Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca’nin oyun anlayisini ilk gün den bu yana begeniyorum dogru oynandiginda etkili bir oyun ve bu oyun anlayisini ligde rakiplere kabul ettirdigimiz icin sampiyonluklar geldi

Eksikleri tabiki var hoca’nin mesela oyuncu degisiklikleri sikintili bu bir gercek

Ama dün icin konusmak gerekirse oyuncu degisiklikleri veya dar kadro degildi sorun

Elindeki malzeme kisitliydi,hem kalite hem de pres gücü olarak osimhen torreira ve sanchez yoktu ama buna ragmen ayni oyun anlayisi ile cikiyoruz maca

Bu cok büyük bir hata

Elindeki malzeme’ye göre oynatmali,tam kadro oldugunda kendi oyun anlayisi ile devam etmesi normal ve dogru ama bu kadar eksikle önde basmanin veya defansi önde kurmak dogru degil

Lig de bir sorun yasayacagimizi düsünmüyorum ama taraftar avrupa da basari bekliyor,bu sekilde elenmek veya kaybetmek sinir bozan bir durum

Yav bir maç içinde her oyuncunun yeri 10 defa değişir mi ya. Takımı iyice çorba yaptı.

Hoca’nin oyun anlayisini ilk gün den bu yana begeniyorum dogru oynandiginda etkili bir oyun ve bu oyun anlayisini ligde rakiplere kabul ettirdigimiz icin sampiyonluklar geldi

Eksikleri tabiki var hoca’nin mesela oyuncu degisiklikleri sikintili bu bir gercek

Ama dün icin konusmak gerekirse oyuncu degisiklikleri veya dar kadro degildi sorun

Elindeki malzeme kisitliydi,hem kalite hem de pres gücü olarak osimhen torreira ve sanchez yoktu ama buna ragmen ayni oyun anlayisi ile cikiyoruz maca

Bu cok büyük bir hata

Elindeki malzeme’ye göre oynatmali,tam kadro oldugunda kendi oyun anlayisi ile devam etmesi normal ve dogru ama bu kadar eksikle önde basmanin veya defansi önde kurmak dogru degil

Lig de bir sorun yasayacagimizi düsünmüyorum ama taraftar avrupa da basari bekliyor,bu sekilde elenmek veya kaybetmek sinir bozan bir durum

renktaş senle anlaşamadığımız nokta bira şu

sen avrupa maceramızın 2 yılına değil de dünkü maçı anlık ve tek günlük bir olay olarak ele alıyorsun

ligi ayırıyorum

kopenhag prag hatta molde geçen sene

young boys malmö rfs az ajax kiev vb bu sene

istisna olmaktan çıktı bu iş ki hiçbiri elit takım değil

Başkanın acil toplantı yapıp, "sakın 'rövanşta mucize dönüş yaparız' gibi hayallere kapılıp da as oyuncuları derbi öncesi yıpratma" demesi lazım. Lig de gidecek o durumda
Baskan direkt "Fener maçını kazanamazsan o aksam gidiyorsun, kazanirsan yazin gidiyorsun" desin.

Yaz transfer döneminde sağlam bir stoper ve kanat transferi de yapılsa tüm sorun çözülecek gibi? size de öyle gelmiyor muu?

Hoca ve yönetim baş sorumlu. Bizim bu durumda olduğumuz çoktan görünüyordu. Sen ara transferde neden bu kadar bekledin? Lemina, frankowski neden son gün geldiler?

Hayır anlıyorum, bak kadro eksikte olur ama oyun içinde bir oyuncunun yeri 5 defa değişmez hocam.

AZ sol kanadi otoban yapmış 44.dakikada sistem değişikliği yapıyorsun. 1 dakika daha bekle zaten devre arası. Şaka mi bu?

Kaan'dan sağbek olmuyor bunu gördük. Ona da ayrı parantez açmak lazım. Akıl işi mi yaptığın? Bir de sakatlandı kırmızı kart yetmiyormuş gibi.

Az rövanş için iç sahada ateşli bir taraftar ile az da olsa şansımız olur. AZ böyle atmosferlerde oynamaya alışık bir takım değil. Taraftara büyük iş düşüyor.

Vallahi hocayı göndermeyecekler. Hocanın önce rize sonra fener sınavı var. Bizim bu durumda olmamız belki de iyi oldu. En azından oyuncular bir tepki verecektir rehavet ortadan kalkmış oldu.

İnşallah kendini affettirsin ne diyeyim.

renktaş senle anlaşamadığımız nokta bira şu

sen avrupa maceramızın 2 yılına değil de dünkü maçı anlık ve tek günlük bir olay olarak ele alıyorsun

ligi ayırıyorum

kopenhag prag hatta molde geçen sene

young boys malmö rfs az ajax kiev vb bu sene

istisna olmaktan çıktı bu iş ki hiçbiri elit takım değil

Oyuncu degisiklikleri sikintili oldugunu söyledim

Mesela prag macinda kaan’in kirmizi dan sonra demirbay bir süre sag acik oynadi o taraftan atilan top gol oldu gec kaldi degisiklikte

Malmo rfs kiev gibi maclarda öne gecmemize ragmen skoru tutamadik oysa dogru degisiklikler ile bu maclari kazanmak mümkün idi

Dün icin ise evet elindeki malzeme’ye göre bir oyun anlayisi belirlemeliydi diye düsünüyorum

Avrupa da cl ücüncülügü basarisizlik sayilmaz ama daha sonra ki sürec basarisiz

Prag ve young boys’a elenmek basarisizlik

Bu sezon avrupadaki fikstür de kiev’e kazansak ilk sekiz de bitirmistik ve yapamadik yani basarisiz oldu

Oyun anlayisi degil de oyun okuma ve degisiklikte sorunlar oldugunu düsünüyorum genel avrupa karnesinde

Okan hoca genel anlamda cok basarili oldu ama bu basari’nin avrupa’ya yansimamasi tabiki üzücü bir durum

Eğer hedef Süper lig şampiyonluğuysa üst üste galibiyet rekoru kırar ne yapar eder ligi alır önceki 2 sezonda da gördük. Ama eğer hedef artık avrupada başarı ise, kupa kaldırmaksa yetersiz olduğunu da gördük.

Morata'yı da sakatladın maçı geçtim bile yani üstüne bir de elimizdeki iyi adamdan da ettin bizi valla zararsın sadece

Oyuncu degisiklikleri sikintili oldugunu söyledim

Mesela prag macinda kaan’in kirmizi dan sonra demirbay bir süre sag acik oynadi o taraftan atilan top gol oldu gec kaldi degisiklikte

Malmo rfs kiev gibi maclarda öne gecmemize ragmen skoru tutamadik oysa dogru degisiklikler ile bu maclari kazanmak mümkün idi

Dün icin ise evet elindeki malzeme’ye göre bir oyun anlayisi belirlemeliydi diye düsünüyorum

Avrupa da cl ücüncülügü basarisizlik sayilmaz ama daha sonra ki sürec basarisiz

Prag ve young boys’a elenmek basarisizlik

Bu sezon avrupadaki fikstür de kiev’e kazansak ilk sekiz de bitirmistik ve yapamadik yani basarisiz oldu

Oyun anlayisi degil de oyun okuma ve degisiklikte sorunlar oldugunu düsünüyorum genel avrupa karnesinde

Okan hoca genel anlamda cok basarili oldu ama bu basari’nin avrupa’ya yansimamasi tabiki üzücü bir durum
avrupada bu denli batırmak fblilerin algı operasyonunu haklı gibi göstermekten başka bir işe yaramıyor maalesef böyle devam edemeyiz

Düşününce kulübün kurulma amacına full ters giden bir avrupa performansı var harbi bu kadarda olmaz. Maksadımız ingilizler gibi toplu bir halde oynamak ve türk olmayan takımları yenmek mottosu. Saçma sapan takımlardan fark yemek ,mal mal takımlara puan verip avrupada madara olmaya kaydı 2.5 senede

Sallai=sağbek,solbek,sol kanat,sağ kanat
Cuesta= sağ stoper,stoper,sağbek
Apo=merkez stoper,sol stoper
Berkan=sol stoper,solbek,orta saha
Jelert=solbek,sol kanat,sağbek
Kaan=merkez stoper,stoper,orta saha,sağbek
Barış=forvet,sağbek,solbek,sağ kanat,sol kanat

Sadece 1 maç içerisinde oynadıkları mevkiler

İşte rezaletin resmi

Sallai=sağbek,solbek,sol kanat,sağ kanat
Cuesta= sağ stoper,stoper,sağbek
Apo=merkez stoper,sol stoper
Berkan=sol stoper,solbek,orta saha
Jelert=solbek,sol kanat,sağbek
Kaan=merkez stoper,stoper,orta saha,sağbek
Barış=forvet,sağbek,solbek,sağ kanat,sol kanat

Sadece 1 maç içerisinde oynadıkları mevkiler

İşte rezaletin resmi

Versatil bir hocamız var demektir bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt