Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.130
- 101.345
- 5.238
hocamın tuttuğu kupa düşmanlarına girsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca başarısız demiyorum ama oyuncu değişikliği konusunda gelişmesini değişmediği sürece elestirilerimi yaparım çünkü bu yanlışlar bize pahalıya mal oluyor maalesef bu da gerçekBence de sorgulamalı, bu galibiyet alınmaz. Tüm rekorları kıramazsın, senden sonra gelecek hocanın işi çok çok zor. Guardiola klopp gelse yapamaz
ya Halim allah aşkına kimi alacak yedek kulübesinden? yedek kulübesi sakatlıklar ve eksik transfer yüzünden baya kötü bizimHoca başarısız demiyorum ama oyuncu değişikliği konusunda gelişmesini değişmediği sürece elestirilerimi yaparım çünkü bu yanlışlar bize pahalıya mal oluyor maalesef bu da gerçek
Kerem'e karşı benim tavrım başlığında bulunuyor da bugün bu yorum çok tutarlı olmuyor. Ben de aynı anda ikisinin çıkmasına şaşırdım ama mevcut senaryoda Kerem bayağı rahatlattı oyunu uzatmalarda. Yenilen golde zaten orta sahalık hiçbir şey yoktu ki üstüne 4. golü bulabileceğimiz şanslar yakaladık.10 kisi kalmisit herif gitti hem efeyi hem demirbayi aldi ve toreyra sarayi cikardi
az kaldi mac 3-3 oluyordu olm
siz hangi maci izlediniz
cok rahat giden maci zora soktu yine
Skora göre konuşan sensin gibi duruyor. Bu gün takım oyun gücüyle rakibi, hakemi, Tff'yi hepsini yendi. Bu ligte oyunu en güçlü olan takım bizi ve bunun sebebi de takımın TD'si.mac 3-3 olsaydi görürdüm ben seni simdi
senin gibi skora göre yorum yapanlar yüzünden bir gram ileri gidemiyoruz
Bende iyi demiyorum abicim ama saha içinde fizikten tükenen adamı tutarak evet galibiyeti alıyorsun belki ama o adamı sakatlığı bir adım daha yaklastiritorsun biraz spor yapan herkes bilir bunu sözüm sadece icardi yada barış için değil genel konuşuyorum oyuncu sağlığı 3 puandan daha önemli benim dusuncemdeya Halim allah aşkına kimi alacak yedek kulübesinden? yedek kulübesi sakatlıklar ve eksik transfer yüzünden baya kötü bizim
kim sakatlandı o yüzden Halim bizde?Bende iyi demiyorum abicim ama saha içinde fizikten tükenen adamı tutarak evet galibiyeti alıyorsun belki ama o adamı sakatlığı bir adım daha yaklastiritorsun biraz spor yapan herkes bilir bunu sözüm sadece icardi yada barış için değil genel konuşuyorum oyuncu sağlığı 3 puandan daha önemli benim dusuncemde
Batşuayi ve Nelson girince takımdaki rahatlamayı gördük değil mi hepimiz. Benim açımdan maç orada bitti. O değişiklikleri bizim evde maçı izleyen herkes istiyordu mesela. Geç kaldı yapmakta.ya Halim allah aşkına kimi alacak yedek kulübesinden? yedek kulübesi sakatlıklar ve eksik transfer yüzünden baya kötü bizim
neden götünden gs futbolcusunun takımı sabote ettiği yalanını uyduruyorsun?Takımı sabote eden nelsson'u farkedip geçen maç 2 yarı oyundan alıp bu maç hiç oynatmaması ben de hayranlık uyandırdı hep böyle devam et hocam. Metehan isterse 50 hata yapsın hiç sorun yok. Çünkü bir her maç bilinçli yapıyor diğeri istemdışı yaptı.
Bats ve Nelsson önce girmiş olsa maçı alamazdık. Elinde Osimhen varsa sakatlanmadığı sürece o kalır sahada.Batşuayi ve Nelson girince takımdaki rahatlamayı gördük değil mi hepimiz. Benim açımdan maç orada bitti. O değişiklikleri bizim evde maçı izleyen herkes istiyordu mesela. Geç kaldı yapmakta.
Torreira ve Sara'yı aynı anda çıkardığı anda dakika 90 olmasına rağmen maç tekrar başladı.
Yani oyuncu değişiklikleri hala eskik, geç, yanlış vs vs.
Öyle değil işte, oyundan düştü statik oynuyordu. Hatta bi pozisyonda soldan biri çizgiye indi içeri çıkardı - Yunus ya da Barıştı galiba- o topa hareketlenmedi bile. Bi ara da Yunus'la bi gerildiler falan.Bats ve Nelsson önce girmiş olsa maçı alamazdık. Elinde Osimhen varsa sakatlanmadığı sürece o kalır sahada.