Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaan-cuesta-jelert-sallai-kerem d-berkan vs.

vasatlara kendini alıştırdı, bizi de alıştırdı.

yukarıda saydığım adamların hiç biri GS standartına sahip kalifiye futbolcular değil.

ve diyor ki, ben çıkarım bu vasatlarla her yerde her rakibe kendi oyunumu oynarım.

sonrası malum.

Son düzenleme:
Sezonu şampiyon bitirdik ve Şampiyonlar Ligi'ne gittik. Az Alkmaar'dan 4 yiyen Liverpool'dan kaç tane yer?

Avrupada en son Manu'yu yendi deplasmanda.
Onana hediye etmişti onu da. Çok ekstra bi maçtı o yav. Karşımızda düzgün bi manu olsa 5 lik olurduk. İntihar ettiğimiz ama panişlenmediğimiz bi akşamdı kuş taşa çarptı kazandık açıkçası.

eksik olduğu her maçta 2 sezondur icardi'nin okan hocayı nasıl sırtladığı o kadar ortaya çıkıyor ki.
Her maçta kevgir gibi defans arkasına atılan top pozisyon oluyor. Bu adam bunu görmüyor. Hayır presle bir haltta edemiyor. Boşuna futbolcuları yipratiyor

Onana hediye etmişti onu da. Çok ekstra bi maçtı o yav. Karşımızda düzgün bi manu olsa 5 lik olurduk. İntihar ettiğimiz ama panişlenmediğimiz bi akşamdı kuş taşa çarptı kazandık açıkçası.
Olm biz mi Manuya duzgun olma dedik, duzgun olsaymis. Bu kucumseme mevzusu bayagi komik. İkinci macta da 3-3 kaldik orda da Onana mı hediye etti. :d

Maglubiyetleri de bu tur sebeplere baglayalim o zaman, dün Kaan hediye etti. Önceki mac Muslera hediye etti. Kuş taşa denk geldi

Kendisi avrupa kupaları oyununu bilmiyor geçen yaz yazmıştım bunu, dün Mourinho'nun takımın dakika 30'tan itibaren izledim, rakibe kaleyi göstermediler. Kaleci İrfan 2 kere sakatlandım ayağı yapıyor, taç atışları yavaş yavaş top ayağında iken olabildiğince çeviriyorlar, çıktılar mı tam takım çıkıyorlar, geride boş alan bırakmıyorlar aynı Terim'in 21/22 takımı gibi. Süreye oynamak ve tempoyu kendi istediğin düzeye çekmek zorundasın çünkü senin ligin senin temponu avrupa takımları ile kora kor oynatmaya mümkün kılmıyor.

Okan haldır huldur panik halinde savunmayı orta sahaya çıkararak rüyalarda geziyor öyle bir futbol yok öyle bir lig tempon yok.

ve adam bunu öğrenmemek için ya da anlamamak için özel çaba sarfediyor, AZ ile 100 kere oynasak anca 10 tanesini kazanabiliriz.

Onana hediye etmişti onu da.
Onana'yı geçtim 10 kişi kalan Manu öne geçiyordu, Bardakçı son anda engelledi.

Sonra öne geçtik mal Amrabat sayesinde.

Bir de Boey'i vardı tabi hocanın arkasını toplayan.

O kadar maç oynadık deplasmanda hiç birini kazanamadık sonra.

Avcı ekolünden geldiği o kadar belli ki o da Avrupa görünce far görmüş tavşan oluyordu.

Olm biz mi Manuya duzgun olma dedik, duzgun olsaymis. Bu kucumseme mevzusu bayagi komik. İkinci macta da 3-3 kaldik orda da Onana mı hediye etti. :d

Maglubiyetleri de bu tur sebeplere baglayalim o zaman, dün Kaan hediye etti. Önceki mac Muslera hediye etti. Kuş taşa denk geldi

Küçümseme nerde kral. Ben asla takımımı küçümsemem. Ama bu hatipoğlu kafasında da değilim şl olmadı al bizimdir falan.

İkinci maçta da onana hediye etti evet. 3 çok ekstra gol attık golleri aç izle.

Manu ya kötü ol mu dedik mevzusuna gelince, demek istediğim yine saçma sapan sağa sola saldırdığımız arkada deli gibi boşluklar verdiğimiz bir maç oynamamıza rağmen panişlenmemekle ilgiliydi. Manu ceza kesemedi, bu konuda şanslıydık. Sonrasında da saçma sapan bi kırmızı yemişlerdi.

Böyle maçlar 5 senede bir olur onu demek istiyorum. Mücadelemiz iyiydi ama şanslı olduğumuz bir maçtı.

Ayrıca ben dün sıçtık OB ye kızdım diye demiyorum ki bunu daha önce de böyle söylüyordum zaten. Gazla yangınla söylenmiş bişey değil bu.

Onana'yı geçtim 10 kişi kalan Manu öne geçiyordu, Bardakçı son anda engelledi.

Sonra öne geçtik mal Amrabat sayesinde.

Bir de Boey'i vardı tabi hocanın arkasını toplayan.

O kadar maç oynadık deplasmanda hiç birini kazanamadık sonra.

Avcı ekolünden geldiği o kadar belli ki o da Avrupa görünce far görmüş tavşan oluyordu.
Boey kurtarmıştı o maçı.

sparta prag
young boys
kopenhag
az alkmaar

şu takımlara şöyle bir bakıp utanır mı aceba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt