Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uğurcan
Singo sanchez Allah'a emanet jacops

İlkay toreira lemina
Allah'a emanet osi Allah'a emanet
Hoca: Sokaktan herhangi bi adam

Yaşlı takım yaşlı. Avrupada takımların artık ilk 11 leri 23-24 yaşında topculardan oluşuyor. Kaç yaşında can uzun Allah aşkına. Emekli ikramiyesi almaya gelmiş günü kurtarmalık transferler işe yaramıyor artık. 17-18 yaşında demeden çat diye 11 e yerleştiriyorlar herifler. Kadro yaş ortalaman 27-28 olunca herifler senden 11 km fazla koşuyor ondan sonra.

Takim devre arasına 3 1 geride giriyor; ikinci yarinin basinda 10 dakikaliginada olsa takımdan bir reaksiyon göstermesini beklersin. Ama devre nasıl bittiyse ikinci yari ayni sekilde başlıyor. Bu kabul edilemez birsey. Sen 15 dakikada icerde takıma ne anlattın o zaman ? Bu Mac bitti, gecmis olsun falan dedin herhalde.
Ikinci yari baslamis 10 dakika gecmis takim sahada ruh gibi geziniyor; Lemina'yi cikarip Icardi'yi oyuna alıyorsun. Bu degisikligin amacı ne ?
Ahmet Kutucu ve Kaan Ayhan'i oyuna almanın amacı ne ?
Madem bu macta Singo stoper oynayacaktı neden Eyup maçında oynatıp denemesini yapmadın ?
Sol stoper bölgesinde daha once basarisiz olmuş Sanchez'i kendi mevkisinde bırakıp neden Singo'yu sol stoper oynatmıyorsun ?
5 mac yedigin mactan sonra hakeme laf etmeye utanmıyor musun ?

Domestik bir teknik adam olduğunu kabul ederek artık yorumları ona göre yapmakta fayda var, yerel maçlarda başarılı olabiliyor, bu da uzun süre burada tutunmasına yeter. Ne zaman ki anamızın liginde de sıvamaya başlar o zaman abbas yolcu olur. Avrupa'da sonuncu da olsa kalıcı olmaya devam edecektir.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan hocam avrupada bu performansla devam edersen sen yolcu biz hancı.

Kendi ligimiz ve rakibimiz o kadar o kadar leş ve kötüki bunu hoca olarak gösteriyor malesef

Kaç sene oldu hala kafa basmıyor avrupada nasıl oynaması gerektiği hakkında. madem böyle rezil olacaksak avrupada, neden süper ligde şampiyon oluyoruz ki? amacı ne? Bu akşam kovulması lazım böyle bir takımı bu duruma sokuyor diye.

Maç öncesinde hangi yorumcuyu izlesem top bizde kalmamalı diyorlardı. Hoca sen hiç mi analiz etmiyorsun rakibi?

küfür ettirecek illa
ulan herif topu sana bıraktı, bu pozesyon zannediyor. %65 topa sahip olmakla kaç kere kademe boşaltmışsın maç boyu onları bi say. sen iki takım arasındaki fizik farkını görmüyor musun?

TAKTİK YANİ ABİCİM O TAKTİK, taraftar futbol mu öğretecek sana bu saatten sonra

herifin hayatı futbolun içinde geçmiş oyun hakkında zerre kadar bilgisi yok ya hu.

derhal kovulmalı. yetti artık

Okan hoçam devra erasını işaret etti, yapacağımız transferlerle güçleneceğiz.

Ne zaman antrenman videos görsem takim yarim saat 5‘e 2 yapiyor

Bundan baska bir sey calismiyor mu bu takim

Bize gelen oyuncunun 1 ay icinde bütün özellikleri köreliyor

Antrenmanlar yetersiz diyoruz, fiziken cok zayifiz

TR ligindeki „golü attiktan sonra geride top cevireyim“ taktigi avrupada sökmüyor

Oyuncular hep statik yerinde duruyorlar, oyunda hareketlilik yok

Yönetimin önünde tam 7 ay süre var yeni hocayla bulup anlaşmak için ama musleredaki performansından sonra onlardan da ümidim yok pek. Hocamız yetersiz bir hoca ekibi ondan daha da yetersiz bunu kanıtlamak için kaç maç kaybedip kaç yememiz gerekiyor acaba merak ediyorum

Sonunda anlaşıldı herhalde bazı seyler.

İnanılmaz kötü bir teknik direktör.

Devre arası courtois, Van de ven,caicedo, lookman alınırsa hocamız başarılı olabilir.

Yönetimin önünde tam 7 ay süre var yeni hocayla bulup anlaşmak için ama musleredaki performansından sonra onlardan da ümidim yok pek. Hocamız yetersiz bir hoca ekibi ondan daha da yetersiz bunu kanıtlamak için kaç maç kaybedip kaç yememiz gerekiyor acaba merak ediyorum

Kendilerinin daha önce gitmesinden başka sorun göremiyorum ortada renktaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt