Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimse kadro kötü falan diye boklamasın bence

avrupada ne takımlar görüyoruz adamların kadro degeri 30 mılyonu aşmıyor ama sistemle takır takır top oynuyor

1 oyuncusu sakatlanınca yerine girende sisteme uyup devam ediyor göze batmıyor

tamamen oyuncu grubu üzerinden başarı yakalıyor sn okan buruk

icardiler keremler osimhenler barışlar yunuslar sürekli bi kahraman lazım hocanın başarılı olması icin

Konya maçına neşter vurup çıkmazsan, senin için hayır yok gelecekte.

Ajax dan sonra kim gelirse gelsin bizi duman edip ebe gönderir

Ligden dolayı iki arada bir derede kalıyoruz, okanı götür guardiola'yı getir super lig şampiyonu olamayacaksın bu sefer avrupa'ya gitme yolunda kesilecek, ligde şampiyon olabilecek adam sen de o da avrupa da hocalık yapamıyor garip bir döngüye girdik nasıl çıkıcaz işin içinden anlayamadım, sadece terimle başardık bu işi o da muhtemelen çok sağlam bir jenerasyonu denk getirmemizle oldu. Gerçi terimin şampiyonlar ligi çeyrek finalleri falan var o da ayrı bir konu her halükarda çok daha üst klasman bir adam ama mecbur örnek verdim başka kimse yok.

Kazanırken de takımda var olan sorunlara sorun değilmiş gibi davranmayı bırakmalı. Basındaki açıklamalarından yapmıyorum bu tespiti, kadro tercihlerinden yapıyorum. Oyuncuları mental anlamda da zor duruma bırakan bir ısrarı var.

Ligden dolayı iki arada bir derede kalıyoruz, okanı götür guardiola'yı getir super lig şampiyonu olamayacaksın bu sefer avrupa'ya gitme yolunda kesilecek, ligde şampiyon olabilecek adam sen de o da avrupa da hocalık yapamıyor garip bir döngüye girdik nasıl çıkıcaz işin içinden anlayamadım, sadece terimle başardık bu işi o da muhtemelen çok sağlam bir jenerasyonu denk getirmemizle oldu. Gerçi terimin şampiyonlar ligi çeyrek finalleri falan var o da ayrı bir konu her halükarda çok daha üst klasman bir adam ama mecbur örnek verdim başka kimse yok.
terim zeki adamdı onun zekasına en yakın isim Arda şuan. Okan bey olaylara çok düz ve ezberci bakan biri başaramaz avrupa şampiyonluğu filan o kapasite yok.

başak'taki gibi oyuncular beni yemesin diye çok taviz verirken orda olmayan faktörle taraftar kendisini yiyecek. bugün muslera ayıp olmasın diye yuhlandı ama ligde fener maçına kadar 2 puan kaybı daha gelirse bu sefer hoca yuhlanmaya başlayacak. arkasında zaten her şartta bi arda turan tehdidi, başında erden timur'u tek kalemde yiyen bi yönetimi var, bence artık oyuncularından önce kendini düşünmeye başlayıp koltuğu için savaşmaya başlamalı.

Okan bey, sen dua et adamların 0 puanı vardı da 3-3 olunca skora razı oldular. Yoksa aynı oyun devam etseydi rahat bir gol daha atarlardı.
Senin anlamadığın bu. Takımın berbat oynuyor.

başak'taki gibi oyuncular beni yemesin diye çok taviz verirken orda olmayan faktörle taraftar kendisini yiyecek. bugün muslera ayıp olmasın diye yuhlandı ama ligde fener maçına kadar 2 puan kaybı daha gelirse bu sefer hoca yuhlanmaya başlayacak. arkasında zaten her şartta bi arda turan tehdidi, başında erden timur'u tek kalemde yiyen bi yönetimi var, bence artık oyuncularından önce kendini düşünmeye başlayıp koltuğu için savaşmaya başlamalı.
muslera takmadı bile bunu geçti gitti yanından.

Hatay maçında üstünlük kuramamış ilk 11'i 3 gün sonra UEFA maçında sahaya sürüyor, olmaz abicim olmaz, futbol böyle adaletsizliği ve görmezden gelmeyi kaldırmaz. Şunun açıklaması yok. Velev ki bugün 3-2 kazansa ne değişirdi, en fazla 10-15 tane skor taraftarı herif çıkar burada millete laf sokmaya çalışırdı, kendini tatmin ederdi. Ama papaz da her zaman pilav yemez işte bak noldu, UEFA'nın en zayıf takımına rezil oldun çıktın. Şimdi ne olacak peki? 3 gün sonra Konya'ya nasıl bir 11 ile çıkacaksın hadi bakalım görelim. Yedekteki adamları rotasyona katamadın, ilk 11'de oynayanları da taraftarla kavgalı hale getirdin, bu takım şimdi saçma sapan stres altında olacak. İnşallah dersini alıp bizi bu işten ayıklarsın da şu kaybedilen puanlar hayrımıza olmuş olur.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan 3 lü müçlü denedi dedik bundan hocca olacak galiba son dönem sesimizi çıkarmadık

meğer adam sırf İcardiyi oynatabilmek için 3 lü oynatmış

taktik maktikle alakası yokmuş!!

pühhhhhhhhh!!!!!
Gidin Avrupa'da bütün takımlara bakın. Kendi yarı sahasında bukadar kolay pas yaptıran takım yoktur adamlar Fink atıyor. Rahat rahat paslasiyor. Bunu göremeyen adamdan Avrupa'da kupa beklenir mi ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt