fenerbahçeli holiganlar, sözde medya ve sosyal medya figürleri, top yekün okan buruk'a saldırıyorlar.
geçen sene organize saldırdıkları isim erden timur'du. hatırlarsınız.
@Keramettin TANRIVERDİ 'nin geçen sene defaatle yazdığını çok net hatırlıyorum. bu sene için, fb'in hedefi okan buruk olacak demişti.
gs yönetimi ise hocasını savunamıyor bile. fb direkt başkan düzeyinde hocayı muhattap alıp saldırıyor.
bakın gslı bir topçu/hoca/yönetici ile ilgili, gs için iyi mi kötü mü ikileminiz varsa, kriteriniz net olsun: eğer bir gslıya fb holiganları organize şekilde saldırıyorsa, o isim gs için hayırlıdır.
bakın, kim "dursun özbek" için bir şey söylüyor fb camiasından? hatipoğlu için? cenk ergün için? geçen sene erden bey, bu sene okan hoca. icardi vs vs. saldırdıklarına ve saldırmadıklarına bakın.
ayrıca sadece iki gün önce, erden timur'un vurguladığı benim için çok önemlidir. adam gayet yuvarlak konuşabilir, sorunun etrafından dolanarak cevap verebilirdi. direkt "hocaya destek olun" dedi. bu benim için bir emirdir.
hocanın terazisinde sağ tarafta iki yıllık şampiyonluk, galibiyet rekorları, puan rekoru var. sol tarafta ise benim için en büyük hatası, yani mevcut yönetimi savuması var. "mancity-real madrid" saçmalığı var. young boys elenmesi/bjk hezimeti var.
fatih terim'in gs'ı da avrupa'da garip takımlara yenilebiliyordu. çok zayıf ekipleri çok zor eleyebiliyordu. fb'den gitti 6 yedi. çoğu kişi bilmez, ilk sezonunda ali sami yen'de fb'den 4 yedi. 2003'te ayrılırken "bir daha gs defteri benim için kapanmıştır" dedi, sonra tekrar geri döndü. başarısızlıklarda o da bahaneler üretiyordu. yeri geliyor taraftara serzenişte bulunuyordu.
bunlar olur. hiç kimse yıllar boyunca zihnen zirvede kalamaz. inişler-çıkışlar olacaktır. bugün gs ile fb arasında sportif anlamda uçurum varsa, bunun 1. sebebi fatih terim'dir.
gs bugün ligin en büyük şampiyonluk adayıdır. okan hocanın bugün istifa etmesi demek, direkt bu yarıştan çekilmektir. yeni hoca gelecek, takıma alışacak, lige alışacak, oyuncular hocaya alışacak vs vs. ayrıca türkiye liginde yabancı hocanın malesef ne kadar geçersiz olduğunu hepimiz biliyoruz.
bu sebeplerle başta
@Okan Mason olmak üzere değerli dostlar. okan buruk'a en az bir sezon daha destek olunmalıdır. hatalarını düzeltmesine fırsat verilmelidir. önce sosyal medyada, sonra tirbünlerde huzur ve güven ortamının oluşmasına katkı sağlanmalıdır.