Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Osimhen neden çıktının cevabını Osimhen'in kendisi vermiş.Osimhen: "Çok yorgun olduğum için çıktım oyundan. Onu da söylemek istiyorum. Yeni oyuncunun girip %100 ile oynaması çok önemliydi."
Onlara Torrent gibi adamlar müstehakaşırı şımarık bir güruh var genel olarak ülkede.
utanması da yok yawHala kırmızı yazılı "kovuldu" son dakikası gelmedi mi
Merak etme ben de trilyonlar kazanıyorum, trilyonlar kazanan adamı savunma hakkım var.Hayal dünyanda kurduğun canavarlar okanı yerken mi gördün nerde neyin saygısızlığı
Belki giyecek elbiseyi kendine zor alıyorsun kendine ama gelmiş burada trilyonlar kazanan adamların anlamsız avukatlığını yapıp saygıdan bahsediyorsun sen önce kendine saygılı ol ben kimseden bişey beklemiyorum
samet büyük trolsün ama sıktın. kötü olduğunda kötü dedim takım gayet iyi top oynadı. çoluk çocuk diyerek gelmiş buraya fenerli ağzı yapıyorsunÇoluk çocukla sahaya çıkıp 10 kişi kalan totnıma karşı son dakikalarda ecel terleri dökerek kazandın diye bunu hoca mı zannediyosun
Nerde praglar yboyslar kopenhaglar moldeler rigaslar bu kepazelikler yaşanırken ölü taklidi yapıyodun biz ise her zaman buradayız
Daha geçen bi boktan anladığı yokmuş kendisini artık savunmayacam dememiş miydin

Fbliler yıllardır başarısızlıklarını islam çupinin fb büyüklüğü kupa büyüklüğü değildir sözüyle normalleştirdi,gsliler ise avrupada yenilmeyi/fark yemeyi ama en azından savunma yapmadık şabanlığıyla normalleştirmeye çalışıyo,buna tabi ki müsaade etmeyiz
Bu sebeple bu maç kendi sahanda kompakt duracaksın ve savunacaksın,hadsizlik edip 1 avrupa maçında daha şamar oğlanına dönmeyeceksin haddini bileceksin,2 top kapabilirsen öpüp başına koyup kontraya çıkmaya çalışacaksın
Pres oynatıp yine yenileni,bunu savunanı ve en önemlisi yenildik ama korkmadık diye yazanı,çizeni,ima edeni,kaş göz yapanı görürsem bunu yapan kişiler o andan itibaren namlunun ucunda demektir
Bi asparagas haber var
Mertens icardi osimhen üçlüsüyle çıkacakmışız
Tottenham a karşı
Bu düpedüz ihanettir ve o kadar da uzun boylu değildir diye tahmin ediyorum
Yok yahu bu kadar da değildir
Bekler barış yunus
İleri üçlünün ikisi mertens icardi
Savunma kaan apo
Allahım sabır ver
Hocacı biri yardımcı olabilir mi
3412 çıktık skor ne olursa olsun yine o geçiş senin bu geçiş benim yedik
Bu adama ne demeliyiz ciddi soruyorum
Sergen bile 20 sene sonra futbolu çözdü bazı futbol cahilleri çözemedi
Bu rezillik de size yeter
1 kere bile geçiş yersek ve burada istifa dediğimde utanmadan abartma diyen olursa büyük olay çıkar şimdiden uyarıyorum
Osimhen alsana bizeMerak etme ben de trilyonlar kazanıyorum, trilyonlar kazanan adamı savunma hakkım var.
Kulusevski kaleyi tuttursaydı ne diyecektin?samet büyük trolsün ama sıktın. kötü olduğunda kötü dedim takım gayet iyi top oynadı. çoluk çocuk diyerek gelmiş buraya fenerli ağzı yapıyorsun
Olsaydılara girersek oraya kadar skor 10-1'de olabilirdi o pozisyona kalmazdı.Kulusevski kaleyi tuttursaydı ne diyecektin?
karşı karşıya kaçanların yarısı girseydi ne diyecektin? sırf sallıyorsun samet.Kulusevski kaleyi tuttursaydı ne diyecektin?
kanka girenlerden bi jelert biraz iyiydi bir de berkan bugün.Skor ne olursa olsun bu kadar eforlu oynadığımız maçlarda 60ta minimum 2 adam değiştirmeliyiz