Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lemina daha hazır değil senin calistirdigin oyuncular baya hazır. Sara osimhen ilk geldiğinde zımba gibilerdi
Senin antrenmanlarla geri gittiler.

Senin gideceğini bilsem rizeye puan kaybedelim fener maçına senle cikmayalim ama olmayacak birsey

Lemina daha hazır değil senin calistirdigin oyuncular baya hazır. Sara osimhen ilk geldiğinde zımba gibilerdi
Senin antrenmanlarla geri gittiler.

Senin gideceği i bilsem rizeye puan kaybederim fener maçına senle cikmayalim ama olmayacak birsey

Lemina'yı bile başta taraftar ve zorunluluk yüzünden aldırdı

Kaldı ki onun için bile 6 maç oynamadı form durumuna bakacağız diyor

Emin olun Lemina oynasa şu anda 11'de oynayan çoğu topçudan daha fazla koşar

Boeyden gelen parayı Cuesta- Jacobs ve Jelerte gömdü herif daha da 50 sene Boey bulamayız söyleyeyim 😂 Kulüp tarihinde ilk defa genç bir futbolcudan adam gibi bonservis kazandık o da hiç oldu.

he bir de şu oyun içinde sabit kalsın bi oyuncuların mevkileri yahu. 2 dakikada bir bütün herkesin mevkisi değişiyor. Dün en son Bay kaleye mi ne geçti

Hocam dün sen yoktun sahada. Kafan başka yerlerdeydi. 11. dakikada kaan sarıyı görünce dedim kesin atılacak bu. Sen gittin Prag maçındaki gibi yine sağa atıp oyunda tuttun.

Hadi Okan hoca inat. Yanındaki teknik ekipten kimse demiyor mu hocam biz ne oynuyoruz. Bak kötüyüz diye. Hele o tabletle dolaşan sarı gözlük öğle duruyor anca. Ligde ne zaman gol yesek bi şey varmış gibi tablette bakıp duruyor.

he bir de şu oyun içinde sabit kalsın bi oyuncuların mevkileri yahu. 2 dakikada bir bütün herkesin mevkisi değişiyor. Dün en son Bay kaleye mi ne geçti

Evet takımı çorba yapması konusunda seninle hemfikirim Emrah

Ama bizim esas sorunumuz neden hiçbir şekilde modern futbola uygun top oynamıyoruz diye sormak olmalı diye düşünüyorum

Ne kaliteli bir hücum anlayışımız var ne de defans yapabilme

Keza üzerine fizik olarak da ezilen bir takım olduk

Elindeki malzemeyi doğru düzgün kullanamıyor

Çünkü bilgisi kısıtlı diyorum ben

sallai
barış
jelert
kaan
berkan

allah çarpsın dün 3-4 farklı yerde oynadılar heralde böyle iş olur mu yaw
ya en çok gördüğüm iki kanadın birbiriyle değişmesi olurdu maç içinde o da maksimum 2 kere filan yapılır baktı olmuyor oyuncu değişikliği yapılır. Dün bi ara Morata'yı Muslera sandım; dedim Emrah saçmalama.

Avrupa performansı takımı da, taraftarı da tüketti.

O 2 seneden beri ligde a rekoru kırdı, b rekoru kırdı dediğimiz hoca öyle rezil Avrupa maçları izletti ki bizlere hiçbir anlamı yokmuş gibi ligin. Ders alır dediğimiz her maçın ardından yine kopyala yapıştır yaptı.

Bitirdin bizi, tükettin. 2 maçı da alamazsan Şubat ayıyla lige de vedamızı ediyoruz.

Momentumu yakaladıkça taraftarın hevesini kaçırdın bu sene.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt