Bu takımın bir Avrupa takımı olmadığını, mış gibi yaptığımızı bir kabul etseniz her şeyi kafaya bu kadar takmayacaksınız. Bu ligde yer aldığın sürece Avrupa'da başarı imkansız bir şey. Bu ligin yapısı buna müsait değil. Kimi getirirsen getir, bu değişmez. Bu lig iyi antrenman yaptıran hocayı ayak oyunlarıyla halıya sarıp paket yapan bir lig. Fazla beklentiye giriyorsunuz Avrupa konusunda.
Ne kadar mallık yaparsak yapalım cezayı kesemeyen rakiplerden oluşan ve bu yüzden oyunda ne kadar kabul edilmeyecek defo varsa hepsini alışkanlık haline getirmiş, topun oyunda kalma süresinin 30 dk filan olduğu, ikili mücadelelere faul çalındığı, yüzde 60'ımla oynasam da maçları kazanabiliyorum niye kendimi yorayım ki diyen bir mentalitenin hüküm sürdüğü, ligdeki maçların yüzde 90'ında geriye düşmediği için Avrupa'da 1 gol yediğinde ne yapacağını bilemeyip küstüm ben oynamıyorum diyip maçı salan adamların top oynadığı yerde Avrupa takımları ile rekabet etmek istiyorsunuz. Ne diyeyim ben size. Hayal kurması bedava.