Savaş Akman
10 Numara!
- 26 Ocak 2013
- 16.623
- 3.600
- 458
Okan Buruk ile maalesef iki ileri, bir geri gidiyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birde üstüne yönetimde iş bilmez herifler yetkili 2 tarafta kötü olunca bir yerden yamada olmuyor.Yazin taraftara artislik yapiyordu siz benden iyi bilemezsiniz diye.Sonucunu yaşiyor.Koskoca gs tdsi sorunlari göremiyor bile ben en cok ona üzüldüm.3 yildir ayni hatalar var.Plansızlığın sonu kaçınılmaz yıkımdır. Terim de kaç kere yaptı bunu. Kulübün ocağına incir ağacı dikip gitti. Okan ise takımın eksiklerinin farkında bile değil. Terim’den daha vahim bir vaka. Takım üzerindeki kontrolünü tamamen kaybetmiş görünüyor. 6 maçta sadece 1 gol atabilen Kiev’in bunun takıma 3 gol atabilmesini nasıl açıklayacaksın? Demek ki takımı halı saha kıvamına gelmiş. Pro bir takım şunlardan 3 gol yemez. Şu takım sana nasıl 3 gol atıyor ya? Düşük profilli bir hoca olduğunu biliyorduk ama Galatasaray’ı kendi seviyene düşürmeye hakkın yok. Yapacaksan düzgün yap şu işi. Bilmiyorsan bilenleri getir. Yoksa düş kulübün yakasından. Oyuncularda bıkmış belli ki.
bende şu namağlup lafına ayrı kuruluyorum. nasıl namağlup ? sezon başında beşiktaş ve young boys (2) rezilliklerini hangi sezon oynadık ??Hoca hala namağlup