Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok önemli 3 puan. Okan hocanın takımları ritim takımı oluyor yani oynadıkça oyun iyi oluyor. Sezon başları ve uzun aralardan sonra sallanıyoruz. 3'lü işini bırakmaması lazım bence Okan hocanın 3'lü de tavanımız çok daha yüksek oluyor özellikle hücumda.

zorlu rakibe sonra ritim kaybıyla böyle bir maç bekliyordum

fazla pozisyon da vermedik yer yer ezilmemize rağmen

yalnız lütfen şans eseri rastladığınız üçlüye en kısa zamanda dönünüz

Galatasaray'ın futbol anlamında tarihi yıllarına tanıklık ediyoruz egosu yok, esprili, güler yüzlü, kendiside burada uzun yıllar kalmak istediğini dile getiriyor.

Hocaya her geçen yıl daha büyük ve potansiyel bir kadro kurup müzede eksik olan mücadeleye geçmemiz lazım şimdilik imkansız ama ilerisini bilemeyiz başarı geldikçe gelirlerde büyüyor ona göre büyümeye devam edip Avrupa'da geniş rotasyonlu bir kadroyla alayına sahayı dar etmeliyiz.

Üçlüye dönelim hocam. Dörtlü savunmada Kaan’nın sağ bek olduğu bütün maçlarda üretim sıkıntısı yaşıyoruz

Dizilişte 3'lüyüm, hücumda güçlüyüm."

3'lü oynadığımız maçlarda üretkenliğimiz belirgin şekilde artmıştı. Dün Göztepe'nin langırt futboluna uyduk, ne topu indirdik ne üretken olabilidik.

Bol boğuşmalı değişik bir maç oldu. Kendi de çözemedi kenarda.

Anadolu takımlarıyla Galatasaray takımını böyle kafa kafaya oynatmaya devam ederse bir kaç hakem kararına bakar puan farkının erimesi. Galatasaray dediğin takım Göztepe Eyüp’ü falan ezer geçer.

Okan Buruk galibiyet ve puan rekorları kırmakta. Rakipleri sürklase etme, ezici galibiyet konusunda ise ortalamanın üstünde değil. Bu da bana Okan’ın sistemi ile deği, daha çok oyuncu kalitesi bazında sonuç aldığımız hissi veriyor.

Bir çok maçta ekstra bir hakem kararıyla puan kaybına yakındı. Şimdi artık yalı çocuğunun mhkyi kendine bağlaması ile bize hakemler rahatlıkla puan kaybettirebilir. Rakipleri vurup düşüremiyoruz oyun anlayışımızla. Ama sahneye çıkıp sazı eline alacak kalbur üstü topçularımız var. Neyse ki Göztepe ve Eyüp’ün yok böyle oyuncuları.

Hocam oyun olarak geriye gidiyor takım, Göztepe maçında takım çok kötüydü umarım bu sadece bir maçlık bir formsuzluktur yoksa durum baya vahim çünkü tek amaç lig değil bu sene.

Tam bizim lige uygun bir hoca. Ama Avrupa için maalesef yetersiz kalıyor, ezdiriyor fiziksel olarak iyi takımlara karşı, buna çözüm bulamazsa taraftar arkasında durmaz uzun vadede

Yedekler zayıf, bazı oyuncular formsuz ama çöpe giden ilk yarılardan sonra doğru taktikleri verip dümeni kırabiliyor, bkz. Alkmaar maçı. Şu haftaya kadar bu kadar puan toplamak her yiğidin harcı değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt