Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun Özbek varken gidecekleri isim Fatih hoca olur. Klopp vs gelmeyecekse sonuç olarak Okan Burukla bu sezon devam olmalı. Sonrasında iyi bir vizyona sahip yönetimle bir şeyler hayal edebiliriz ahb
Iyi birinin gelecegi kesin mi ahbert yonetim olarak fal açiyoruz orada da. Dursun gibi benzer birinin dursun gidip başkan olabilecek olması da oldukça olasi yani. O yüzden okan hocanın bugunku rezilliginin ustune. Baya gönderilmesi ve yerine başkasinin gelmesi gerekmekte yav.

Iyi birinin gelecegi kesin mi ahbert yonetim olarak fal açiyoruz orada da. Dursun gibi benzer birinin dursun gidip başkan olabilecek olması da oldukça olasi yani. O yüzden okan hocanın bugunku rezilliginin ustune. Baya gönderilmesi ve yerine başkasinin gelmesi gerekmekte yav.
Oho öyle olacak olsa Az-Ajax-Prag maçlarında üçüncüye yollanmıştı, öyle olmuyor ki işte devam edeceği bariz :asd:

Bugün dakika 30'a kadar izlerken ulan bu sefer iyiyiz valla bir şeyler yapıcaz diye düşünürken ki kırılma noktası hiç Yunus falan değil net barışın pozisyon bence hemde ağır net oradan sonra her şey tepetaklak oldu, orada gol olsa belki bugün forumda hocalığını övüp artık bir şeyleri değiştirebildiğine atıfta bulunacaktık ama işte nasip her şey aniden bu noktaya geliyor. Bir de adamlar gerçekten sinmişti davinson ve singo top bile geçirmiyordu hız ve fizik olarak üstündük. Biz çok çabuk cabuk dağılıyoruz bir de hiç pozisyonların değerini bilmiyoruz.

Oho öyle olacak olsa Az-Ajax-Prag maçlarında üçüncüye yollanmıştı, öyle olmuyor ki işte devam edeceği bariz :asd:
Olum boşuna mi hani hedef avrupaydi beylik lafinizdan tiksiniyorum midem bulaniyor yönetim dedik geçen sayfada :asd: olmayacagini bildigimizden dedik herhalde. Benim midem bu rezilligi artık kaldirmiyor ama.

Yaptigi tercihler de net ve keskin degil.Daviyi sola atacaksan niye sol stoper aldirmadin bu takima anlamiyorum ki.Davinin bu macta batirmasi ne kadar solda oynamasina bagli bilmiyorum ama.Sagda iyi olan herifi sola attiginda siciyorsa ben hocaya da sorumluluk yuklerim.Bu idarecilik bence her konuda kendisine sirayet etmis.Sahada ki takimin ve yapmaya calistiginin belli olmamasida bu belirsizlik yuzunden olabilir.Yada direkt yetersizlik bilmiyorum.Apoyu yedek birakamiyorsan yerine adam aldir apoyu da yolla.enrique cl almasini saglayan donnarumayi yolladi.Hic bir zaman bu netlige sahip olamadi bence.

Yaptigi tercihler de net ve keskin degil.Daviyi sola atacaksan niye sol stoper aldirmadin bu takima anlamiyorum ki.Davinin bu macta batirmasi ne kadar solda oynamasina bagli bilmiyorum ama.Sagda iyi olan herifi sola attiginda siciyorsa ben hocaya da sorumluluk yuklerim.Bu idarecilik bence her konuda kendisine sirayet etmis.Sahada ki takimin ve yapmaya calistiginin belli olmamasida bu belirsizlik yuzunden olabilir.Yada direkt yetersizlik bilmiyorum.Apoyu yedek birakamiyorsan yerine adam aldir apoyu da yolla.enrique cl almasini saglayan donnarumayi yolladi.Hic bir zaman bu netlige sahip olamadi bence.
Çünkü duygularını katıyor ya da bildiğini düşündüğü konularda ısrar ediyor. Bu konularda ne yazık ki hiçbir zaman yerli hocalarda net bir tavır koyan hoca olmayacak yabancı alırsak bu sefer yerliler günün sonunda hocayı yiyecek her türlü yerlilerin kazandığı bir durum var.

Bugünün ihalesini hocaya kesemem. En fazla oyuncu değişiklikleri eleştirilir. 11 için maç öncesi herkes en doğru kadro çıkmış diyordu. 37 dakikada tek pozisyon vermedik. Sonrası malum... Çıkıp oyuncuların yerine oynayacak hali yok. Bugünkü sonucu mevcut ligin yapısından bağımsız okuyan da analizi eksik yapmış demektir. Bu ligde yer alan herhangi bir takımın Avrupa'da başarılı olma ihtimali yok. Hala şu kadar para harcandı deniyor. Para ile olsaydı bu işler PSG Neymar-Messi-Mbappe ile CL kazanırdı.
Eleştirilecek yönlerini eleştirip doğruyu yapması için teşvik edeceğiz ve destek vereceğiz. Olması gereken budur.
Yeni hoca gelsin diyenler sezonu suyun karşı tarafına hediye etmeye çok meraklı sanırım.
Mevcut durumda 3 yıldır lig şampiyonluğunu kazanmasının bile ne denli bir başarı olduğu hala idrak edilemeyip bu kadroyu herkes şampiyon yapar diyor. O kadar kolaysa 11 yıldır suyun karşı tarafı şampiyon olsaydı ya derler adama.

1758217965038.webp
1758217986189.webp

Bugünün ihalesini hocaya kesemem. En fazla oyuncu değişiklikleri eleştirilir. 11 için maç öncesi herkes en doğru kadro çıkmış diyordu. 37 dakikada tek pozisyon vermedik. Sonrası malum... Çıkıp oyuncuların yerine oynayacak hali yok. Bugünkü sonucu mevcut ligin yapısından bağımsız okuyan da analizi eksik yapmış demektir. Bu ligde yer alan herhangi bir takımın Avrupa'da başarılı olma ihtimali yok. Hala şu kadar para harcandı deniyor. Para ile olsaydı bu işler PSG Neymar-Messi-Mbappe ile CL kazanırdı.
Eleştirilecek yönlerini eleştirip doğruyu yapması için teşvik edeceğiz ve destek vereceğiz. Olması gereken budur.
Yeni hoca gelsin diyenler sezonu suyun karşı tarafına hediye etmeye çok meraklı sanırım.
Mevcut durumda 3 yıldır lig şampiyonluğunu kazanmasının bile ne denli bir başarı olduğu hala idrak edilemeyip bu kadroyu herkes şampiyon yapar diyor. O kadar kolaysa 11 yıldır suyun karşı tarafı olsaydı derler adama.
Bu takım 100 senedir fenerle rakip 3 senedir değil ve fenerde ben kendimi bildim bileli ligde her daim kollanmistir azdır çoktur. Ama okan olmazsa Bu fener olur geyiği baya bos muhabbet. Okan yerine X geldiginde konyayi yenmemize kim engel olacak bilinmeyen gucler mi abi alinin düşman yarattigi gibi bir seye döndü bu iş yav.

Bu takım 100 senedir fenerle rakip 3 senedir değil ve fenerde ben kendimi bildim bileli ligde herdaim kollanmistir azdır çoktur bu fener olur geyiği baya bos muhabbet. Okan yerine X geldiginde konyayi yenmemize kim engel olacak bilinmeyen gucler mi abi alinin düşman yarattigi gibi bir seye döndü bu iş yav.
Hiçbir dönem bir takımın lehine işler bu noktaya varmamıştı. Puan bareminin çıktığı yer bile her şeyi anlatıyor zaten. 3 yıl üst üste lig şampiyonluğunu çok küçümsüyorsunuz. 34 maçın 32'sini filan kazanmamız gereken bir ortamda Okan gitsin biz yine şampiyon oluruz deme işi külliyen yalan mesela. Yabancı hoca getiriyorsan her şeyden önce ilk yıl avuçlamayı göze alacaksın. Ligin yapısını çözene kadar lig bitiyor zaten. Bir de lig başlamışken gelecek de şampiyon yapacak? Kim inanır yahu buna. Hadi onu da geçtim, kimi getireceksin bu lige, kaliteli yabancı TD mi var getirebileceğin.
Yazınca millet kızıyor ama harbiden gerçek hayatı FM zannediyorsunuz bazen. Onu yolla, bunu al vs.

Yine de 3 sene üst üste şampiyonluk çok iyi. Uzun yıllar olmamış bir başarı sonuçta. 4 Yıl üst üste yapsın, tamam. Zaten Avrupa'da kötü işler yapacağını tahmin ediyorduk yani.

Bla Bla bla

Liverpool ve city 10 tane atsin

Nasıl olsa şampiyon yapıyor

Kimse avrupa finali beklemeiyor ama young boysa elenemezsin, rigas gibi nerenin takimi olduğunu bilmedigim bir takima 2-0'dan 2-2 yaptıramazsın, savastaki takima 3-1'de mac veremezsin, pragdan 4, frankfurtan 5 yiyrmezsin ya!

Hiçbir dönem bir takımın lehine işler bu noktaya varmamıştı. Puan bareminin çıktığı yer bile her şeyi anlatıyor zaten. 3 yıl üst üste lig şampiyonluğunu çok küçümsüyorsunuz. 34 maçın 32'sini filan kazanmamız gereken bir ortamda Okan gitsin biz yine şampiyon oluruz deme işi külliyen yalan mesela. Yabancı hoca getiriyorsan her şeyden önce ilk yıl avuçlamayı göze alacaksın. Ligin yapısını çözene kadar lig bitiyor zaten. Bir de lig başlamışken gelecek de şampiyon yapacak? Kim inanır yahu buna. Hadi onu da geçtim, kimi getireceksin bu lige, kaliteli yabancı TD mi var getirebileceğin.
Yazınca millet kızıyor ama harbiden gerçek hayatı FM zannediyorsunuz bazen. Onu yolla, bunu al vs.
Okanla her avrupa maçinda 5 yiyecegime gerekirse çoook buyuk ya yabanciyla farki Ligin profesörü okan beyin. E iyi madem ben sahsen diyorum ki fikren bu senede olmayi verim sampiyon 34 de 32 yapmayimda. Avrupada bir şeyler yapabileyim onu gostermeye gucum olsun hayal edebileyim. 6 fark varken bile bu kadar korkuyorsak 1 fark varmis gibi küçük bir takımın tekiyiz bu arada zaten boşuna buyuk galatasaray falan diyoruz biz.

Okanla her avrupa maçinda 5 yiyecegime gerekirse çoook buyuk ya yabanciyla farki Ligin profesörü okan beyin. E iyi madem ben sahsen diyorum ki fikren bu senede olmayi verim sampiyon 34 de 32 yapmayimda. Avrupada bir şeyler yapabileyim onu gostermeye gucum olsun hayal edebileyim. 6 fark varken bile bu kadar korkuyorsak 1 fark varmis gibi küçük bir takımın tekiyiz bu arada zaten boşuna buyuk galatasaray falan diyoruz biz.
Bu takımın bir Avrupa takımı olmadığını, mış gibi yaptığımızı bir kabul etseniz her şeyi kafaya bu kadar takmayacaksınız. Bu ligde yer aldığın sürece Avrupa'da başarı imkansız bir şey. Bu ligin yapısı buna müsait değil. Kimi getirirsen getir, bu değişmez. Bu lig iyi antrenman yaptıran hocayı ayak oyunlarıyla halıya sarıp paket yapan bir lig. Fazla beklentiye giriyorsunuz Avrupa konusunda.
Ne kadar mallık yaparsak yapalım cezayı kesemeyen rakiplerden oluşan ve bu yüzden oyunda ne kadar kabul edilmeyecek defo varsa hepsini alışkanlık haline getirmiş, topun oyunda kalma süresinin 30 dk filan olduğu, ikili mücadelelere faul çalındığı, yüzde 60'ımla oynasam da maçları kazanabiliyorum niye kendimi yorayım ki diyen bir mentalitenin hüküm sürdüğü, ligdeki maçların yüzde 90'ında geriye düşmediği için Avrupa'da 1 gol yediğinde ne yapacağını bilemeyip küstüm ben oynamıyorum diyip maçı salan adamların top oynadığı yerde Avrupa takımları ile rekabet etmek istiyorsunuz. Ne diyeyim ben size. Hayal kurması bedava.

Kimse avrupa finali beklemeiyor ama young boysa elenemezsin, rigas gibi nerenin takimi olduğunu bilmedigim bir takima 2-0'dan 2-2 yaptıramazsın, savastaki takima 3-1'de mac veremezsin, pragdan 4, frankfurtan 5 yiyrmezsin ya!
O küçümsediğin ülkelerden daha fazla futbol kültürüne sahip olduğunu ima etmen bile başlı başına büyük bir yanılgı da neyse...

Ligde 5'de 5 yapıldı falan filan ama ben haftalardır diyordum, ben hocaya ve takıma notumu Frankfurt maçında vereceğim diye. Notumu verdim : 0

Hala daha uyuyamıyorum. Yaşatılan bu hayal kırıklığının bu rezaletin neticesinde kelle istiyorum aga kelle! Ya hocanın ya ekibinin kellesini istiyorum.

sana güvenip 150 milyon euro harcayan yönetim aklını seveyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt