Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geldi
images

Çoluk çocukla sahaya çıkıp 10 kişi kalan totnıma karşı son dakikalarda ecel terleri dökerek kazandın diye bunu hoca mı zannediyosun

Nerde praglar yboyslar kopenhaglar moldeler rigaslar bu kepazelikler yaşanırken ölü taklidi yapıyodun biz ise her zaman buradayız

Daha geçen bi boktan anladığı yokmuş kendisini artık savunmayacam dememiş miydin

Hocaya yedek kulübesine Sara x2, Sanchez x2, Torreira x2, Sağ bek x2 alalım oyundan düştüğümüz dakikalarıda oyuna atıp rakibi tamamen yok etsin en azından takımın oyun zekası düşmez girenlere bakınca rotasyonun yine yetersiz olduğu gözüküyor.

Hayal dünyanda kurduğun canavarlar okanı yerken mi gördün nerde neyin saygısızlığı

Belki giyecek elbiseyi kendine zor alıyorsun kendine ama gelmiş burada trilyonlar kazanan adamların anlamsız avukatlığını yapıp saygıdan bahsediyorsun sen önce kendine saygılı ol ben kimseden bişey beklemiyorum
Merak etme ben de trilyonlar kazanıyorum, trilyonlar kazanan adamı savunma hakkım var.

Çoluk çocukla sahaya çıkıp 10 kişi kalan totnıma karşı son dakikalarda ecel terleri dökerek kazandın diye bunu hoca mı zannediyosun

Nerde praglar yboyslar kopenhaglar moldeler rigaslar bu kepazelikler yaşanırken ölü taklidi yapıyodun biz ise her zaman buradayız

Daha geçen bi boktan anladığı yokmuş kendisini artık savunmayacam dememiş miydin
samet büyük trolsün ama sıktın. kötü olduğunda kötü dedim takım gayet iyi top oynadı. çoluk çocuk diyerek gelmiş buraya fenerli ağzı yapıyorsun

utanmaza bak yaw :asd:

Fbliler yıllardır başarısızlıklarını islam çupinin fb büyüklüğü kupa büyüklüğü değildir sözüyle normalleştirdi,gsliler ise avrupada yenilmeyi/fark yemeyi ama en azından savunma yapmadık şabanlığıyla normalleştirmeye çalışıyo,buna tabi ki müsaade etmeyiz

Bu sebeple bu maç kendi sahanda kompakt duracaksın ve savunacaksın,hadsizlik edip 1 avrupa maçında daha şamar oğlanına dönmeyeceksin haddini bileceksin,2 top kapabilirsen öpüp başına koyup kontraya çıkmaya çalışacaksın

Pres oynatıp yine yenileni,bunu savunanı ve en önemlisi yenildik ama korkmadık diye yazanı,çizeni,ima edeni,kaş göz yapanı görürsem bunu yapan kişiler o andan itibaren namlunun ucunda demektir

Bi asparagas haber var

Mertens icardi osimhen üçlüsüyle çıkacakmışız

Tottenham a karşı

Bu düpedüz ihanettir ve o kadar da uzun boylu değildir diye tahmin ediyorum

Yok yahu bu kadar da değildir

Bekler barış yunus
İleri üçlünün ikisi mertens icardi
Savunma kaan apo

Allahım sabır ver

Hocacı biri yardımcı olabilir mi

3412 çıktık skor ne olursa olsun yine o geçiş senin bu geçiş benim yedik

Bu adama ne demeliyiz ciddi soruyorum

Sergen bile 20 sene sonra futbolu çözdü bazı futbol cahilleri çözemedi

Bu rezillik de size yeter

1 kere bile geçiş yersek ve burada istifa dediğimde utanmadan abartma diyen olursa büyük olay çıkar şimdiden uyarıyorum

Okan hoca aldığı sonuç sebebiyle değil ama oynattığı oyun sebebiyle top 6 takım değil tabi ama alt ve orta sıra PL takımlarının gözüne bir girdi bu gün bence. Çünkü Manu, Bayern ve bu gün Tottenham maçları direk vitrin maçlardı. Hepsinde de kendi futbolunu oynattı.

Skor ne olursa olsun bu kadar eforlu oynadığımız maçlarda 60ta minimum 2 adam değiştirmeliyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt