Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yenilmenin bile bi raconu vardır. Burası Galatasaray. Avrupa performansında bizi vasatın altına alıştırmaya senin gücün yetmez, bunu kabul etmez bu taraftar. Seni buraya getirenler göndermesini de bilir.

Aklımızla alay etmeyi bırak. Şampiyon olalım ve yolları güzel ayıralım.

Tansel simdi cikar

hocanin istafini istemeniz bilmem ne cart cut

Dikkatimi çekti de şöyle bir ayırım yapılıyor;

Efendim neymiş Okan ligde başarılı ama Avrupa'da başarısızmış

Arkadaşlar ben artık şundan emin oldum ki; Erden Timur ve karakterli futbolcular olmasaydı Okan bu leş ligde de şampiyonluk filan kazanamazdı

Başta Erden Timur ve İcardi gibi futbolcular ortaya karakter koydu da şampiyonluklar geldi

Yenilmenin bile bi raconu vardır. Burası Galatasaray. Avrupa performansında bizi vasatın altına alıştırmaya senin gücün yetmez. Seni buraya getirenler göndermesini de bilir.

Aklımızla alay etmeyi bırak. Şampiyon olalım ve yolları güzel ayıralım.
Mantıklı. Ölçülü olarak herkes haddini bilecek. Burası Galatasaray.

Kraldan çok kralcı olmanın lüzumu yok.

Kanatlardan hizli gelen yardımla gelen rakibe karsi beke Kaan’i cekiyoruz aklimi kaciracam. Donersin 3’lu savunmaya Kaan’i ortaya alip saga Jelert sola Sallai orta sahaya Berkan-Sara-Mertens-Baris ilerde Morata yapip bloklari kapatirsin ama yok olur mu sari kartli canli bomba Kaan’i beke atip mal gibi teke tek birakip Kaan’in satmasini bekliyo.Aklimi kaciracam bu sacmaliklar yuzunden artik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Az önce düşündüm de TOP10 ligden ilk 10 takım dışındaki takımlardan herhangi birisini bizim ölüm kalım maçlarında (Kopenhagen, Prag, Young Boys, AZ) rastgele sahaya atsak muhtemelen bizden daha fazla direnç gösterirlerdi.

Yav şu takımları yazdıkça çıldırıyorum. Eskiden CL'de elimizden Real'i Chelsea'yi falan kaçırdık diye günlerce üzülürdük. Şimdi uğraştığımız şeylere bak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt