Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gün hocama sahip çıkma günüdür arkandayız ozbüyücüsü hocam yapıcılara küsküyü daya iyice.

bakıcılıktan ziyade hocalığı ön plana koyarsa makbule geçer

Fatih hocanın söylediklerine kulak vermek lazım. Kendisi hala öğretici konuşuyor eğer kolaya kaçarsan bunu demeçlerine yansıtırsan oyuncularında pes eder diyor.

Kim formdaysa onu oynatsın. Zamanında yorulan oyuncuyu çıkarmayı bilsin. Takımdaki rolleri iyi belirlesin. Kim duran top kullanacak onu bile belirlememiş. Böyle hocalık olmaz.

Rakipleri iyi çalışsın. Ekipleri tırt, yetersiz kalıyor kendisi gibi. Her rakibi aynı şekilde forse etmeye kalkmasın. Çok fazla pozisyon veriyor. Bir çare bulsun. Havaya girmesin taraftara karşı, bunu yapan kimse karlı çıkmadı. Osimhen gelmese bitmişti zaten. Onu da doğru kullanmayı bilirse artık..

Bu net belli oldu ki organize kötülük çetesi erden timurdan sonra okan buruku gözüne kestirmiş. Sosyal medya,Medyadaki ve futbol camiasındaki tüm tasmalıları adamın üzerine oynuyor. Bu organize suç grubuna karşı dikkatli olmalı camia ve taraftar. Yönetimden bir beklentim yok çünkü bir vasıfları ağırlıkları yok

1728507960385.webp

Domenec Torrentin şu performasına sabrettik ama nedense 2 senedir şampiyon olan Okana gitsin diyoruz..

Bu net belli oldu ki organize kötülük çetesi erden timurdan sonra okan buruku gözüne kestirmiş. Sosyal medya,Medyadaki ve futbol camiasındaki tüm tasmalıları adamın üzerine oynuyor. Bu organize suç grubuna karşı dikkatli olmalı camia ve taraftar. Yönetimden bir beklentim yok çünkü bir vasıfları ağırlıkları yok
Aynı görüşte değilim. Son iki senenin şampiyon hocası diye akıllarınca Galatasaray kaosa girsin diye Okan Buruk'un üzerine oynayan bir fbjk algı çetesi olabilir buna lafım yok. Lafım yok da Okan hoca da sütten çıkmış ak kaşık değil. Özellikle bu sezon daha bu kadar kısa sürede ne skandal hatalar yaptı ne skandal maçlar kaybetti.

İşin kötü tarafı kendisinde de inanılmaz bir ego ve kibir oluşmuş. Bu kafayla giderse zor. İş fbjk'nin algı çetesine kalmayabilir. İlk şampiyonluktaki Okan hocayı görmek istiyorum artık.

Aynı görüşte değilim. Son iki senenin şampiyon hocası diye akıllarınca Galatasaray kaosa girsin diye Okan Buruk'un üzerine oynayan bir fbjk algı çetesi olabilir buna lafım yok. Lafım yok da Okan hoca da sütten çıkmış ak kaşık değil. Özellikle bu sezon daha bu kadar kısa sürede ne skandal hatalar yaptı ne skandal maçlar kaybetti.

İşin kötü tarafı kendisinde de inanılmaz bir ego ve kibir oluşmuş. Bu kafayla giderse zor. İş fbjk'nin algı çetesine kalmayabilir. İlk şampiyonluktaki Okan hocayı görmek istiyorum artık.
O anlamda demedim. Okan hocayı ben de sert şekilde haftalardır eleştiriyorum. Eleştiriyi de hakediyor, eleştiri mevzusuyla ilgili demiyorum. Tff başkanı arkasından konuşuyor, yakınına mikrofon koyuyor yayıncı kuruluş, malum takım kumpasla pfdk ya sevkettiriyor. Daha birçok mevzu var

O anlamda demedim. Okan hocayı ben de sert şekilde haftalardır eleştiriyorum. Eleştiriyi de hakediyor, eleştiri mevzusuyla ilgili demiyorum. Tff başkanı arkasından konuşuyor, yakınına mikrofon koyuyor yayıncı kuruluş, malum takım kumpasla pfdk ya sevkettiriyor. Daha birçok mevzu var
O hepimizin malumu zaten. Bunlar Okan hocaya değil topyekun Galatasaray'a yapılan saldırılar. Tekrardan 3 yıl üst üste Galatasaray şampiyonluğu görme ihtimali karşı tarafı cinnet noktasına getirmiş vaziyette. Yine her zaman ki gibi bütün tuşlara basıyorlar.

O hepimizin malumu zaten. Bunlar Okan hocaya değil topyekun Galatasaray'a yapılan saldırılar. Tekrardan 3 yıl üst üste Galatasaray şampiyonluğu görme ihtimali karşı tarafı cinnet noktasına getirmiş vaziyette. Yine her zaman ki gibi bütün tuşlara basıyorlar.
Başarımızdaki en önemli gördükleri kişilere stratejik şekilde saldırıyorlar. Önce erden timur sonra okan buruk sonra icardi. Mesela dursun özbeke hiç saldırmıyorlar

Kötü oyuna müdahale edemeyen

Takım kendi kalitesini ortaya koyunca rotasyonla takımı geri çeken

Açıklamalarıyla haklı eleştirilerde bulunan taraftarı küçük gören

B planı dahi olmayan

Avrupadaki tek başarısı yolgeçen hanı durumundaki old trafforddan 3 puan çıkarıp bayern münihe iyi oynayarak kaybetmek olan

OKAN BURUK adlı şahsın

DERHAL İSTİFAsını istiyoruz

Başarımızdaki en önemli gördükleri kişilere stratejik şekilde saldırıyorlar. Önce erden timur sonra okan buruk sonra icardi. Mesela dursun özbeke hiç saldırmıyorlar
Dursun etkisiz eleman çünkü biliyorlar. Aziz buna sinek ikili dedi ona bile cevap veremedi.

Anadolu takımlarının belki de tarihin en kötü dönemini yaşadığı ligde :

davinson, boey, torreira, mertens, osimhen, icardi, kerem, ziyech, zaha gibi repertuarı top5 lig olan adamlarla yaptığı istatistiklerin paylaşılması biraz komik oluyor. En basitinden geçen sene 50 puan fark attığın takım 2 tane oyuncu alarak kupada sana 5 attı. Öyle bir lig işte burası

Galatasaray demek Avrupa demektir. Bugün gs taraftarı olanların yarısından çok daha fazlası doğrudan ve dolaylı olarak 1989’da ki Cl yarı finaliyle başlayan 2002’ye kadar süren Avrupa başarılarının sayesinde bu takıma bağlanmıştır.

Cl’de üst üste 2 sene gruptan çıkan ve çok övülen o Sneijder, Drogba ve melo’lu takımın savunmasında : semih, dany ve sol açıktan devşirme riera oynuyordu arkadaşlar. Bu adamların o sezondan sonra futbol kariyerleri resmen yok.

Okan efendi taraftara laf yetiştireceğine dönsün bir takımın tarihine baksın. Köy takımlarına elenmek ve 2-0’dan maç vermek şu kadro ve maliyetlerle asla kabul edilemez

Net şekilde artık ligin bizi kesmediği gerçeğini görüp vites atması lazım. Avrupa'da başarı gelmeli tarihimizde böyle kadrolar kimseye sunulmadı.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Eleştirenlere söylemiyorum ancak sosyal medyada bariz bir Okan Buruk ve İcardi çok kötü algısı yaratılıyor ve sazan taraftar veya kötü niyetliler de buna balıklama atlıyor.

Şuan Okan istifa ederse, İcardi takımdan giderse Galatasaray muhteşem olacak zanneden taraftarlar var.

Bunun adı akıl tutulması.

Okan Buruk çok kötü
Nelsson çok kötü
Mertens çok kötü
İcardi çok kötü

Allah Allah. Bak sen şu işe ya.

Okan hocamız boşandığı eşi ile barışmış derler kafası rahatlamış Okan hoca daha iyi verim verir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt