- 26 Ocak 2021
- 41.397
- 40.680
- 3.078
Az tur imkansız rtaş 4 tane atman gerekiyor gol yemedentekrar güvenimi kazanması için
rize galibiyet
az tur
fener galibiyet
ve iyi oyunlar lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Az tur imkansız rtaş 4 tane atman gerekiyor gol yemedentekrar güvenimi kazanması için
rize galibiyet
az tur
fener galibiyet
ve iyi oyunlar lazım
Az tur imkansız rtaş 4 tane atman gerekiyor gol yemeden
3te yetiyor.penaltilara giderseAz tur imkansız rtaş 4 tane atman gerekiyor gol yemeden
3 uzatmalara götürüyor3te yetiyor.penaltilara giderse
Hoca’nin oyun anlayisini ilk gün den bu yana begeniyorum dogru oynandiginda etkili bir oyun ve bu oyun anlayisini ligde rakiplere kabul ettirdigimiz icin sampiyonluklar geldi
Eksikleri tabiki var hoca’nin mesela oyuncu degisiklikleri sikintili bu bir gercek
Ama dün icin konusmak gerekirse oyuncu degisiklikleri veya dar kadro degildi sorun
Elindeki malzeme kisitliydi,hem kalite hem de pres gücü olarak osimhen torreira ve sanchez yoktu ama buna ragmen ayni oyun anlayisi ile cikiyoruz maca
Bu cok büyük bir hata
Elindeki malzeme’ye göre oynatmali,tam kadro oldugunda kendi oyun anlayisi ile devam etmesi normal ve dogru ama bu kadar eksikle önde basmanin veya defansi önde kurmak dogru degil
Lig de bir sorun yasayacagimizi düsünmüyorum ama taraftar avrupa da basari bekliyor,bu sekilde elenmek veya kaybetmek sinir bozan bir durum
Baskan direkt "Fener maçını kazanamazsan o aksam gidiyorsun, kazanirsan yazin gidiyorsun" desin.Başkanın acil toplantı yapıp, "sakın 'rövanşta mucize dönüş yaparız' gibi hayallere kapılıp da as oyuncuları derbi öncesi yıpratma" demesi lazım. Lig de gidecek o durumda
Yaw dorukkkk!!!!!!!!Yaz transfer döneminde sağlam bir stoper ve kanat transferi de yapılsa tüm sorun çözülecek gibi? size de öyle gelmiyor muu?
renktaş senle anlaşamadığımız nokta bira şu
sen avrupa maceramızın 2 yılına değil de dünkü maçı anlık ve tek günlük bir olay olarak ele alıyorsun
ligi ayırıyorum
kopenhag prag hatta molde geçen sene
young boys malmö rfs az ajax kiev vb bu sene
istisna olmaktan çıktı bu iş ki hiçbiri elit takım değil
avrupada bu denli batırmak fblilerin algı operasyonunu haklı gibi göstermekten başka bir işe yaramıyor maalesef böyle devam edemeyizOyuncu degisiklikleri sikintili oldugunu söyledim
Mesela prag macinda kaan’in kirmizi dan sonra demirbay bir süre sag acik oynadi o taraftan atilan top gol oldu gec kaldi degisiklikte
Malmo rfs kiev gibi maclarda öne gecmemize ragmen skoru tutamadik oysa dogru degisiklikler ile bu maclari kazanmak mümkün idi
Dün icin ise evet elindeki malzeme’ye göre bir oyun anlayisi belirlemeliydi diye düsünüyorum
Avrupa da cl ücüncülügü basarisizlik sayilmaz ama daha sonra ki sürec basarisiz
Prag ve young boys’a elenmek basarisizlik
Bu sezon avrupadaki fikstür de kiev’e kazansak ilk sekiz de bitirmistik ve yapamadik yani basarisiz oldu
Oyun anlayisi degil de oyun okuma ve degisiklikte sorunlar oldugunu düsünüyorum genel avrupa karnesinde
Okan hoca genel anlamda cok basarili oldu ama bu basari’nin avrupa’ya yansimamasi tabiki üzücü bir durum
Sallai=sağbek,solbek,sol kanat,sağ kanat
Cuesta= sağ stoper,stoper,sağbek
Apo=merkez stoper,sol stoper
Berkan=sol stoper,solbek,orta saha
Jelert=solbek,sol kanat,sağbek
Kaan=merkez stoper,stoper,orta saha,sağbek
Barış=forvet,sağbek,solbek,sağ kanat,sol kanat
Sadece 1 maç içerisinde oynadıkları mevkiler
İşte rezaletin resmi