Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her fırsatta savundum. Allah Muhammed aşkına git. Berkan:'ını ve Kaan'ını al yanında.

Yetti be yapacağın saçmalıklar. Çocuk kurasından rezil olduk ve elendik. Derbi sonrası kovun şunu.

Egosu yüzünden hatasını kabul edemeyecek seviyeye gelmiş.

Takım 10 kişi kalınca kontağı anında kapatıyor. Hani maç daha bitmedi falan düşüncesi bile oluşmuyor kafada.
Prag maçı ilk maçı yenmişsin, 70. dakika skor 1-1 ve 10 kişi kalıyorsun, skoru tutabilsen eliyorsun, 10 dakikada 3-1 oluyor.
Bugün 2-1, daha rövanş var, 51. dakika 10 kişi kalıyorsun 66. dakikada skor 4-1.

Yahu karşında Münih yok, Real yok. Hoca ne işe yarıyor böyle durumlarda? Bu nasıl bir mental. Gerçi o 10 kişi kalmamızı sağlayan hamleyi yapıyor doğru ya.

AZ t.direktörü çıkıyor 70. dakikada 4-1 öndeysen ve rakip eksikse 5. golü atacaksın diye dalgasını geçiyor.

Yumuşak karakteri sebebiyle büyük hoca olamayacak gibi. Fatih terim kadar otoriter olmak zorunda değilsin elbet ama yeterli düzeyde otoriter ve disiplinli olmak zorundasın. Oyuncular hocadan hiç çekinmiyorsa büyük hoca olman zor. Sen takımın komutanısın, oyuncularla kanka gibi takılır, kızmaya çekinirsen disiplin sağlayamazsın. Oyuncu hocadan çekinmeli biraz

Sabır sabır sabır
3 ay daha sabredelim. Bu sene şampiyon olup Arda'ya şans verelim.
Inanılmaz hayal kırıklığı yaşasam da bu zamanda teknik direktör değişikliği büyük risk. Vallahi şu fenerin şampiyonluk ihtimali olmasa anında kovardım.
Sadece sabredip bazı futbolculara güvenmek lazım

Yenilirsek donatacağım demiştim maç öncesi. Bu gecelik son mesajı atayım daha devam ederiz.

Geçen sezon yok sigara kutusundan bek yaptı, stoper yaptı, yok şapkadan tavşan çıkardı muhabbetinin uzatıla uzatıla bugünlere kadar gelmesini izlemekten ve artık deja vu yaşamaktan bıktık.

Ne Kaan'dan, ne Berkan'dan, ne Jelert'ten, ne Sallai'den joker olmaz. Gidip sağ bek aldığın adamı sol kanat beke koyup, sol stoperi Berkan yapmanın mantığı ne yav? Bolu ile mi oynuyoruz. AZ ile ilk maçın da değil. İlk maçta neyse aynılar. 10 maç yap yine aynılar. Bu nasıl analiz yeteneğidir.

Joker diye diye millete mevkisini unutturdun, sol kanat adam sağ kanat bekte, sağ bek sol kanat bekte. Olmadı sonra Kaan'ı beke çek. Sezonun yarısından fazlası geçti herkes heryerde. İcardi'yi de Mertens rolünde kullanacağız diyordun formsuz adamı 3 maç koşturdun çaprazı eline aldı. Sonra Bats'ı denedin o rolde adam mala döndü. Bats kim Mertens rolü kim?

Geçen iki sezonda da bir noktadan sonra 11 oturmuş ve takım olmuştuk. Yeni transferler ile 2 maça takımı kurup artık bu benim 11'im demelisin yoksa bu sezonu diğer sezonlardan ayıran kırılma noktası bu olacak.

Son düzenleme:
Şimdi şöyle bir şey var Rize ve fb maçlarını alamazsak zaten daha büyük sıkıntı ne olursa olsun şampiyon olmaliyiz da şampiyon olursak bu adam devam edecek her türlü nasıl çıkacağız bu işin içinden?
Bravo, bunu düşünen yok

Seneye Bjk ya da Ts çok iyi olmalı

Rahat rahat onlara şampiyonluk verelim bu da gitsin

Yoksa maalesef Fb şampiyonluğu izlemek zorunda kalacaz kurtulmak için

Periyodizasyona ne zaman paydos diyeceğiz hoca

Ritim kaçıyor

Çapını anlamak için Avrupa karnesine falan bakmaya hiç gerek yok

Dursun Özbek hakkındaki söylemleri çapını ortaya koyuyor

Bu transfer bütçeleri ve kaliteli transferler başka hocalara verilmedi. Fatih hocaya okadar laf ettik de adam vasat topçularla oynuyordu çoğu zaman

Bu herifin gs armasıyla saha kenarında durduğu her maç kulübümüze hakarettir. Böyle rezil bir avrupa performansı ne gördük ne de duyduk.

Hala savunan arkadaşlar varsa bilin ki gizli kuştur

Aylardir gitmeli diyorum. Zararin neresinden donulse kardir. Icerde muhtemel bir febe maglubiyetine de hazirlikli olmak lazim.

Bugune kadar icardi'nin ekmegini yedi. Kimse kusura bakmasin.

Bazı şeyler çok çabuk unutuluyor tavında iken hatırlatalım

Muslera
Dubois Nelsson Abdülkerim Kazımcan
Midtsjö Grillitsch
Rashica J.Pedro K.Aktürkoğlu
Seferovic
hayalindeki kadro bunun gibi bi şeydi

Aynı hataları yapıp farklı sonuç bekliyor

Alkmaar maçından zaten ümidim yoktu, elemeyi istesem de eleyemeyeceğimiz açıktı da bu adam ligi de verir bu kafayla.

Her Avrupa maçı öncesi izin, parti falan

Atletiklik diye tutturdu herkes fizik olarak bizi ezmeyen yok Avrupa’da

Sahada akıl zaten kalmadı

Ligde ne kadar rekor kırdığı umurumda değil
Bizi Avrupa'da rezil rüsva eden hocayla işimiz yok !!!

Bir tane A planı var, ligdeki çoğu takım buna karşı koyamıyor kadro kalitesi farkı sebebiyle. Avrupada uzun toplarla hızlı çıkışlarla pişmaniye gibi dağıtıyorlar bizi ve buna karşı B planı yok. Prag maçının aynısını tekrarlaması olayı özetliyor. Transfer olan çoğu topçunun bizde salması ve gerilemesi de ayrı olay. İcardi,torreira,apo,kaan ayhan, demirbay,sara.... çoğu topçu fizik-kondisyon olarak geldiği halinden geriye gitti hep. Osimhen de ilk geldiğinde uçuyordu

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt