Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.916
- 21.017
- 2.233
Ne oldu fırsat transferin?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstat az geride yazdım. Maalesef sistem kuracak tarzda yönetilen bir durumda değiliz. Ayrıca sistem istendiği zaman Derwall dönemi gibi 3 yıl sabır istense (ben ederim) sabır edecekler mi ?Bir sistemin olsa onu cikart bunu sok farketm3z devam ederdik ama bu koş koş oyuna adam dayanmiyor.
Onun da ucuncu senesi haciÜstat az geride yazdım. Maalesef sistem kuracak tarzda yönetilen bir durumda değiliz. Ayrıca sistem istendiği zaman Derwall dönemi gibi 3 yıl sabır istense (ben ederim) sabır edecekler mi ?
Ayrıca Derwall bile son yılında şampiyon olamasa kovulacakmış.
gücün yetmezBen başkan olsam kiev maçının 65. dksında kulübeye iner seni yaka paça kovardım
Yönetimden de cacık olmayacağı için seni biz göndereceğiz mecburen
gücün yetmez
siz forma bilet alın para verin yeter golge etmeyın!!Galatasaray taraftarından bahsediyorum
Sanırım ben anlatamadım. Sene 3 ama o dönem ile bu dönem bir değil. İlk senesinde şampiyon olmasa adamı uçuracaktınız. 1. seneden kurulan kadro ve transfer politikaları (en başında yönetim) tamamen şampiyonluk ve kupa kazanma üzerinden gidiyor. Sistem oluşturmaya göre değil.Onun da ucuncu senesi haci