Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynı görüşte değilim. Son iki senenin şampiyon hocası diye akıllarınca Galatasaray kaosa girsin diye Okan Buruk'un üzerine oynayan bir fbjk algı çetesi olabilir buna lafım yok. Lafım yok da Okan hoca da sütten çıkmış ak kaşık değil. Özellikle bu sezon daha bu kadar kısa sürede ne skandal hatalar yaptı ne skandal maçlar kaybetti.Bu net belli oldu ki organize kötülük çetesi erden timurdan sonra okan buruku gözüne kestirmiş. Sosyal medya,Medyadaki ve futbol camiasındaki tüm tasmalıları adamın üzerine oynuyor. Bu organize suç grubuna karşı dikkatli olmalı camia ve taraftar. Yönetimden bir beklentim yok çünkü bir vasıfları ağırlıkları yok
O anlamda demedim. Okan hocayı ben de sert şekilde haftalardır eleştiriyorum. Eleştiriyi de hakediyor, eleştiri mevzusuyla ilgili demiyorum. Tff başkanı arkasından konuşuyor, yakınına mikrofon koyuyor yayıncı kuruluş, malum takım kumpasla pfdk ya sevkettiriyor. Daha birçok mevzu varAynı görüşte değilim. Son iki senenin şampiyon hocası diye akıllarınca Galatasaray kaosa girsin diye Okan Buruk'un üzerine oynayan bir fbjk algı çetesi olabilir buna lafım yok. Lafım yok da Okan hoca da sütten çıkmış ak kaşık değil. Özellikle bu sezon daha bu kadar kısa sürede ne skandal hatalar yaptı ne skandal maçlar kaybetti.
İşin kötü tarafı kendisinde de inanılmaz bir ego ve kibir oluşmuş. Bu kafayla giderse zor. İş fbjk'nin algı çetesine kalmayabilir. İlk şampiyonluktaki Okan hocayı görmek istiyorum artık.
O hepimizin malumu zaten. Bunlar Okan hocaya değil topyekun Galatasaray'a yapılan saldırılar. Tekrardan 3 yıl üst üste Galatasaray şampiyonluğu görme ihtimali karşı tarafı cinnet noktasına getirmiş vaziyette. Yine her zaman ki gibi bütün tuşlara basıyorlar.O anlamda demedim. Okan hocayı ben de sert şekilde haftalardır eleştiriyorum. Eleştiriyi de hakediyor, eleştiri mevzusuyla ilgili demiyorum. Tff başkanı arkasından konuşuyor, yakınına mikrofon koyuyor yayıncı kuruluş, malum takım kumpasla pfdk ya sevkettiriyor. Daha birçok mevzu var
Başarımızdaki en önemli gördükleri kişilere stratejik şekilde saldırıyorlar. Önce erden timur sonra okan buruk sonra icardi. Mesela dursun özbeke hiç saldırmıyorlarO hepimizin malumu zaten. Bunlar Okan hocaya değil topyekun Galatasaray'a yapılan saldırılar. Tekrardan 3 yıl üst üste Galatasaray şampiyonluğu görme ihtimali karşı tarafı cinnet noktasına getirmiş vaziyette. Yine her zaman ki gibi bütün tuşlara basıyorlar.
Dursun etkisiz eleman çünkü biliyorlar. Aziz buna sinek ikili dedi ona bile cevap veremedi.Başarımızdaki en önemli gördükleri kişilere stratejik şekilde saldırıyorlar. Önce erden timur sonra okan buruk sonra icardi. Mesela dursun özbeke hiç saldırmıyorlar
sollamış helal olsun