Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu takımın bir Avrupa takımı olmadığını, mış gibi yaptığımızı bir kabul etseniz her şeyi kafaya bu kadar takmayacaksınız. Bu ligde yer aldığın sürece Avrupa'da başarı imkansız bir şey. Bu ligin yapısı buna müsait değil. Kimi getirirsen getir, bu değişmez. Bu lig iyi antrenman yaptıran hocayı ayak oyunlarıyla halıya sarıp paket yapan bir lig. Fazla beklentiye giriyorsunuz Avrupa konusunda.
Ne kadar mallık yaparsak yapalım cezayı kesemeyen rakiplerden oluşan ve bu yüzden oyunda ne kadar kabul edilmeyecek defo varsa hepsini alışkanlık haline getirmiş, topun oyunda kalma süresinin 30 dk filan olduğu, ikili mücadelelere faul çalındığı, yüzde 60'ımla oynasam da maçları kazanabiliyorum niye kendimi yorayım ki diyen bir mentalitenin hüküm sürdüğü, ligdeki maçların yüzde 90'ında geriye düşmediği için Avrupa'da 1 gol yediğinde ne yapacağını bilemeyip küstüm ben oynamıyorum diyip maçı salan adamların top oynadığı yerde Avrupa takımları ile rekabet etmek istiyorsunuz. Ne diyeyim ben size. Hayal kurması bedava.
Yahu o vakit santrafora 75 milyon avro, kaleci ve sağ beke 30'ar milyon avro sıkmayacaksın, 10 milyon avro maaşla Sane'yi transfer etmeyeceksin. Ekonomik scout transferleri ile yola devam edeceksin. 25 yıl önce Avrupa şampiyonu olurken de ligimiz için geçerli olan doneler bunlar. Yapabiliyorsan oluyor. Faruk Süren başardı, Fatih Terim başardı. Dursun Özbek başaramıyor, Okan Buruk başaramıyor. Ligimizin kalitesi her daim Avrupa liglerinin aşağısındaydı. Bunlar bahane değil.

Yahu o vakit santrafora 75 milyon avro, kaleci ve sağ beke 30'ar milyon avro sıkmayacaksın, 10 milyon avro maaşla Sane'yi transfer etmeyeceksin. Ekonomik scout transferleri ile yola devam edeceksin. 25 yıl önce Avrupa şampiyonu olurken de ligimiz için geçerli olan doneler bunlar. Yapabiliyorsan oluyor. Faruk Süren başardı, Fatih Terim başardı. Dursun Özbek başaramıyor, Okan Buruk başaramıyor. Ligimizin kalitesi her daim Avrupa liglerinin aşağısındaydı. Bunlar bahane değil.
Valla erman hocam lig bence 3 4 yıldır çok kötü öncesinde bu kadar değildi ya, bak şuan yemin ederim brezilya liginde fluminense 10. sırada bizim ligde şuan ya liderdi ya kafa kafayaydı bizimle nisanda falanda rahat şampiyon olurlardı. Real madrid yeri gelince gidiyor alaves'e yeniliyor osasunaya yeniliyor biz sezon boyu sadece 1 beraberlik falan alıyoruz. Korkunç kötü bir ligimiz var bence dünyadaki en kötü 2 3 ligden biri haliyle buranın ekosistemine göre evriliyoruz. Ama transferler konusunda haklısın Bence hiç bu seviyelere çıkmamalıydık hem arkadan gelenlerin gelişimini engelliyorsun adamlarda gelişemiyorlar hem de boşuna gereksiz para saçıyorsun. Eğer okan bey istifa etmicekse devam ise şampiyon olursak seneye net bir şekilde kadro kalitesini % 50 indirmeliyiz hem maaş olarak hem genel kalite olarak cekeceksin 150 milyon değerlere devam olması gereken bu.

Bu takımın bir Avrupa takımı olmadığını, mış gibi yaptığımızı bir kabul etseniz her şeyi kafaya bu kadar takmayacaksınız. Bu ligde yer aldığın sürece Avrupa'da başarı imkansız bir şey. Bu ligin yapısı buna müsait değil.

heis peki qarabağ nasıl yeniyor deplasmanda benficayı

kairat celtic'i nasıl eliyor!?

ligin kalitesi bi sorun elbette ama bu rezilliklerin direkt açıklaması olamaz bence

Halen buraya gelip savunabilen insanlar var cidden helal olsun, insan karısına karşı bu kadar aidiyet ve bağlılık hissetmez. Neymiş avrupada başarı zaten hayalmiş, o zaman transfere 150 milyon harcama kardeşim, Singo'ya 30 milyon verme, forvete 75 milyon verme, sürekli çıkıp hedef avrupada başarı diye boş yapma, açık açık bizim için gerçekçi hedef lig de ve transferlerini ona göre yaptır. Yazık günahtır. Senin 1 oyuncuya verdiğin maaş kadar bütçeyle oynayan takımlar deplasmanda Benfica, PSV falan yeniyor, ayıp ya, biraz yüzünüz kızarsın.

Bu takımın bir Avrupa takımı olmadığını, mış gibi yaptığımızı bir kabul etseniz her şeyi kafaya bu kadar takmayacaksınız. Bu ligde yer aldığın sürece Avrupa'da başarı imkansız bir şey. Bu ligin yapısı buna müsait değil. Kimi getirirsen getir, bu değişmez. Bu lig iyi antrenman yaptıran hocayı ayak oyunlarıyla halıya sarıp paket yapan bir lig. Fazla beklentiye giriyorsunuz Avrupa konusunda.
Ne kadar mallık yaparsak yapalım cezayı kesemeyen rakiplerden oluşan ve bu yüzden oyunda ne kadar kabul edilmeyecek defo varsa hepsini alışkanlık haline getirmiş, topun oyunda kalma süresinin 30 dk filan olduğu, ikili mücadelelere faul çalındığı, yüzde 60'ımla oynasam da maçları kazanabiliyorum niye kendimi yorayım ki diyen bir mentalitenin hüküm sürdüğü, ligdeki maçların yüzde 90'ında geriye düşmediği için Avrupa'da 1 gol yediğinde ne yapacağını bilemeyip küstüm ben oynamıyorum diyip maçı salan adamların top oynadığı yerde Avrupa takımları ile rekabet etmek istiyorsunuz. Ne diyeyim ben size. Hayal kurması bedava.
allah allah 🤣

niye tek bir dönemde 150 milyon harcadı bu kulup ?

Galatasaray Şampiyonlar ligi tarihinin en zor formatında üst üste 2 sene tur atladığında lig ve kendi kadrosu çok mu kaliteliydi ?

Son düzenleme:
Allah aşkına birisi CL'de 1 puan almanın da oldukça iyi bir şey olduğunu anlatsın şu adama. İlla yeneceğiz, çok üstün oynayıp rakibi parçalayacağız diye çıkıyor maçlara. Lucescu gibi biri olsa harikalar yaratırdı şu 3 Avrupa sezonunda. Yaslan baba geriye Anadolu takımları gibi, şişir topu gitsin.
yahu zaten kazanmak demek illa açık oynamak demek değil ki, kapan çık ile de maç kazanabiliriz, ilerde hızlı adamlarımız var, kazanmak istiyorsa yine istesin sorun değil

heis peki qarabağ nasıl yeniyor deplasmanda benficayı

kairat celtic'i nasıl eliyor!?

ligin kalitesi bi sorun elbette ama bu rezilliklerin direkt açıklaması olamaz bence
Hadlerini bildikleri için yüzde 500 performans ve konsantrasyon ile oynuyorlar reis. Arada böyle sonuçlar oluyor işte. Bizde bunlar da yok. Yani CL'ye gidip de extra efor ve konsantrasyon ile oynamayan takım yok. Bu yüzden de en mal takımların oyuncusu bile hata affetmiyor. Saplayıp geçiyor CL gazı, extra konsantrasyon ve istek ile. Biz hangi maça bu takımların motivasyonu ile çıkabildik ki. Yok onu yeneriz, bunu deleriz... Aha deldik, kendimizi ama. Futbolculara hâşâ Allah gibi taparsan canları ne kadar futbol oynamak isterse o kadar oynuyor işte. Yani ben artık Avrupa'dan ümidi kestim, bir şey çıkmaz bizden. Bu harcamaların hakkı bu değil elbette, hoca bu işi beceremiyor, becerebilecek gelsin diyene saygı duyarım ama kazın ayağı öyle olmayacak yine.

Laporte,lookman, sağlam bissouma flan da alsaydık bir şey değişmezdi bence bu adam savunma yaptırmayı bilmiyor.

Knauff,burkardt,can uzun'u transfer listemize eklemiştir içinden ulan ne topçular keşke benim olsa demiş olabilir.

allah allah 🤣

niye tek bir dönemde 150 milyon harcadı bu kulup ?

Galatasaray Şampiyonlar ligi tarihinin en zor formatında üst üste 2 sene tur atladığında lig ve kendi kadrosu çok mu kaliteliydi ?
Kendin söylemişsin zaten. 2000'den beri sezonluk parlamalar dışında başarı filan yok ortada. Avrupa bir kültürdür. Bizde olmayan şeyler yani ama ne hikmetse 150 milyon harcayınca o kültüre sahip olacağını zanneden çok insan var. Ayrıca 150 milyonu ben harcattım herhalde, haberim yok ama...

Kendin söylemişsin zaten. 2000'den beri sezonluk parlamalar dışında başarı filan yok ortada. Avrupa bir kültürdür. Bizde olmayan şeyler yani ama ne hikmetse 150 milyon harcayınca o kültüre sahip olacağını zanneden çok insan var. Ayrıca 150 milyonu ben harcattım herhalde, haberim yok ama...
ne yapalım avrupada başarılı olmak için ispanya veya ingiltereye mi taşıyalım kulubu ?

brugge ve bodo istikrarlı şekilde son senelerde nasıl başarılı oluyor avrupa'da ? benim haberim yok, bunlar top3 lige falan mı alındı

Hocaya bunlari engellesin diye maas veriyoruz bir işi var bunu gs sevgisiyle falan yapmiyor. 3 milyon euro cukkayi biraksın madem yada 600 tane kanal gezmeyi biliyor. Az biraz da işini yapsın o halde. Iyi valla kebap iş 3 milyonu götür her avrupa maçinda rezil et. Idare ederek gotur isi 300 milyonluk kadroyla ligde. Bir araba olsalar diger takimlar ligde bizim karsimizda araba bile olamazlar. %80 i yürüyor olur yayan sende ise Lamborghini , porsche falan var. Ama yok o giderse samp olunamaz.

Ciddiye almadığımız ve hor gördüğümüz Fenerbahçe'nin bile son 3 sezonda avrupada çok iyi maçları ve istikrarlı sonuçları var. Adamlar en kötü yakın geçen maçlarla, şanssız şekilde eleniyorlar, ee sen UEL'de bile önüne gelene gidene rezil olmalı domalıyorsun, şimdi burada sorunu kültürde mi aramak lazım başka şeylerde mi? Bunlar bana bahane gibi geliyor, Galatasaray'ın Avrupa'da rekabetçi olabileceği bir kadrosu var, sadece yanlış ellerde.

Gerçekten çalıştığı filan yokmuş.
Aklınca Lemina çıkınca daha iyi hücum yapılacağını sanıyor.
Bildiğin hayalperest

Olmayacak senden Okan hocam! Bu sacma sapan taktik anlayisiyla bize Avrupa'da basari hayal. Ilk 30 dakikada akillanmissin dedim ancak ne bok varsa topla oyun kurmaya calistin adamlara topu vermen gerekirken. Yok iste hocam oynatamiyorsun set falan. Ders almaksa hic almiyorsun. Bir insan ayni hatayi on defa yapmaz. 150 milyon euroya yakin bonservis harcattin, daha ilk mactan tum umutlari yok ettin. Bu kadroyu kesinlikle haketmiyorsun. Bir laf da o Icardi askina. Hocam, Icardi bu haliyle ikinci ligde bile oynayamaz sen gidiyorsun Lemina cikartip Icardi sokuyorsun. Boyle sacma bir futbol anlayisi yok!

Gerçekten çalıştığı filan yokmuş.
Aklınca Lemina çıkınca daha iyi hücum yapılacağını sanıyor.
Bildiğin hayalperest
Medet umdugu adam 40-45 dakikada 1 defa topa bile değmedi sahada yoktu. Ayni eyupte 90 dakika boyunca oldugu gibi. Bundan baskada geride oldugu maclarda orta saha cikartip forvet alan adam yok bu arada.

Daha 10 gün olmadı davinson milli takımda sol stoper oynadı kötü performans sergiledi. Müthiş taktik dehası apo'yu kesip davinson ile orayı hallederim diye düşündü herhalde

Samsun flan olsa yenilirdi ama vallahi 5 yemezdi. Hadi bu maçta bireysel hatalar vardı yav öncesi bir ton rezillik yaşadığımız maç var. Biz mal mıyız 80 metrede top oynuyoruz. Ulan ne savunma yapabiliyoruz ne set hücumu 150 değil 50 harcayalim abi ligde 50e harcasak rakibimiz fener zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt