Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.975
- 36.458
- 2.773
knk 2 yıl secilen yonetimlerin tekrar secilebilmeleri icin yerel ligde mutlaka basari kazanmalari lazim.
Biliyorsun Galatasarayda ikincilik basari degildir. Boyle bakan buyuk bi taraftar grubu da var. Beylik laflar kuranlardan bahsediyorum, tarih sampiyonlari yazar bla bla bla.
vaziyet boyle olunca her gelen yonetim ligi bilen hocaya gitti. Kimse sistem kurayım, bunu yapacak hoca getireyim ekibini kurayim topuna girmedi. Bu yuzden her gelen terime gitti, herif her seyden önce ligi avucunun ici gibi biliyor. Kimse sistem kuracak ekip mevzusuna girmez, bunu 1 yıl dener, basari gelmezse ikinci sezona o hocayla baslamaz baslatmaz camia. Herkes vurur. Biz cok buyuguz, her sene sampiyon olmaliyiz kafasi izin vermiyor bu ortami kurmaya.
Okan Buruk mevzusuna gelelim, bu sezon sampiyon olsun veya olmasin, hoca gonderilirse ileride yine gelecek. Eger gorusmezsek bu soylediklerimi hatirla. Okan ozellikle bu sezon sampiyonlugu alirsa (lig ozelinde) Terim muamelesi gorur. Ve ileride gelecek yonetimlerinde ligi bilen hoca profili olarak ilk gidecekleri isim olur.
Sistem kuracak ekibiyle gelecek istedigi oyuncuyu aldirabilecek bir teknik kadro hayali bu topraklarda bu kafada yonetimler oldugu surece imkansiz. Bazı cicekler bazı topraklarda olmuyor.
Erden bence bunu gordugu icin hocayı tercih ettikten sonra cevresini yabanci iyi yardimcilarla doldurmak istedi. Bu dogru bi yol olabilir. Hatta tek dogru yol. Ekibini guclendirmek.
Simdilik bu topraklarda acacak cicek bence bu.
Toprak degismeden olmaz :d
okan gelmeden önce de diyordum ki bu topraklarda yabancı hoca çiçeği açar
ihtiyaç olan toprak da değil bir tane taşaklı bahçıvan yani başkan
galatasarayın adam gibi hoca getirip arkasında duracak dirayeti olan tek başkanı 20 yıldır bir tek aysal vardı karakter olarak o da bok etti kulübü kaçtı
ha okan yerlilerden olabilir mi dedirten tek adamdı bana ama bu seneki avrupa macerası artık bunu tamamen aldı götürdü benden
ama dediğin gibi başkan yokken yabancı hoca ya çok büyük isim olacak ya da mucize şekilde yine 90-100 puanı yakalayacak
şu 3 sezondan sonra averajla şampiyonluk kaybetse yabancı ismi büyük değilse harcanır