Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rakibi çok iyi analiz etmiş, defansı ileride kurup uzun topla gelmeye çalıştılar ama hava toplarında alan bırakmadık sadece Heung min Son zorladı biraz onun haricinde ilk golü rehavetten yedik ikincisinde pilimiz bitmişti artık burada Okan hocanın artık cidden önlem alması lazım Bayern maçlarındaki gibi harala gürele basmadık kondisyonu nispeten ileri dakikalara daha iyi taşıdık ama takım s.o.s verirken değişiklik yapmıyor hala izlemeyi tercih ediyor.

Kerem değişikliği tamamen gereksizdi orta saha zaten kırılgan en kötü sadece Berkan'ı alıp beklersin. Bana kalırsa Kerem'in takımımıza vereceği bir şey kalmadı artık. Zaten ilk girdiginde de topu rakibe vermişti.

Icardi'yi çıkarmamasının başka bir sebebi olduğunu düşünüyorum özel hayatından dolayı belki destek olmak maksadı falan vardı vs. ama ne kadar mantıklıydı tartışılır

Onun haricinde büyük rakiplere karşı her zaman çok iyi oynuyoruz, Okan hoca ve ekibi büyük takımları çok iyi analiz ediyor. Bugün tekrar gördük, saçma sapan suni çimli köy takımları ya da kuzeyli takımlarıyla oynamaktansa Tottenham, Bayern klasındaki takımlarla oynamak bize her zaman daha çok yarıyor.

okana rağmen kazandık adamın mesela hakkaniyetli yorum yaptığını düşünür müsün :D

Şu maç için denmez tabii ki. Kusursuz iy. Çok iyi bir 10-15 dk izledik 2. devre.
Ben bu maç için oyuncu değişiklerin işi zora soktuğunu düşünüyorum ama rağmen denmez asla.

Taraftar olunca maçın adrenaliniyle çok fevri tepkiler verilebiliyor. Ben de vermiyorumdur muhakkak.

Hala daha kendisini elestirenler, Okan Buruk’a ragmen kazandik yazanlar var.

Hocam sagolsun herkese kapagi taka taka ilerliyor. Elestirenler de bu kapaklardan nasibini alabilir.
Nadir kaliteli ve yapıcı eleştiriler var. Ama geri kalanını yazan ve düşünen tipelere bilim adamları da çare bulamıyor.

adamcılık dışında 1 tane eksiği yok. premier lig takımına karşı 7 hücumcuyla rahat 5-6'ya götürebilecek oyun oynatıyor adam, premier lig topçusu maaşı alıp anadolu takımı santraforu gibi girdiğinin zekatını gol yapan topçuları denk gelmişse adam ne yapsın.

gerçekte oynattığı oyunun hayali için 5 katı maaş verip portekiz'den çingene getirenlerin ülkesinde okan buruk değişilmez bir figürdür. bizim şansımız da türk futbol tarihindeki diğer tek büyük antrenör gibi büyük galatasaraylı ve cesur bir adam olması. yıllar içinde biz de büyüyeceğiz, hoca da. sonu da daha önceki unutulmaz efsane gibi galatasaray'la avrupa kupası olur inşallah. bugün ya da yarın, biz böyle oynayalım gerisi önemli değil.

Kerem kötüyken de ısrarla oynattı, oynattı çocuğun taraftarla arası açıldı, şimdi İcardiye iyilik falan yaptığını zannediyor ama yarın öbür gün ıslıklanarak sahadan çıkarsa bunun sorumlusu hocadır.
Şu formayı artık hakedenlere ver, değişiklik yaparkende takım içi dengelere göre değişiklik yapma. Oyunculardan korkuyorsan hocalıkta yapma.

An itibariyle Avrupa’da takım çalıştırmayı garantilemiştir. Geçen sezon Bayern, Manu. Bu sezon Tottenham. Bu ayarda takımları pres ile sindirebilmesi resmen mucize. Hadi Manu neyse de Bayern’e bunu yapması. Onu da geçtim Postekoğlu’nun Tottenham’ına bunu yapması gerçekten çok ilginç. Adamın işi geriden oyun kurma ve pres kırma. Kıramadı, çaresizce fark yememeyi bekledi.

Helal olsun.

Su ilk 45 dakikalik futbol ile yenemiyecegimiz takim yoktur ama sorun burda cünkü bu futbolda inanilmaz yorucu ve riskli, ilk yari üc dört fark yapamasan ikinci yari adami duman ederler. Bu zakimin kondisyonu cokndaha farkli yerlere gelmesi gerek yada bulduguni atmasi lazim. Yoksa her zaman ikinci yari sendromu yasariz

Hocam kafana göre takıl 5 forvet falan çık tek kelime yok sana sadece demirbay ı oyuna almayalım artık.

Yine bir rekor kirdi

Avrupa liginde 9 galibiyete ulasan ilk ve tek yerli teknik direktör

Çok şanslısın çok ballısın o osimheni buraya kim getirdiyse elini ayağını öpmelisin

Ermal denilen herif sıkıyorsa çift forvet çıksın diyordu. Yalama köpek ver bakalım yeni röportajı. Çift forvet çıktık ne oldu anlat

Rakip 10 kişi kalmasa yine maçı veriyordu malesef.
Maç öncesi klopp, maç içinde ilhan paluta dönüşüyor. Bi türlü aşamadı bu sorunu. Yediğimiz gollerin %90 ı ikinci yarı herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt