Kaan Pişken
Kırmızı Üye
- 30 Aralık 2009
- 2.211
- 1.535
- 2.223
Mükemmel bir 3-4-1-2 performansı izletti. Bu maç 3 gol yenilmesi tamamiyle lakayıt bi kaç oyuncuya yazar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barışın elinden önce gol geliyorum diyordu zaten. Elfsborg hocası 3 lü çıktığımızı görünce devre arası 15 dakikada takımına müdahale edip çözdü bizila gayet iyi oynattı. bireysel avellikler ile yedik golleri.
Barış eliyle voleybol oynar, abdül dan dun pas verir:
Yunus kanat bek oynadıkça ve nelson oynamadıkça daha çok gol yeriz. 3-4-1-2 doğru kadro büyük yanlışMükemmel bir 3-4-1-2 performansı izletti. Bu maç 3 gol yenilmesi tamamiyle lakayıt bi kaç oyuncuya yazar.
Daha iyi açıklamış. Benzer düşünüyorum bu maç hocaya yazman aksine planı gayet iyi işledi ve tuttu. Bu maç özelinde hocayı eleştirenlere katılmıyorum.
Bence net bir sekilde ilk yari aksiyan oyuncular vardi, baris gol disinda cok top kayibi ile oynadi kaan da orda yalniz kalinca sag kanat komple sikinti oldu. Mertensi direkt cikarip berkani alip oyunu yavaslatmasi gerekirdi. Ama hic birsey yapmayinca ve ikinci yari cok kötü baslayinca adamlar üstünlük kurdu bize ve goller birsekilde geldi. Direkt ikinci yari farkli hamle yapsaydi bu mac böyle sikintili gecmezdiKasımpaşa, Rfs maçlarında hoca hatalıydı ama bu maç hocanın suçu olduğunu düşünmüyorum. Bu maç kayıp olsaydı oyunculara yazardı. Tamamen bireysel hatalar oldu. İlk yarıda çift forvet oynuyorduk.