Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korku filmlerinin üstadı, yönetmen Okan, muhteşem bir korku gerilim izletti bize.

Sağol.

İnsan an kötü farklı bir herifi gider özel hazırlar şu dönemler için

1 yeni galibiyet daha ekledin gs kariyerine
tebrikler

Hocam sen bitmissin. Gecen sezonlardaki Okan Hoca iki mac ust uste puan kaybettikten sonra mutlaka rotasyon, degisiklik yapardi. Yazik.

Git gide fatih terime benzemeye başladı. Fatih hoca'nin bu hareketleri de antipatik gelirdi ama o kadar başarısı vardı ki kimss bir şey demiyordu.

Maç bitmiş hâlâ hakeme el kol hareketleri. Sonra ağlayacak beni niye sevk ediyorlar diye.

Alanyaspor maçını izlemedim ama;

- Ataklarda bireysel yetenekler dışında önceden çalışılmış organize bir atak var mıydı?
- Maçın son dakikalarında asla puan kaybetmeyiz dediniz mi?
- Başta Apo olmak üzere bazı futbolcular lakayıt şekilde ileri çıkarken saçma top kayıpları yapmayacak ciddiyette miydi?
- Hoca zamanında oyuna müdahale edebildi mi?
- Barış, Kaan, Mertens gibi üst üste maç oynamaktan yorgun oyuncular zamanında oyundan alındı mı?

Eğer bunlardan 2-3’üne hayır cevabı veriyorsanız düzelen hiçbir şey yoktur. Alanya “muhtemelen” 90’da kaçırdığı pozisyonla puan alma şansını kaybetmiştir

Okan Buruku Tebrik ederim, evimizde zorda olsa son dakikalar zaman yiyerekten FC Barcelona yendik.

Ben diyorum daha ne kadar kötü futbol oynariz acaba diye okan buruk daha beterini oynatiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt