- 8 Mayıs 2009
- 18.858
- 6.332
- 2.493
Kadromuz fenerden fersah fersah iyi, takımı çaycı bile yönetse türkiye liginde zor puan kaybederiz işin gerçeği bu. Güven verdiğini düşünmüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi bu takım değilmiydi icardi yokken 4lü oynayıp feneri eze eze yenen ondan önce ve sonraki maçlardada benzer güzel oyunlar vardı sanki 4lü oynadığımız zamanlar çok kötüydük bi anda sistem değişikliği gerekti gibi bi algı nerden çıktı hocanın kafasında anlamıyorumNoldu abi büyük takım geri çekilmez rezillik falandı hani. Mal gibi saldırıp açık verip kontradan gol yiyeceğine rakibi kaleye sokmayacaksın.
Yoracaksın rakipleri. Ama olmaz şuursuzca ileri geri koşalım
Gerçi 2. Golde takimca gerideydik ama yine kolay bir pas verdirdik Verende taşkin isimli biriNoldu abi büyük takım geri çekilmez rezillik falandı hani. Mal gibi saldırıp açık verip kontradan gol yiyeceğine rakibi kaleye sokmayacaksın.
Yoracaksın rakipleri. Ama olmaz şuursuzca ileri geri koşalım
Katılmıyorum..Kesinlikle iyi değilKadromuz fenerden fersah fersah iyi, takımı çaycı bile yönetse türkiye liginde zor puan kaybederiz işin gerçeği bu. Güven verdiğini düşünmüyorum.
Yerleşik savunmada yedik 2.golü.tweet atmistim,uzun topla savunma arkasina sarkip daha cok gol atar diye eyup.halili de uzun topla kaçırdılar ilk golde.60 da barışı tamamen öne atıp jelerti beke cekebilirdi,yunusu çıkarıp.ama devam ediyo oyuna 60 da müdahale etmeme isifixtürdeki i.torluktan haklı şekilde şikayet ediorsun , fakat takımın bunu kompanse edeceği şekilde oyuna dokanışlar, değişiklikler yahut oyun mentalitesine modifikasyonlar yapmıorsun . çok gol kaçırmış olabiliriz lakin posyon da vermemiz hoş değil . öne geçip verdiğimiz kaçıncı match bu ? sn buruk ?
Kanatlar transparan iç çamaşırına döndü. Nereye vazgeçilecek durum yok. Elimizde stoper olsa neyse diyecem. Sol stoper berkan oynuyordu bir ara3 lüden asla vazgeçecek bir durum yok. Gayet de sistem iyi işliyor. Oyunun gidişatına göre 4-2-3-1 4-3-3 dizilişlerine geçilebilir. Buna ek olarak elinde Haydar isimli bir sopayla takımdaki avarellere hunharca bitiricilik çalıştırmalı.