Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocamın tuttuğu kupa düşmanlarına girsin
64807818ae0a8f14d401a171.jpg

Bence de sorgulamalı, bu galibiyet alınmaz. Tüm rekorları kıramazsın, senden sonra gelecek hocanın işi çok çok zor. Guardiola klopp gelse yapamaz
Hoca başarısız demiyorum ama oyuncu değişikliği konusunda gelişmesini değişmediği sürece elestirilerimi yaparım çünkü bu yanlışlar bize pahalıya mal oluyor maalesef bu da gerçek

Hoca başarısız demiyorum ama oyuncu değişikliği konusunda gelişmesini değişmediği sürece elestirilerimi yaparım çünkü bu yanlışlar bize pahalıya mal oluyor maalesef bu da gerçek
ya Halim allah aşkına kimi alacak yedek kulübesinden? yedek kulübesi sakatlıklar ve eksik transfer yüzünden baya kötü bizim

10 kisi kalmisit herif gitti hem efeyi hem demirbayi aldi ve toreyra sarayi cikardi

az kaldi mac 3-3 oluyordu olm

siz hangi maci izlediniz

cok rahat giden maci zora soktu yine
Kerem'e karşı benim tavrım başlığında bulunuyor da bugün bu yorum çok tutarlı olmuyor. Ben de aynı anda ikisinin çıkmasına şaşırdım ama mevcut senaryoda Kerem bayağı rahatlattı oyunu uzatmalarda. Yenilen golde zaten orta sahalık hiçbir şey yoktu ki üstüne 4. golü bulabileceğimiz şanslar yakaladık.

Ayrıca, 10 kişi kalıp da bugün bu oyunu o soğukta bizim ligde şu hakeme ve federasyona karşı oynayabilecek ne bir başka takım var ne de oynatabilecek bir başka teknik direktör var. Bugün bunları konuşmanın yeri değil zaten. Adamlar TFF dahil savaş açtı resmen, tarihte yok böyle bir durum.

Hocaya illa bir eleştiri gelecekse bu da oyunu tutma konusunda tempo ayarlamayı takıma öğretememesi olabilir. Vites düşürmeyi bilmiyoruz maalesef.

Devre arası herkesin beklediği gibi Berkanı çıkarıp Nelsson' u alınca klasik Türk teknik direktör oluyorsun..
Ama aynı kadronun skoru arttıracağını bilip oyun şablonunu değişmeyince Okan Buruk oluyorsun..
Hocam size herşeyi bilmediğinizi ve bilemeyeceğinizi ve hatta bildiğinizi zannediğiniz çoğu şeyin yanlış olduğunu kafanıza vura vura öğretecek..
Yürüyedur Okan Hocam..

mac 3-3 olsaydi görürdüm ben seni simdi

senin gibi skora göre yorum yapanlar yüzünden bir gram ileri gidemiyoruz
Skora göre konuşan sensin gibi duruyor. Bu gün takım oyun gücüyle rakibi, hakemi, Tff'yi hepsini yendi. Bu ligte oyunu en güçlü olan takım bizi ve bunun sebebi de takımın TD'si.

ya Halim allah aşkına kimi alacak yedek kulübesinden? yedek kulübesi sakatlıklar ve eksik transfer yüzünden baya kötü bizim
Bende iyi demiyorum abicim ama saha içinde fizikten tükenen adamı tutarak evet galibiyeti alıyorsun belki ama o adamı sakatlığı bir adım daha yaklastiritorsun biraz spor yapan herkes bilir bunu sözüm sadece icardi yada barış için değil genel konuşuyorum oyuncu sağlığı 3 puandan daha önemli benim dusuncemde

Bende iyi demiyorum abicim ama saha içinde fizikten tükenen adamı tutarak evet galibiyeti alıyorsun belki ama o adamı sakatlığı bir adım daha yaklastiritorsun biraz spor yapan herkes bilir bunu sözüm sadece icardi yada barış için değil genel konuşuyorum oyuncu sağlığı 3 puandan daha önemli benim dusuncemde
kim sakatlandı o yüzden Halim bizde?

Değişiklik konusunda ben de kızıyordum özellikle geçen sene.

Ama bu sene laf etmek yersiz bence, hele hele bu aralar son haftalarda oyuna alınabilecek doğru dürüst yedek oyuncumuz bile yok. Ben olsam ben de kimseyi almam. Oyuna girebilecek bir Nelsson bir Jelert bir de Batshuayi vardı bugün.

Mesela Metehan kırmızı yedikten sonra direkt ezbere hücum oyuncusu çıkarıp stopere Nelsson'u oyuna alsaydı bu maçı kazanamazdık bence.

Takımı sabote eden nelsson'u farkedip geçen maç 2 yarı oyundan alıp bu maç hiç oynatmaması ben de hayranlık uyandırdı hep böyle devam et hocam. Metehan isterse 50 hata yapsın hiç sorun yok. Çünkü bir her maç bilinçli yapıyor diğeri istemdışı yaptı.

Hiç geri adım atmadı. Tebrikler.. Sivas her türlü itici bir deplasman.. 10 kişi ile hakim bir şekilde bitirdik ki defans hattı da eksikti.

Batşuayi ve Nelson girince takımdaki rahatlamayı gördük değil mi hepimiz. Benim açımdan maç orada bitti. O değişiklikleri bizim evde maçı izleyen herkes istiyordu mesela. Geç kaldı yapmakta.
Torreira ve Sara'yı aynı anda çıkardığı anda dakika 90 olmasına rağmen maç tekrar başladı.
Yani oyuncu değişiklikleri hala eskik, geç, yanlış vs vs.

Macin basinda 10 kisi kaldik üstüne bir de 1-0 geriye düstük

Asla takimi geri cekmedi veya kontrollü oynatmadi

Basindan sonuna kadar asla puan kaybedecegimizi düsünmedim

Berkan sol bek basladi sol stoper devam etti,baris sol cizgi’yi tamamen kullandi

Sallai stoper sag bek sag acik her yerde oynadi

Takimin bir oyun anlayisi var ve kim oynarsa oynasin ayni sekilde devam ediyoruz

Takdir etmek gerekiyor hoca’yi

Takımı sabote eden nelsson'u farkedip geçen maç 2 yarı oyundan alıp bu maç hiç oynatmaması ben de hayranlık uyandırdı hep böyle devam et hocam. Metehan isterse 50 hata yapsın hiç sorun yok. Çünkü bir her maç bilinçli yapıyor diğeri istemdışı yaptı.
neden götünden gs futbolcusunun takımı sabote ettiği yalanını uyduruyorsun?

Batşuayi ve Nelson girince takımdaki rahatlamayı gördük değil mi hepimiz. Benim açımdan maç orada bitti. O değişiklikleri bizim evde maçı izleyen herkes istiyordu mesela. Geç kaldı yapmakta.
Torreira ve Sara'yı aynı anda çıkardığı anda dakika 90 olmasına rağmen maç tekrar başladı.
Yani oyuncu değişiklikleri hala eskik, geç, yanlış vs vs.
Bats ve Nelsson önce girmiş olsa maçı alamazdık. Elinde Osimhen varsa sakatlanmadığı sürece o kalır sahada.

Bats ve Nelsson önce girmiş olsa maçı alamazdık. Elinde Osimhen varsa sakatlanmadığı sürece o kalır sahada.
Öyle değil işte, oyundan düştü statik oynuyordu. Hatta bi pozisyonda soldan biri çizgiye indi içeri çıkardı - Yunus ya da Barıştı galiba- o topa hareketlenmedi bile. Bi ara da Yunus'la bi gerildiler falan.
Bats girince nasıl rahatladı takım. Top tuttu dağıttı, tekrar oyunu rakip sahaya yıktık.

Bu takımı tüm kalleşliklere rağmen zafere götüren, sahada devleştiren adama saygı duymaktan başka birşey yapılmaz, artık çıta daha da üste çıktı 90 dakika 10 kişi oynayıp bir de geriden gelip kazandı. Maç özelinde gerçekten sövdüğüm anlar da oldu, her maç oluyor kesinlikle saçmaladığı çok şey var, bundan sonra da olacak ama bu takımın herkese ve herşeye rağmen böylesine dev gibi durmasını sağlamışsa diyecek de fazla birşey yok. Bilmiyorum 3 gün sonra belki gene söveceğim ama resmin tamamına bakınca kulübü ayakta tutan kişi olduğunu söylemek yanlış olmaz.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

beksiz , stopersiz 80 dk 10 kişi kışın sivas deplasmanında 3 tane atıp dönecek herhangi bir galatasaray teknik direktörü yoktur tarihde ve olmıcaktır da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt