Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaş a yenilirsen patlarsın bilgi. Hakem makem kurtaramaz seni. İyice Eagle a bağladın.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İçerde kazandığı Anadolu maçlarını çıkarsın biri, en az %60ı bu şekilde ite kaka galibiyet çıkmazsa hiçbir şey bilmiyorum. Top falan oynattığı maç sayısı da iki elin parmaklarını geçmez.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
üşenmedim baktım renktaş

geçen sene evimizde kazandığımız anadolu maçlarının 16 sının 7 sini tek farkla almışız yani %43

ilk geldiği yıl ise içerde 12 anadolu maçı kazanmışız 8 tanesi tek farkla yani %66

hele ilk sezon içerde maçların çoğunda yine bugünki gibi son 20-30 dk defans yaparak diken üstünde izlemiştik,tek farkın üstüne yatmıştık

Hocada da mental çöküş var.

Oyuncuları yönetmek konusunda özellikle bazı sorunlar yaşadığını düşünüyorum.

Özellikle Osimhen Icardi ve Batshuayi konusunu yönetmekte zorlanıyor.

Hocalık tarzı mütevazı ve kendini sevdirmek, adalet kavramları üzerine kurulu.

Icardi'yi kazanmak ve motive tutmak için 2 sezon sürdürdüğü mücadele Osimhen ve Batshuayi transferleri ile hocayı ciddi bir problemim içine soktu.

Aslında çoğu hoca için bu problem değilken Okan hocanın yönetim ve iletişim tarzından dolayı probleme dönüştü.

Icardi'yi kesmemek ve Osimhen'i oynatması gerektiğini bildiginden ikili forvet oynayacağız diye açıklamaları oldu.

Mevcut durumda Icardi'yi yedeğe cekip Osimhen ve Batshuayi ile devam etmesi gerekiyor umarım bu karakteri ortaya koyar yoksa bu hem Galatasaray'a hem Okan hocaya hemde Icardi'ye büyük zarar verecek.

Bunun dışında aldırdığı yada alınan oyunculardan verim alınamaması ve sürekli takımda bir transfer ihtiyacı var gibi bir görüntü olması da hem taraftarı hem hocayı yıpratıyor.

Bu forvet ve yeni gelen oyuncu konuları hocanın şuanda birinci problemi.

Ben kötü bir hoca olduğunu düşünmüyorum takım içinde herkes mutlu olsun minvalinde kurduğu iki senelik sistem pamuk ipliğine bağlıydı. İcardinin sakat denip tatile gitmesi sonra sakat olmadığının öğrenilmesinin takımda oluşturduğu psikolojiyi düşününce bunun da hocaya bir baskı oluşturduğunu düşünüyorum ki bazı oyuncular adalet için savaşır. Eğer adalet yoksa uğrunda savaşılacak bir hoca da yoktur.

Ben hala Okan hocadan umutluyum bu konuları yoluna koyarsa işler yoluna girer yoksa hoca da biz de zor zamanlar yaşarız. Bu konuları da bir şekilde yoluna sokacağını düşünüyorum.

Yılda bir iki maç rahat maç seyrediyoruz hala çıkmış ego kasıyor. Elindeki kadro kimseye vermedi bu ülkede bi zahmet top oynat.

1728241403368.webp

Ben takımı genel olarak iyi buldum.mertens ve icardi olmadığı zamanlarda önde etkili baskı yaptık.
rakibin 5 şutu var hiçbiri kaleyi bulmamış.son faullü olanı saymazsak rakibe pozisyon vermedik.
ancak hocada 11 ve değişiklik açısından farklılık görmediğim için biraz tadım kaçık

Deniz Zorlu baya okana bilgi gönderiyor gscimbomda yerden yere vuruluyorsin diye.

Takima odaklanmam gerek dedigin bu halinse vay daha ozaman basimiza neker gelir neler

Olumsuz eleştirilerden tabiki ders çıkarıyoruz, elimizden geldiğince doğruyu yapmaya çalışıyoruz Galatasaray için dese sempati kazanacakken - ki beni o da umurumda olmazdı- adeta sıvarcasına açıklamalara devam. Hem de hafif kibir kokarcasına.

Yine maçı vermesi işten bile değildi. Rakipler değerlendiremezse kazanıyoruz. Değerlendirirse patlıyoruz. Hiçbir boksör için gereğinden fazla darbe almak iyi bir strateji olamaz. Bu adamın taktiği paldır küldür giren bir boksör gibi. Darbe gücüne güveniyor(üst düzey oyuncularla). Ama çok fazla darbe yiyor. Savunması sıfır kere sıfır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt