Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sezon premier lig de ilk 5 hedefi olan bir takima karsi 3-4-1-2 cikardi

Cift pivot forvet,arkalarinda 10 numara da mertens,kanatlarda iki hucum oyunculari baris ve yunus ile oynatti bu sistemi

Okan hoca cesur bir hoca oldugunu bayern maclarinda göstermisti zaten

Dün aksam ki cesur davranisi bence ders niteliginde

4-3-3’e karsi 3-4-1-2 ile oyunculari adam adama eslestirdi,kagit üstünde kolay gibi görünse de cok zor bir mentalite ile rakibini paramparca etti

Cok büyük bir teknik direktör okan hoca,degeri simdi pek bilinmiyor ama gelecekte elbet birgün hak ettigi degeri ve saygiyi görecektir

Bu sezon premier lig de ilk 5 hedefi olan bir takima karsi 3-4-1-2 cikardi

Cift pivot forvet,arkalarinda 10 numara da mertens,kanatlarda iki hucum oyunculari baris ve yunus ile oynatti bu sistemi

Okan hoca cesur bir hoca oldugunu bayern maclarinda göstermisti zaten

Dün aksam ki cesur davranisi bence ders niteliginde

4-3-3’e karsi 3-4-1-2 ile oyunculari adam adama eslestirdi,kagit üstünde kolay gibi görünse de cok zor bir mentalite ile rakibini paramparca etti

Cok büyük bir teknik direktör okan hoca,degeri simdi pek bilinmiyor ama gelecekte elbet birgün hak ettigi degeri ve saygiyi görecektir

Bravo sadimen

Yarısı değil hepsi girmiş olsun/olsa "icardi yerine düzgün biri olsa demek ki 30 tane atardık" mı denir?
Osimhen kaçırdı bir kısmını. Ondan da mı nefret ediyorsun? Varsayımlar ile mi konuşuyoruz? dümdüz açık açık söylesene kafamda senaryolar kurup sevmediklerime bunun üzerinden sallayacağım diye.

Senden verim almayı deniyorum ama randıman malesef yok,engelliyorum ayağı yapmayacam saçmalamadığın da illa ki güzel bir şeyler yazıyosundur ama bundan sonra alıntılaşmazsak çok sevinirim

Zira sana laf anlatmak demire kafa atıp bükmeye çalışmak gibi hem boş hem zaman kaybı

Allaha emanet ol
:asd: Aşırı bozuldum.

Sen de trollüğüne devam et. Önce İcardi'nin sakatlığına inanmıyorum diyip sonra avatarı onun için siyah yaptım bakın heheh diyerek.

Ettiğin laflara bak yav. Laf anlama konusunda bu forumda en zor olan kişi sensin.

Osimhen kaçırdı bir kısmını. Ondan da mı nefret ediyorsun? Varsayımlar ile mi konuşuyoruz? dümdüz açık açık söylesene kafamda senaryolar kurup sevmediklerime bunun üzerinden sallayacağım diye.
Çok yoruyon,futbolu öğrenene kadar sen de alıntılama

Fenerin falan bize düşman olmasına gerek yok bizim kendi düşman taraftarlarımız bize yeter. Ulan adamlara kalsa ligde lider avrupada dolu dizgin giden hocayı kovduracaklar. Şaka gibi resmen biz kötü olsa yine sabredelim bu adam sabrı hakediyor diyoruz herifler bu haldeyken kovulsun istiyorlar. Bunlara kalsa sene başı okan yerine mourinho'yu da isterlerdi. Hayaller kurarlardı mourinho gelcek clyi aldırcak. Sonra fener gibi olunca da sabredelim derlerdi ama yabancı hoca ya.

Bu yüzden bizden bi cacık olmaz adamın ensesinde bekliyorsunuz be kötü bişey olsa da gömsek diye. İstikrar falan hak getire adam clyi alsa dönse ertesi sene ligde şampiyon yapamasa yine istifasını istersiniz siz.

Umarım hoca 3-4-1-2’den vazgeçmez Icardi sakatlığıyla birlikte 3-4-2-1’e evirebilir Osimhen arkası Mertens, Ziyech, Yunus, Sallai’den ikisi arkasında. Jakobs sol, Barış veya Sallai sağ şeklinde oynanabilir. 3-4-1-2 de oynanır, ben olsam Barış, Osimhen de denerdim çift forvet olarak. Hayvani bir şey olabilir.

Fenerin falan bize düşman olmasına gerek yok bizim kendi düşman taraftarlarımız bize yeter. Ulan adamlara kalsa ligde lider avrupada dolu dizgin giden hocayı kovduracaklar. Şaka gibi resmen biz kötü olsa yine sabredelim bu adam sabrı hakediyor diyoruz herifler bu haldeyken kovulsun istiyorlar. Bunlara kalsa sene başı okan yerine mourinho'yu da isterlerdi. Hayaller kurarlardı mourinho gelcek clyi aldırcak. Sonra fener gibi olunca da sabredelim derlerdi ama yabancı hoca ya.

Bu yüzden bizden bi cacık olmaz adamın ensesinde bekliyorsunuz be kötü bişey olsa da gömsek diye. İstikrar falan hak getire adam clyi alsa dönse ertesi sene ligde şampiyon yapamasa yine istifasını istersiniz siz.

Sana ve senin gibi sorgulamayı bilmeyen biatçılara Okan Buruk bile fazla. En ezik Avrupa Ligi'nde bile kupa alamadan sezon kapatmayı başarı olarak lanse etmeye çalışan bir azınlıktan öteye gidemezsiniz.

Kasımpaşa ve riga maçlarından sonra dünkü maçı da 3-1 den verseydi taraftardan büyük tepki görecekti.

Maça kendini çok kaptırıyor. maçları kapatmayı bilmiyor. bütün maçları Tabiri caizse Rus ruletine dönderiyor takım önde olsa bile.

Geçen iki senedeki oynadığımız maçlara baktım da Özellikle iç saha maçlara. 1-0 ve 2-1 lik maçlar hayli fazla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt