Hasan Turan
Parçalı Üye
- 24 Aralık 2009
- 4.603
- 1.477
- 2.223
300 milyonluk kadrolarla kievi, youngboysi rfsyi, az i , pragi, kopenhagi yeneme, sivasi, bodrumi yen kral ol
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Oral Sevmez Cemre yüzünden her canavar kelimesini duyduğumda bu video aklıma geliyo benim kanks yavSana hafiften sallıyorum. Şampiyonluk resmileşince canavara döneceğim ve hedefte yoksun
300 milyonluk kadrolarla kievi, youngboysi rfsyi, az i , pragi, kopenhagi yeneme, sivasi, bodrumi yen kral ol![]()
@Oral Sevmez Cemre yüzünden her canavar kelimesini duyduğumda bu video aklıma geliyo benim kanks yav
sus ve hocamı yalayarak biat ethakikaten mac satma muhabbeti sıktı
öyle bir şey olmaz da zaten sacma
ama bjk maclari oncesi bilerek tansiyonu yükseltmemesini ve takimi yeterince motivasyon edemediğini görmemek için mal olmak lazım
adam cimbomlu ama profesyonel olarak da bjkyi bir gün çalıştırabilir düşüncesi buna sebep oluyor olabilir
gereksiz ve yersiz bjk övgüleri filan da ondan
ama mac filan satar mı deli misiniz
Geçen yazdım da müsait değilmiş bu aralar.Gelecem demişti..umut nerede lan yine
ay kesin kestirdi bu seferGeçen yazdım da müsait değilmiş bu aralar.Gelecem demişti..
ulan 2 elestirdik yıllarca savunmamiz boşa gittisus ve hocamı yalayarak biat et
Okan'ın Galatasarayla Şampiyonlar Ligi'nde 6 Maç'ta 1 galibiyeti var.Hamza Hamzaoğlu'nun da 5 Maç'ta 1 galibiyeti varulan 2 elestirdik yıllarca savunmamiz boşa gitti
kirginim olum
o avrupa karnesini düzeltecek baska yolu yok
fatih terim'in gs ile ilk 2 cl macerasında kaç galibiyeti vardı, bakar mısın?Okan'ın Galatasarayla Şampiyonlar Ligi'nde 6 Maç'ta 1 galibiyeti var.Hamza Hamzaoğlu'nun da 5 Maç'ta 1 galibiyeti var![]()
@Oral Sevmez Cemre yüzünden her canavar kelimesini duyduğumda bu video aklıma geliyo benim kanks yav
Fatih Hoca, italya adanalısıydı. maçları satmış olabilir.fatih terim'in gs ile ilk 2 cl macerasında kaç galibiyeti vardı, bakar mısın?
Baktım Fatih hoca 43 yaşındaymış Okan'da 2 senedir Avrupa'da 50 yaşında daha önceden Başakşehir'den dolayı da 1 Avrupa tecrübesi var.İmparator Fatih Terimle kıyasalanamaz..fatih terim'in gs ile ilk 2 cl macerasında kaç galibiyeti vardı, bakar mısın?
yaşı geç. konuyu değiştirme.Baktım Fatih hoca 43 yaşındaymış Okan'da 2 senedir Avrupa'da 50 yaşında daha önceden Başakşehir'den dolayı da 1 Avrupa tecrübesi var.İmparator Fatih Terimle kıyasalanamaz..