Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cift forvet aşkına başlayacam artık. Takımda kanatta bırakmadın bu ne biçim kadro yapılanması Allah aşkına

Yetersiz hoca. Takımın başından ayrılsın kimse adını anmaz. Hamza Hamzaoğlu 'da 3 kupa kazandı adını anan var mı?

Okan'la ilgili fıkra anlatayım mı?
Okan bir gün Letonya deplasmanına geniş kadro hazırlamış. Kadroda 1 tane orjinal sağ bek 1 tane yan sanayi sağ bek 1 tane de aslında bek olmayan ama yokluktan bek oynamış bir kanat almış.
Maça yan sanayi bekle başlayan Okan, bu oyuncuyu çıkarıp 70'ten sonra dili dışarda soluyan bek olmayan beki beke koymuş.
Orijinal bek ise kuübede tamamlamış maçı.

Her sene formda oyuncu alınması gereken td. Çünkü en fazla 2 yıl elinde olan adam bitiyor. Bu sene Osimen, Sara, Jacobs üstüne Rafa Silva, Hermosa ve sağlam bir sağbakle anca takımı toparlardı.

Osimhen olsa" diyen teknik direktörü duştayken yollarım.

Utanmıyor da.

Abv senin yapacagin degisiklerin dee, oyunu okuyamamanin daaaaa

4-3-3 oynayacaksın oynatamayacaksan gideceksin bu kulüpten. Artık 10 numaraların ve çift forvet zirvaliginin yeri yok futbolda koşmayan adamlarin yeri yok artık.

İcardi kötüyse çıkaracaksın yaa ne kadar oyun okumadan yoksun bi adam oldun yaa. İcardiyle batshuayi yi koydun ileri kim getirecek topu okan efendi. Cift forvet demek 58 tane gol atacağın anlamına gelmiyor. Zaten orta sahan yok bok gibi alan bırakıyorsun geride rakibe.

Bu sezon hoca değişmez beyler. Bunu kabul edelim. Tjk ya yenilirsek olabilir. Yoksa ihtimal vermiyorum.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 ayda 5 defa rezalet yaşattın okan. Yol kazası bahanelerin bırak ve kralın çıplak olduğunu gör artık. Öz eleştiri ve zamanında eleştiri her zaman iyidir.

Bildiğinden şaşmıyor herif gerçi bildiğini de zannetmiyorum bazi şeyleri. Bu sene oyun planı rakip analizi falan hak getire dümdüz çıkıyoruz maçlara B planı yok herifin. Önde de olsak geride de olsak elimizdeki forvet bolluğunda cift forvete dönüp kabak gibi alan açıyoruz rakibe geride. Lanet olsun senin cift forvet sevdana be adam

Forum da her puan kaybindan sonra kopenhag young boys ve sparta prag maclari yaziliyor genel de

Bana göre o takimlara karsi puan kaybetmenin bir aciklamasi var

Rfs gibi ne oldugu belli olmayan bir takima karsi puan kaybetmenin bir aciklamasi veya bahanesi olamaz

Rize,antep,fb ve paok maclarinda yüksek tempo da oynayan takimdan eser yok

Buna acilen bir cözüm bulmali hoca

2 hafta da rüzgar tersine döndü,müdahale etmezse yine kaos’a sürüklenecegiz ve bu defa cikmak zor olur
Beğenmiyorsan Ctiyi tut dedi hocamız duymadın mı?

Bir süper lig teknik direktörü düşünün 70m euro harcatmış 1 ayda ve bjk macına kadar eksiğimiz yok çekiyordu.Sonra gelip osimhen olsaydı maçı alırdım minvalinde konuşuyor.

Transfer doneminin en basindan bugune kadar acip bakilsin aciklamalar,mac sonu demecleri,basin toplantilari hepsi birbirinden tutarsiz,alakasiz zannedersin ki bunlari konusan galatasaray hocasi degil de 14 yasinda bir ergen

Ben yonetime suc buluyordum en basinda ama soyle bir bakiyorsun yonetim 50 milyona yakin para harcamis ve bu adamin istedigi oyunculari getirmis

Bahanenin b si olmayacak ortamda adam zahasindan tut nelsonuna uefasindan tut hakemlere kadar hatta stadyumlara varincaya kadar bahane uretmedigi, suclamadigi kimse ve bisey kalmadi

Yilanin basini kucukken ezeceksin.

Biseylerin degismesi gerek artik yoksa bu filmlerin aynisini daha cokca izleriz

Bizim ne oynadigimizi bilmiyorlar diyordu usta hocamız. Söyle bize sen ne oynatiyorsun. İstifa etmek büyük iş yürek işi sende o yürek yok. Para tatlı geliyor. GSi filan düşündüğüde yok.
Galatasaray'ı düşünse 2001 de takımı satıp kaçmaz dönüşünde Bjkye gitmezdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt