Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben artık böyle duyumlara pek itimat göstermesem de, bu milli aradan sonra Okan hoca'nın ya 3-5-2 ya da 4-3-1-2 oynatacağı kesin diyorlar.

4 günlük aradan sonra tamamen bu dizilişler üzerine çalışılacakmış.
Cok ciddi soruyorum okaň bey sence uclu oynatir mi orhunum?

fenerbahçeli holiganlar, sözde medya ve sosyal medya figürleri, top yekün okan buruk'a saldırıyorlar.

geçen sene organize saldırdıkları isim erden timur'du. hatırlarsınız.

@Keramettin TANRIVERDİ 'nin geçen sene defaatle yazdığını çok net hatırlıyorum. bu sene için, fb'in hedefi okan buruk olacak demişti.

gs yönetimi ise hocasını savunamıyor bile. fb direkt başkan düzeyinde hocayı muhattap alıp saldırıyor.

bakın gslı bir topçu/hoca/yönetici ile ilgili, gs için iyi mi kötü mü ikileminiz varsa, kriteriniz net olsun: eğer bir gslıya fb holiganları organize şekilde saldırıyorsa, o isim gs için hayırlıdır.

bakın, kim "dursun özbek" için bir şey söylüyor fb camiasından? hatipoğlu için? cenk ergün için? geçen sene erden bey, bu sene okan hoca. icardi vs vs. saldırdıklarına ve saldırmadıklarına bakın.

ayrıca sadece iki gün önce, erden timur'un vurguladığı benim için çok önemlidir. adam gayet yuvarlak konuşabilir, sorunun etrafından dolanarak cevap verebilirdi. direkt "hocaya destek olun" dedi. bu benim için bir emirdir.

hocanın terazisinde sağ tarafta iki yıllık şampiyonluk, galibiyet rekorları, puan rekoru var. sol tarafta ise benim için en büyük hatası, yani mevcut yönetimi savuması var. "mancity-real madrid" saçmalığı var. young boys elenmesi/bjk hezimeti var.

fatih terim'in gs'ı da avrupa'da garip takımlara yenilebiliyordu. çok zayıf ekipleri çok zor eleyebiliyordu. fb'den gitti 6 yedi. çoğu kişi bilmez, ilk sezonunda ali sami yen'de fb'den 4 yedi. 2003'te ayrılırken "bir daha gs defteri benim için kapanmıştır" dedi, sonra tekrar geri döndü. başarısızlıklarda o da bahaneler üretiyordu. yeri geliyor taraftara serzenişte bulunuyordu.

bunlar olur. hiç kimse yıllar boyunca zihnen zirvede kalamaz. inişler-çıkışlar olacaktır. bugün gs ile fb arasında sportif anlamda uçurum varsa, bunun 1. sebebi fatih terim'dir.

gs bugün ligin en büyük şampiyonluk adayıdır. okan hocanın bugün istifa etmesi demek, direkt bu yarıştan çekilmektir. yeni hoca gelecek, takıma alışacak, lige alışacak, oyuncular hocaya alışacak vs vs. ayrıca türkiye liginde yabancı hocanın malesef ne kadar geçersiz olduğunu hepimiz biliyoruz.

bu sebeplerle başta @Okan Mason olmak üzere değerli dostlar. okan buruk'a en az bir sezon daha destek olunmalıdır. hatalarını düzeltmesine fırsat verilmelidir. önce sosyal medyada, sonra tirbünlerde huzur ve güven ortamının oluşmasına katkı sağlanmalıdır.

fenerbahçeli holiganlar, sözde medya ve sosyal medya figürleri, top yekün okan buruk'a saldırıyorlar.

geçen sene organize saldırdıkları isim erden timur'du. hatırlarsınız.

@Keramettin TANRIVERDİ 'nin geçen sene defaatle yazdığını çok net hatırlıyorum. bu sene için, fb'in hedefi okan buruk olacak demişti.

gs yönetimi ise hocasını savunamıyor bile. fb direkt başkan düzeyinde hocayı muhattap alıp saldırıyor.

bakın gslı bir topçu/hoca/yönetici ile ilgili, gs için iyi mi kötü mü ikileminiz varsa, kriteriniz net olsun: eğer bir gslıya fb holiganları organize şekilde saldırıyorsa, o isim gs için hayırlıdır.

bakın, kim "dursun özbek" için bir şey söylüyor fb camiasından? hatipoğlu için? cenk ergün için? geçen sene erden bey, bu sene okan hoca. icardi vs vs. saldırdıklarına ve saldırmadıklarına bakın.

ayrıca sadece iki gün önce, erden timur'un vurguladığı benim için çok önemlidir. adam gayet yuvarlak konuşabilir, sorunun etrafından dolanarak cevap verebilirdi. direkt "hocaya destek olun" dedi. bu benim için bir emirdir.

hocanın terazisinde sağ tarafta iki yıllık şampiyonluk, galibiyet rekorları, puan rekoru var. sol tarafta ise benim için en büyük hatası, yani mevcut yönetimi savuması var. "mancity-real madrid" saçmalığı var. young boys elenmesi/bjk hezimeti var.

fatih terim'in gs'ı da avrupa'da garip takımlara yenilebiliyordu. çok zayıf ekipleri çok zor eleyebiliyordu. fb'den gitti 6 yedi. çoğu kişi bilmez, ilk sezonunda ali sami yen'de fb'den 4 yedi. 2003'te ayrılırken "bir daha gs defteri benim için kapanmıştır" dedi, sonra tekrar geri döndü. başarısızlıklarda o da bahaneler üretiyordu. yeri geliyor taraftara serzenişte bulunuyordu.

bunlar olur. hiç kimse yıllar boyunca zihnen zirvede kalamaz. inişler-çıkışlar olacaktır. bugün gs ile fb arasında sportif anlamda uçurum varsa, bunun 1. sebebi fatih terim'dir.

gs bugün ligin en büyük şampiyonluk adayıdır. okan hocanın bugün istifa etmesi demek, direkt bu yarıştan çekilmektir. yeni hoca gelecek, takıma alışacak, lige alışacak, oyuncular hocaya alışacak vs vs. ayrıca türkiye liginde yabancı hocanın malesef ne kadar geçersiz olduğunu hepimiz biliyoruz.

bu sebeplerle başta @Okan Mason olmak üzere değerli dostlar. okan buruk'a en az bir sezon daha destek olunmalıdır. hatalarını düzeltmesine fırsat verilmelidir. önce sosyal medyada, sonra tirbünlerde huzur ve güven ortamının oluşmasına katkı sağlanmalıdır.

hayır veliciğim desteklemeyi düşünmüyorum

kibir katsayısı gittikce artıyor

görünen büyük patlama yaklaşıyor

adam hatlarını göremiyor bile
değiştirmek için uğraşmıyor bile
umurundada değil zaten kendi söylemiyle

önce kendini dğzeltsin biz yeri gelince destekleriz

ama yaşattığı rezaletler çok taze

fb mb umurumda değil

bize fbden daha çok zarar veriyor şuan

Ben hocayi destekleyenlerdenim lakin ateş olmayan yerden de duman çıkmaz..İlk maglubiyette veya beraberlikte senin istifan isteniyorsa bunu sadece taraftarın simarikligina bağlamak saçma.. Belli ki senin de bir yerlerde hataların oluyor ve ısrarla bu yanlışları duzeltmiyorsun.. Taraftarın tahammulsuzlestigi kısım tam olarak da bu..
Her rakibe aynı oyun planı-hatali değişiklikler - bitik oyuncuların ısrarla aynı anda sahada tutulması vs..
Hadi bunlari da geçtim Doue diye bir herif istiyorsun olmuyor transfer ve sen jelerti kabul ediyorsun yani ne alaka bu 2 adam..Hadi jelerti 3-4 milyona alırsın yine anlarım 9 milyon paraya tonla sağ bek bulunurdu aradığın kriterlerde..
Hocanın dozunda eleştirileri kabul etmesi gerekir işi kibre donusturdukce gözleri köreliyor..
Artık bir yerden başlamali yanlışları düzeltmeye zaten tutup da %90larla maç kazananan bir adamı gönderecek kadar enayi değil kimse ..

hayır veliciğim desteklemeyi düşünmüyorum

kibir katsayısı gittikce artıyor

görünen büyük patlama yaklaşıyor

adam hatlarını göremiyor bile
değiştirmek için uğraşmıyor bile
umurundada değil zaten kendi söylemiyle

önce kendini dğzeltsin biz yeri gelince destekleriz

ama yaşattığı rezaletler çok taze

fb mb umurumda değil

bize fbden daha çok zarar veriyor şuan
tek vurgulamak istediğim,

eğer bu sene de şampiyon olmak istiyorsak, yani böyle bir ihtimal varsa, en yüksek olasılıklı seçenek okan hoca ile devam ettiğimiz senaryodur.

kendisini gönderdiğimiz an şampiyonluk yarışından çekilmişiz demektir. çünkü yerine gelecek hiçbir yabancı hoca, kitabın ortasından başlayıp bu yarışı kazanamaz. zaten tarihte de örneği yok. ayrıca mevcut yönetimin kapasitesini düşünürsek, kimi getirecekleri ile ilgili tahmin bile yapamıyorum.

dolayısıyla sezon sonuna kadar şartsız şurtsuz destekleyeceğim ben kendisini. gs'ın şampiyon olması için.

eleştirilerinin çoğuna katılıyorum bu arada ama onun da bu konularda değişmeye yönelik adımlar atmasını umut ediyorum.

Rotasyonu planlı yapmayı bilirsen haftada 2 maç sorun olmaz.

Herseyi diyin de fatih terim demeyin be arkadaş..

Okan Buruk un 1-2 basın toplantısına taktınız Terim in her basın toplantısı olaydı..

Son 3 senesinde şampiyon olamadık ilkinde 6.olduk 2.sezon bjk ye averajla şampiyonluk verdik 3.sezon 13.bitirdik..Terim 2.yarinin başında gitmese o sezon küme düşerdik çünkü adam muslera nin sakatlığında ismail cipe yi oynatiyordu o herifle maç falan kazanamadık pena geldi de en azından kalede kaleci var dedik..

Üstüne geçen sezon ki panathinaikos macerası da ortada..

Takım şu an lider diğer iki rakip de krize ha girdi ha girecek.. Fb geçen sezonki gibi oynamıyor,bjk nin de gazı kaçtı.. Şu durumda antrenor göndermeye çalışmanın amacı nedir..

Bu sezonki maçlar da bence çok sövdüm ama ertesi güne kadar...sonra biraz sakin düşünüp getirilere götürülere bakıp ona göre değerlendirmek lazım..

Haziran ayından beri Fatih terim’in gölgesi gözüküyor. Dün icardi ve osimheni içi giderek yorumlamasından sonra iyice emin oldum.

20+ senedir Galatasaray’ı takip edenler bilir ki Fatih hoca o koltuğa talip değilse hep kendini uzak tutmuştur. bırakın güncel takımı yorumlamayı…

Antalya, elfsborg, Beşiktaş fikstüründen 9 puan çıkmazsa Okan buruk yolcu olur çok net gözüküyor, kendisindeki gerginlikte bu yüzden zaten biliyor kovulacağını

Elimizdekinin değerini bilmesini ne zaman öğreniriz… sadece kaybettikten sonra mı? Milletin en ufak puan kaybında hocanın kellesini istemesi sağlıklı değil. Henüz her şey kaybedilmemiş, bizim rolümüz destek olmak. Başlıkta yazıldığı gibi, (FT hariç (ki o da artık yapamaz herhalde)) sezon ortası kimse gelip daha başarılı olamaz

Lig şampiyonluğu çok umurumda değil. Tek motivasyonum Koçu ağlatmak ligde.
Asıl önem verdiğim avrupada başarı onu da disiplinsiz Okan Buruk başaramaz. O yüzden şutlanmalı.

Young Boys, teknik direktör Patrick Rahmen'in görevine son verildiğini açıkladı.

Maç: 15

Galibiyet: 5

Mağlubiyet: 7

Beraberlik: 3

5 galibiyetin 1'i İsviçre Amatör, 1'i 3. lig takımına, 2'si de bize karşı

1728483842977.webp

Young Boys, teknik direktör Patrick Rahmen'in görevine son verildiğini açıkladı.

Maç: 15

Galibiyet: 5

Mağlubiyet: 7

Beraberlik: 3

5 galibiyetin 1'i İsviçre Amatör, 1'i 3. lig takımına, 2'si de bize karşı

Ekli dosyayı görüntüle 265206

komiklikler şakalar yapılıyor bu konusa xde orada burada

amaaaaa bu hezimetin bedeli bize 30 MİLYON EURO OKAN EFENDI 30 MILYON EURO o da en azı!!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt