Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bildiği tek şey önde pres ve rus ruleti futbolu. Lig kalitesiz olduğu için işe yarıyor ama avrupada kepaze olduk. savunma yaptırmayı da topa sahip olmayı da bilmiyor
aslında ligde de işe yaramıyor ama anadolu takımları beceriksiz olduğu için o kontraları atamıyorlar

Bence oyuncuların çoğu bu futboldan rahatsız oluyordur,insanüstü bir oyun çünkü;

1-Hem deli gibi pres yaptırıyor hem de topu alıp çoğu zaman direk kaleye yönelmek istiyor,geçiş futbolu oynuyor,buna can mı dayanır?

2-Pres oynayacaksan o zaman topa sahip olacaksın ki (en az %65-70),oyuncular yaptıkları pres sonucu harcadıkları eforu top çevirirken toparlasınlar dinlensinler,Jesus de fatih hoca da pres yaptırırdı mesela ama topa sahip olurdu oyuncular çok yıpranmazdı, presi topu kapmak için kullanmak gerek,sonrasında top bizde kalmalı,hemen dikine pas atıp topu kaptırıp hoop geriye koş sonra yine 90dk full pres , böyle olmaz oyuncular içinden sövüyor olabilir maç içinde.

Gerçekçi olmak gerekirse Avrupa için ne kadar yetersiz bir hoca olduğunu kafamıza vura vura rezil ola ola gösteriyor

iyi uyudunuz mu beyfendi hazretleri biz de gecenin körüne kadar rezaletini izleyip işe gidelim hayat…

Hatalarını görecek kadar akıllı, hatalarından vazgeçmeyecek egolu birisi. Yine ne yaptı etti Kaan'ı sağ beke aldı ve kırmızı yedirdi.

Rezil ve aşırı düşük zekalı bir taktikle maça başladı.

Bir çok eksiğimiz var bir çok topçu ilk defa bazı mevkilerde oynadı ve bu adam gitti tempolu takıma önde baskı uygulattı 5 dakikada 2 tane yüzde yüzlük pozisyon verdik ve devam etti oynatmaya.

Kibir ve zekasızlık bu akşam her yerimizden aktı.

Süper Ligin bay rekoru avrupaya cikinca elek oluyor neden acaba? Orda neden bay rekor olamiyor? Cunkü karsidinda anadolu takimlari yok, gerci varda onlar makine gibi calistigi icin baslarinda gercek hoca oldu icin mütavazi bir kadro bile bizi rezil edebiliyor. Süper ligde anadolu takimin basinda bir hoca olsaydi yilmaz vuraldan, bülent uygundan , ismail kartaldan hic bir artisi hatta eksikleri oldugunu görürdünüz.

İlk şampiyon olduğumuzda da, ikinci şampiyon olduğumuzda da set ve kontrollü oyunu da oynayabilmemiz gerektiğini defalarca yazmıştım.

Bu forumda da bulunan bir çok dilosu gibi Bayern vs gibi bir kaç örnek maç üzerinden bu aptalca önde pres oyununu her maç böyle yapabileceğimizi zannetti kendisi de. Halbuki o maçlarda bile 60-70 sonrası dağılmıştık.

Kadrodaki kaliteli tüm ayakları gönderip yerlerine atletiklik zırvası altında düz oyuncuları doldurdu. Öyleki geldiğinden beri övülen Sara bile 10 maçtır sıradan bir oyuncuya dönüştü.

Bireysel çabasıyla öne çıkan Barış, Yunus, Boey gibi profiller dışında gelen herkes bu saçma oyundan sıkılıyor ve düşüyor temposu zamanla.

Neyse elinde Fener maçı kaldı, aklı varsa izin verip duracağına gece gündüz o maça çalışır bundan sonra.

İş yine kritik noktaya geldi. Ligin ilk yarısı Fener maçından önce yine diken üstündeydi. Aynı senaryo tekrar yaşanıyor. Rize ve Fener'e saplaması lazım. Yoksa iş sakat.

Hocam avrupanın bi bölgesin moda defilesi filan var mı bu hafta? izini ona göre ayarlayalım; ne de olsa lig ve avrupa için önemli maçlar yok önümüzde

Ne alaka olm, adam geceye kadar maçı izlemiş üstüne bu kadar rezil oynayınca pişman olur tabii.
Bağıra bağıra gelen bir sonuçtu onu demek istiyorum,bu kadar beklenti kurmak yanlıştı.Futbolcular,özellikle yabancılar Okan'ı TD'den ziyade arkadaş olarak görüyor eleştirisine katılıyorum ben.Aile ortamı ayağına o kantarın topuzu tamamen kaçmış açıkça belli oluyor bu.Haliyle de kendi bütçenin beşte birine bile sahip olmayan azıcık eli yüzü düzgün her takıma zorlanman normal

Bağıra bağıra gelen bir sonuçtu onu demek istiyorum,bu kadar beklenti kurmak yanlıştı.Futbolcular,özellikle yabancılar Okan'ı TD'den ziyade arkadaş olarak görüyor eleştirisine katılıyorum ben.Aile ortamı ayağına o kantarın topuzu tamamen kaçmış açıkça belli oluyor bu.Haliyle de kendi bütçenin beşte birine bile sahip olmayan azıcık eli yüzü düzgün her takıma zorlanman normal
Bence de öyle de insanlar umutlanabilir. Kiev maçından belliydi bu turda eleneceğimiz bana göre zaten, şaşırmadım.

Gücü yettiğini tokatlıyor işte Nelsson, Zaha falan. Mertens’e bir şey demeye yemiyor mabadı.

Bu kadar izin yapan bir takımın fizik kalitesinin leş olması da normal, Avrupa’da rakipten daha eforlu oynadığımız maç olmadı herhalde bu sezon.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt