Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
300 milyonluk kadrolarla kievi, youngboysi rfsyi, az i , pragi, kopenhagi yeneme, sivasi, bodrumi yen kral ol😅
1746463485635.webp

1746463509325.webp

hakikaten mac satma muhabbeti sıktı

öyle bir şey olmaz da zaten sacma

ama bjk maclari oncesi bilerek tansiyonu yükseltmemesini ve takimi yeterince motivasyon edemediğini görmemek için mal olmak lazım

adam cimbomlu ama profesyonel olarak da bjkyi bir gün çalıştırabilir düşüncesi buna sebep oluyor olabilir

gereksiz ve yersiz bjk övgüleri filan da ondan

ama mac filan satar mı deli misiniz

hakikaten mac satma muhabbeti sıktı

öyle bir şey olmaz da zaten sacma

ama bjk maclari oncesi bilerek tansiyonu yükseltmemesini ve takimi yeterince motivasyon edemediğini görmemek için mal olmak lazım

adam cimbomlu ama profesyonel olarak da bjkyi bir gün çalıştırabilir düşüncesi buna sebep oluyor olabilir

gereksiz ve yersiz bjk övgüleri filan da ondan

ama mac filan satar mı deli misiniz
sus ve hocamı yalayarak biat et

Besiktasa karsi ılımlı yorum yapmasinin sebebi besiktastan Galatasaraya geri geldikten sonra ilk inönü macinda tjk taraftarlarinin kendisini tribune cagirip alkislamasindan oturu oldugunu dusunuyorum.

+ olarak besiktasta calismak istese Galatasaraya gelmeden once boyle bi firsati olmustu.

Bu sacma sapan mevzuyu artik kapatin.

Besiktasli falan da degil en az sizin kdr Galatasarayli. Bu sacma dedikoduyu gormus olacak ki 2 hafta once mac sonu basin toplantisinda kendisi de Galatasarayli oldugunu soyledi.

Bunun disinda kotu avrupa performansina dair elestirilerin hepsine katiliyorum.

25 senedir başarılmamış bir şeyi başarmak üzere. Sadece lig için çok acayip bütçeler bunlar kabul ama bu mentali korumak kolay değil yine de.

Tjk işi boş iş öyle saçmalıklar yerine gerçekliğe dönüp avrupa da başarılı olmaya bakmasi gerekiyor seneye.

Hocanin artilarida var eksileride
En azindan vizyonlu avrupa futbolunu taniyor osimhen geldiginde hemen alin diyecek kadar bilgiye sahip

Iki sene once napolide oynarken fenerli arkadaslarla dalga geciyordum osimheni alin kanka sampiyon olursunuz diyordum
Nerde o hayvan turkiyeye gelirmi gelirse ligi donunda sallar diyorlardi

Bu aliyle acunda bu vizyon bile yok
Osimheni tanidiklarini dahi dusunmuyorum

Baktım Fatih hoca 43 yaşındaymış Okan'da 2 senedir Avrupa'da 50 yaşında daha önceden Başakşehir'den dolayı da 1 Avrupa tecrübesi var.İmparator Fatih Terimle kıyasalanamaz..
yaşı geç. konuyu değiştirme.

sana sorum basit.

fatih terim gs ile ilk iki cl senesinde KAÇ GALİBİYET almıştır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt