Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok çok başarılı avrupa rezaletlerine bu gece bu sene için son verdi...

Fb maçında puan kaybedip hala takımın başında durursa ben de seneye kadar taraftarlığı bırakıyorum yeter artık yoruldum halim kalmadı.Anasını satayım ben bile guardiola oldum evden her dediğim çıkıyor , her şey gözüküyor bir tek bu adam göremiyor ya böyle bir şey olur mu ? Hocadan daha iyi biliyoruz her şeyi ki ben değil sadece burda yazan kişilerin %90'ının falan her dediği çıkıyor sadece ben değil bu forum tarihinde ilk defa bu kadar her şeyi bilen insan kendisi sayesinde burda

Ya zaten bunların topçuları da öyle iyi değil

Çoğu fahiş bedele gidip gittiği yerde sıçıyor

Tamamen sistem takımı hepsi, çoğu da iyi bu konuda
Aynen kolektif oyun anlayislari iyi zaten oyunculari bireysel olarak ele aldigimizda oyle ahim sahim ucan oyuncular degil. Ama adamlarin alt yapidan beri gelen bir oyun anlayislari var ve herkes ne yapacagini biliyor sahada.

Okan hocayı çok seviyorum.bizlere güzel zamanlar yaşatmıştır.camianın dinamiklerini ve futbol iklimini bildiğinden yeri geliyor kulübün haklarını da savunuyor.
Ancak kendisine fatih terime verilmeyen bütçeler verilmesine rağmen özellikle Avrupada çuvallamıştır.
Beni artık rizeyi,kayseriyi yenmek kesmiyor onu geçtim feneri yenmek bile tatmin etmiyor.
Ben artık Avrupada ses getiren,başarılı olan,belli bir sistem ve oyun anlayışını sunan bir takım görmek istiyorum.
Bu anlayışla devam edeceksek hiç birbirimizi yormadan sene sonu güzel bir şekilde vedalaşalım.
Bu oyun ve skorları kabul etmek veya hazmetmek gerçekten kolay değil.Büyük bir hayal kırıklığı yaşattın

Okan hocayı yıpratmaya gerek yok kendisinin bir Avrupa oyunu yok ve öğrenmeyede pek niyeti yok. Bunu bilerek Galatasaray idarecileri bir yol çizecek, aynı sezonu baştan simülasyon şeklinde 20 defa oynasak dahi maksimum son 16 görürüz.

Lakin domestic için dünya üzerinde rakibi yok, ligde son 50 maçın herhalde 45'ini kazandı.

Bunu bir teraziye koyup değerlendirmek ve tercih yapmak idarecilere düşüyor.

Transfer transfer artık gerçekten şu sirkülasyondan midem bulanıyor. Inşaa edilen veya edilmeye çalışılan hiçbir şey yok.

bu kadar galeyana niye gelindi onu anlamadım. ilk maçtan belliydi elendiğimiz, avrupa'da kötü performans gösterdiği zaten tasdiklendi. ne yapsın bugün istifa mı etsin? fener maçının neticesine göre hesap sorulur veya aferin denilir. seneye için de ona göre ya başka hoca düşünülür ya da doğru düzgün yardımcılar getirilir.

Ya zaten bunların topçuları da öyle iyi değil

Çoğu fahiş bedele gidip gittiği yerde sıçıyor

Tamamen sistem takımı hepsi, çoğu da iyi bu konuda
Az alkmaar'daki oyuncular bizde olsa az alkmaar'dan 3 sezon önce aldığımız midjö performansı alırız. Az alkmaar'ın hücuma çıkıştaki oyununun yarısı oynasak, şu para ve taraftar desteği ile neler yaparız neler..

Derbide bir hata yapma diyeceğim ama bin hata yapacak yine. Osimhen falan kurtarırsa kurtaracak. Yoksa bu adam bir kez daha bizi rezil edecek. Geçen sene İfb maçında belli etti kendini. Jk’ye yağ çekip 5 yediği akşam kovulmalıydı. Şimdi şl’de olur, düzgün transferler yapmış olurduk. Ligi döve döve alırdık zaten. Lig sonucu ne olursa olsun, sezon sonu istifa çağrısı unutulmamalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt