Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maçı, kaleci dışında başladığı yerde bitirebilen olmadı.

Okan'ın son falsosuydu..

Bence de öyle de insanlar umutlanabilir. Kiev maçından belliydi bu turda eleneceğimiz bana göre zaten, şaşırmadım.

Gücü yettiğini tokatlıyor işte Nelsson, Zaha falan. Mertens’e bir şey demeye yemiyor mabadı.

Bu kadar izin yapan bir takımın fizik kalitesinin leş olması da normal, Avrupa’da rakipten daha eforlu oynadığımız maç olmadı herhalde bu sezon.
Kendi kafasındaki eforlu oyununu oynattığında da 60'ta pilimiz bitiyor son yarım saat ecel terleri dökerek geçiyor

Tabi alıştın turkiye de futbola 90 dakikanın 35 40 dakikasinda futbolun oynanmasına. Elin oğlu gelir böyle seni madara eder. Hadi şimdi git futbolculara her pozisyonda kendini nasıl yere atılır onu göster. Türkiye de yiyorlar nede olsa

Bu arada

Farkindamisiniz bilmiyorum ama

Neredeyse geldiginden beri butun Avrupa maclarinda rakipleri bizden fazla kostu :)

Neden acaba?

Partylemeye devam hocam Ali yigit topcu onermeye devam etsin

düşünün ki bi komutan askerleriyle kanka gibi takılıyor veya patron işçileriyle. Orada iş disiplini ve ciddiyet olur mu ?
okan'ın en büyük problemi bu

En oynamayacak takım bize coşuyor sayesinde öyle bir defans yaptırıyordu rakip şevke geliyor

AZ Alkmaar Teknik Direktörü Martens: "Bizim en güçlü yanımız kadromuzdaki devamlılık. Çok az değişiklik yaptık ve Galatasaray'ın çok fazla değişiklik yaptığını görüyorsunuz, bu da bu akşamki farkı yarattı.

Ligde kazanmak için okana gerek yok bize avrupada hoca lazım malesef okan ile olmuyor hemen bir yabancı hoca lazım .

roger-schmidtten-halil-um-347_2.jpg

HEMEN ALIRIM BEKLEMEDEN

Hocama ortalama Avrupa takımlarını yenebilmesi için Real kadrosu gerekiyor uyuma yönetim gereğini yap

2-1 geriden rakip senden üstün gene avantajlı skor otobüs çekmek varken sürekli hücum baskılı hücum deniyor küçük beyimiz kanat alın bu takımı hızlı pırpır dedik kaan ayhan ve bay gibi hantal adamlarla orta saha bek kanat oynatıyor özellikle bay futbolcumu güreşçimi belirsiz ancak rotasyon oyuncusu olur kaan la ikisi

Biraz GS i düşünse istifa eder ama 2001de seni yüz üstü bırakmış biri bu.

Kuşu kalkmayanin kuşunu kaldırabilecek bir oyun oynatiyor

Bu takimin avrupada oynamasi icin kosmasi lazim. Kaan, mertens ile oynamak delilik.

Berkan alakasız bölgelerde yine yeniden oynayamıyor. Ya zaten herifi kendi mevkisnde bile oynarken begenmiyoruz.

Okadar maç izliyorum Avrupa'da bukadar boşluk veren takım yok.

1.5 senedir söylediğim gibi buyuk bir hoca sorunumuz var.en büyük düşmanımız bu Okan buruk

Mal mal ifblilerin ağzıyla postlar yazmayın
Ben o malların ağzı ile konuşmam başkan. Birazda gerçekçi olalım yatma derken sadece bizim takim için demiyorum. 90 dakikanın yatmaktan 40 dk si top oynanmıyor bu ligde sonra avrupaya gelince böyle madara oluyoruz. Bu ligde ben de td olsam Galatasarayın başında bu kadro ile ben de ilk 2 de olurum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt