem top benden çıksın da ne olursa olsun diyen topçu görmedim veya ceza sahasına şuursuzca orta açan
Abicim adam durmadan izin veriyor. Çalıştıklarında da 5e 2 filan oynatiyordur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt