Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 14.477
- 8.842
- 1.698
Takim özgüven eksikliğine girerse ağır sıkarız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendi kafasındaki eforlu oyununu oynattığında da 60'ta pilimiz bitiyor son yarım saat ecel terleri dökerek geçiyorBence de öyle de insanlar umutlanabilir. Kiev maçından belliydi bu turda eleneceğimiz bana göre zaten, şaşırmadım.
Gücü yettiğini tokatlıyor işte Nelsson, Zaha falan. Mertens’e bir şey demeye yemiyor mabadı.
Bu kadar izin yapan bir takımın fizik kalitesinin leş olması da normal, Avrupa’da rakipten daha eforlu oynadığımız maç olmadı herhalde bu sezon.
Şunu yazmak ayıptırTabi alıştın turkiye de futbola 90 dakikanın 35 40 dakikasinda futbolun oynanmasına. Elin oğlu gelir böyle seni madara eder. Hadi şimdi git futbolculara her pozisyonda kendini nasıl yere atılır onu göster. Türkiye de yiyorlar nede olsa
Mal mal ifblilerin ağzıyla postlar yazmayınHadi şimdi git futbolculara her pozisyonda kendini nasıl yere atılır onu göster. Türkiye de yiyorlar nede olsa
Ne için ayip ?Şunu yazmak ayıptır
Ben o malların ağzı ile konuşmam başkan. Birazda gerçekçi olalım yatma derken sadece bizim takim için demiyorum. 90 dakikanın yatmaktan 40 dk si top oynanmıyor bu ligde sonra avrupaya gelince böyle madara oluyoruz. Bu ligde ben de td olsam Galatasarayın başında bu kadro ile ben de ilk 2 de olurumMal mal ifblilerin ağzıyla postlar yazmayın