Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek merak ettiğim konu. Gayet dominant oynarken işler iyi giderken hocam 3'lüyü neden bozdun da 4'lüye döndün. Barış- Osimhen ikilisini öne atıp kanat beklere Jacobs- Yunus'u koy gerekirse. Jelert'i oynat yapsın hata ama en azından o kanattan atak yaparsın Kaan geldi 4'lüye döndün gördüğün üzere takım düştü.

O sistem Icardiyi kesemediği için bir süreliğine mecburen oynatıldı. Icardi sakatlanınca bitti.
Konu bu.

Orta sahayi guclendirecegine savunmayi toparlayacagina daha da bok ediyo Berkan’i cikartip Mertens’i tutarak. Mertens gotunu kaldiracak dermani kalmamis Yunus desen bi kere Jakobs’a yardima gitmemis hala oyunda ama Berkan’i cikariyo adam. Ön alanda pres yaparak rakibi savundugunu dusunuyo adam. Pres yapip kapamadigin topların hepsinde pozisyon veriyoruz kalede kaleci de olmadigi icin gol oluyo hepsi. Macin her aninda ön alanda pres yapilmayacagini yapilamayacagini birisi soylesin Okan’a. Hem orta sahayi bosaltiyoruz hem alan buluyo rakip hem de erken yorulmamiza neden oluyo. Hata yaptigi zaman “hata yaptim” deyip hatalarini duzeltme konusunda biraz daha acik olmali. Kac mactir dogru duzgun top oynamadigimizi kazansak bile kotu oldugumuzu gormuyor heralde. Su macta fark beklerken 3-1’den mac vermek buyuk rezillik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O sistem Icardiyi kesemediği için bir süreliğine mecburen oynatıldı. Icardi sakatlanınca bitti.
Konu bu.
İcardi'den sonrada 3'lü oynamaya devam ettik bir süre. Sallai'yi orada kullandık hatta. Bazen 3-4-2-1 çıktık. Kaan ve Jacobs döndükten sonra 4'lüye dönmeye başladı hoca oysa Hatay maçı bile belli etmişti. 4'lü ile ilk yarı 3'lü ile 2. yarı arasındaki fark ortadayken gene 4'lü oynamak hocanın bu ısrarı çok yanlış. Umarım tekrar kendi bulduğu doğruya döner 3'lüye döner.

Maalesef ben ümidimi kaybettim artık. Geçen seneye kadar iyi kötü hatalarından ders alır, düzeltme çabası halinde idin, bu sene çok ayyuka çıktı ki ders almaz ders veririm modundasin sene basından beri.

Bu maddi bolluğu eldeki arazileri kaybedince bir daha zor da buluruz, sonumuz hayrolsun.

Adami oyunu okuyamiyorki, belki mac önce süper taktikler veriyordur ama bu mac icinde yaramiyorsa farkli birsey gelistiremiyor, tek bildigi oyunu son dakikaya kadar devam oynatiyor, hele geriye düsünve orta sahayi dahs direncsiz hale getirip rakip takima gelin bize gol attin mesaji cekiyor. Haydu bu birsey yapmiyor yanindaki kuklalar ne ise yariyor? Buda terim gibi isins karisan adam istemiyor

hoca aklımızla alay edercesine birde Ajaxı yeneceğiz filan diyorsun. Ajax bugün rigasla oynuyor senin düştüğün akılsızlığa düşmez alır maçı puanı eşitler. Haftaya da kendi evinde hata yapmaz. Başımıza ekstradan 2 fazla maç çıkarttın fikstür zaten sert ve yoğundu daha beter oldu şimdi sen bu kafayla ligi de verirsin hiç güvenmiyorum sana.

bu takımı yöneten, ayakta tutan mauro’ymus sanırım..

Ulan 3 lü müçlü denedi dedik bundan hocca olacak galiba son dönem sesimizi çıkarmadık

meğer adam sırf İcardiyi oynatabilmek için 3 lü oynatmış

taktik maktikle alakası yokmuş!!

pühhhhhhhhh!!!!!
Büyük hayal kırıklığı yaşatıyor. Sezon öncesi Bjk sonra YB elenmesi, Avrupa'da alınan kötü sonuçlar. Anca lig mi onda da zaten kadro kalitesi gereği kıyas saçma olur, gerçi Hatay Paşa vs de bu oyun ile rahat puan alıyor bizden.

Abi bu adam başka bi kafa yaşıyor. Kötü oynadığının farkında değil. Fatih Terim'in son dönemi gibi. İyi oynayıp da yenildim sanıyor.

Avrupa'da bu oyun tarzıyla devam ederse nisan ayını görememeye devam edecektir. Fizik olarak da yetersiz kadromuz var.

Büyük hayal kırıklığı yaşatıyor. Sezon öncesi Bjk sonra YB elenmesi, Avrupa'da alınan kötü sonuçlar. Anca lig mi onda da zaten kadro kalitesi gereği kıyas saçma olur, gerçi Hatay Paşa vs de bu oyun ile rahat puan alıyor bizden.

vallah hoca olmadığını biliyordumda bu kadarını hayal bile etmemiştim

bitti artık

Abbas yolcu

THE END

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt