Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyon olursak direkt şlye katılıyoruz 8 maçta inanılmaz rezillikler yaşatacak gibi görünüyo

Şmp olup avrupada bi kulübe gitmesi ya da yoruldum diyip bırakması lazım

Bunun rezaletlerini kaldıracak takatim kalmadı
ne şampiyonluğu sametim ya şampiyon olsun ben kalsın diyeceğim ciddili bak. Yapamaz bak kesin söylüyorum. İpleri kaybetti.

herşeye tamam da 3 şampiyonluğu olan ve bunun birini büyükler dışında yakalayan, akhisar ile kupa alan, rize de elazığda bile iz bırakan adam nasıl

hiçbir takımda iz bırakmamış kupasız bir adamdan daha kötü hoca oluyor yav

işte bu eleştiri olmuyor rasyonel verilerden kopuk kişisel bir nefret oluyor
Ona bakacak olursak Mou da 10 yıl önce filan çok iyi TD'ydi. Ya da Avcı ilk çıkış yaptığında geleceği parlak bir TD olarak gösteriliyordu. Geçmişle yaşanmıyor. Kısım kısım bazı periyotlarda takım iyi oynadı, ama sonra bütün sistem çöktü. Buna da hiçbir antitez üretemedi. Uzunca suredir tek bildiği şey takımı sistemsiz ve amaçsız bir şekilde hurra önde koşturmaktan ve stoperlere aldığınız topu forvetlere uzun vurun demekten ibaret. İsmail'den kötü TD olduğu da şampiyonluk maçında ayan beyan ortaya çıktı. Okan'ı TD gösteren Icardi'ye ne kadar dua etsek azdır.

Geldik o malum sarkiya hocam..
Eger yarin Rize'ye karsi hem skoru, hem de oyunu alirsan bu cendereden disari ilk adimi atariz. Haftaya da sikecileri rezil edip Sami Yen'den gondeririz.
Aksi bir durumda cok ama cok uzuluruz.

Önündeki 3 maçı kazanırsa, turu geçerse, gelecek sezona da başlasın. Şp olup, turu verirse sene sonu gitsin.

Hem turu verip hem de ligde mağlubiyet gelirse direkt kovulsun.

osimeni az macinda oynatirsa muhtemelen ihrac alirim gibi

bunun simarik hallerinden tiksiniyorum

bir haftada kaderimiz tayin olacak. şu cenderen çıkarsa hepimizi kurtaracak
çıkamazsa şampiyonluğu verip sezon sonunda kovulacak.
kendini de bizi de kurtar hoca

yine mac basinda abdulkerimin osimene 40 metre top sisirdigini ve yanlislikla rakipe topu attigini gorur gibiyim .. yada torerira tek basina orta sahada saga sola kosturmaktan iflahinin kesildigini ,,oyun planin, cizgiye inebilirsen iceriye orta yaptan, ibaret olmayacagini umarim!!!

Top oyundayken ikide bir birilerine sen buraya geç vs. diye seslenmek gibi abuk subuk bir alışkanlık edindi fm oynar gibi oynuyor

Son düzenleme:
alkmaar maçında yaptığı dizilişi ve oyuncu yerlerini 50 kerede değiştirdi. her zaman bunu yapıyor her zaman. takım sadece çorba oluyor ama egosundan ölüyor yine de yapıyor.

rize maçından sağ çıkamaz çıksa bile alkmaar gelecek karşısına. içerideki young boys maçı gibi 2 forvet ve forvet arkasıyla çıkacaktır yine bir oyun göremeyeceğiz. sonra fb maçı. geçen sene ismail 10 kişiyle yendi bunu. güvenen var mı okana artık!

Rakip takımın oyuncuları sırtı dönük üçgen kurduğu zaman bizim hiçbir plan işlemiyor. Biz neden bunu yapamıyoruz. Misal osimhen hava topunu sırtı dönük bizden tarafa servis yapıp sara ya da mertens oyunu seri bir şekilde sağa sola ya da dikine yonlendiremiyoruz. Dikine ara pası atamıyoruz. Üçgen kuramıyoruz. Ayağa oynama becerimiz zayıf. Ben bunları görürken hoca neden görüp ona göre önlem almıyor. Kondisyon yerlerde.

Rakip takımın oyuncuları sırtı dönük üçgen kurduğu zaman bizim hiçbir plan işlemiyor. Biz neden bunu yapamıyoruz. Misal osimhen hava topunu sırtı dönük bizden tarafa servis yapıp sara ya da mertens oyunu seri bir şekilde sağa sola ya da dikine yonlendiremiyoruz. Dikine ara pası atamıyoruz. Üçgen kuramıyoruz. Ayağa oynama becerimiz zayıf. Ben bunları görürken hoca neden görüp ona göre önlem almıyor. Kondisyon yerlerde.
hoca dediğin kişinin kafasında böyle bir varyasyon yok çünkü.
tek bildiği şey oyun kurulabilirse kurulur
kurulamazsa stoperler ileri şişirir bam güm takım ileriye doğru koşar biri kapar veya topu tutarsa atak başlar
başlamazsa pres yapılır pres başarılı olursa atak olur olmazsa karşı atak olur
karşı atak kesilebilirse rakip düzensiz olur kontra atak olur
rakip bunu da keserse karşı kontra atak olur falan filan...

okan ball

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt