Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer bu sene de şampiyon olursak seneye devasa bi düşüş olur. Aynı antrenmanlar aynı kondisyonerler. Keşke avrupadaki takımlar gibi güzelce ayrilabilsek hocayla.

Şu an forumda deniz zorlunun olduğunu düşünsenize
1652039390067.webp

Sayıların gerçekliği rizesporu yendim kasımpaşayı yendim hatayı yendim kayseriyi yendim ne gerçeklik ama bak gerçekler avrupada gün yüzüne çıkıyor 21 yaşındaki gençler sana futbol dersi verdi sen git kendi gerçeklerinle rizeyi hatayı yen

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bosa debelenme
Sonuc olarak yazdigim 3 seyde dogru

Şampiyon olduğumuz taktirde yolların ayrılması %0.01 bile olmaz fakat kaldığı taktirde yabancı kondisyoner, yabancı antrenörleri yanına alıp bir değişim yapmazsa seneye 0-2 yenik başlıyor oluruz.

İlk şampiyonluk sonrası FFP cezası yedik, birinde santraforsuz girdik ŞLye diğerinde ise PSG ve Real geldi, ikisi de çok iyilerdi. Pandemide adam alamadın tek maç deplasman Rangers maçı diye playoff koydular elendin.

Biraz para harcanan ilk sezonda direkt 16ya kaldı, hikayeleri iyi hatırlamak lazım.

Okan iki sezondur tarihn en yüksek maaş ve bonservis bütçeleriyle yarışıyor ve elendiğimiz takımlar bizim 5de 10da birimiz falan.

Kimse ŞLde çeyrek final beklemedi, Uefada 2 tur geçse yeterdi yani.

Ne şartlar ne de rakipler aynı değil kısacası.
Okan Buruk için Avrupa fecaat durumda elle tutulur yanı yok ama benim hatırladığım kadarıyla Terim döneminde gruplarda gayet başarısız olduğumuz. Şu an bakmaya üşeniyorum ama ben Benfica ve Anderlet maçları hatırlıyorum ne zamandı bilmiyorum kötüydük.

Okan Buruk'a verilen kadrolar ve harcanan paraya zaten diyecek söz yok bu konfor alanı hiçbir teknik adama verilmedi şu ana kadar yerli veya yabancı. Hoca Avrupada başarısız değil inanılmaz, fecaat şekilde başarısız bun kabul etmeyen yok. Ama lig için aynı kanaatte değilim şu ana kadar. Ama tahminim bu sen onu da verecek inşallah vermez.

Şampiyon olduğumuz taktirde yolların ayrılması %0.01 bile olmaz fakat kaldığı taktirde yabancı kondisyoner, yabancı antrenörleri yanına alıp bir değişim yapmazsa seneye 0-2 yenik başlıyor oluruz.
Bunlar Ft içinde soylendi ve söylenen şeylerdi reis ama değisen bir sey olmadı.

Senin için yazmıyorum yanlış anlama hocam da Terim de son dönemde o yıl hariç çok felaketti Avrupada. Şampiyonlar liginde hep yokları oynadık gelenden gidenden tokat yedik. Son yıl artık Terim "defanstan pasla çıkma" hastalığından 3 sene sonunda vazgeçti, kadroya ve Avrupaya göre bir oyun planı yaptı öyle başarılı oldu.

Aslında benim de Okan Buruk tan beklediğim tam olarak böyle bir dönüşümdü en azından bu turda. Ama yapmadı ve yapmayacak da. Bu oyunla günlük Tothenham maçı gibi geçici skorlar alırsın devamı gelmez. Hocanın Avrupada bu oyun planıyla başarılı olma şansı maalesef yok.
O takımın biraz başarılı olmasının sebebi de avrupada dinamizm denilen şeyin iş yapması.
Ondan önce nzonzi, lemina, seri gibi takımlar kurulmuştu. İcardi içimizden geçiyordu.

Eleştirileri sonuna kadar hakediyor, istifa istenmesini bile anlarım ki sezon sonu ne olursa olsun yollar ayrılmalı.

Fakat anlamsız ve çirkin olan şey GS taraftarının editler yaparak hocayı şaklaban gibi göstermesi, yok ayakkabı, yok yüzü, yok boyu, yok ismi ile dalga geçmesi falan gerçekten rezillik.

Rakip bu kadar uğraşmıyor.

Okan Buruk için Avrupa fecaat durumda elle tutulur yanı yok ama benim hatırladığım kadarıyla Terim döneminde gruplarda gayet başarısız olduğumuz. Şu an bakmaya üşeniyorum ama ben Benfica ve Anderlet maçları hatırlıyorum ne zamandı bilmiyorum kötüydük.

Okan Buruk'a verilen kadrolar ve harcanan paraya zaten diyecek söz yok bu konfor alanı hiçbir teknik adama verilmedi şu ana kadar yerli veya yabancı. Hoca Avrupada başarısız değil inanılmaz, fecaat şekilde başarısız bun kabul etmeyen yok. Ama lig için aynı kanaatte değilim şu ana kadar. Ama tahminim bu sen onu da verecek inşallah vermez.
Club Brugge, Falcao sakatlanınca Adem Büyükle çıkıp son saniye gol yediğin için elendiğin takım, onca sakata rağmen eliyordun yani. Başarısız dediğin diğer rakipler de 1 milyarlık PSG ve Real.

O dönemki Benfica bizden iyi takımdı, Gedson Florentino orta sahası, Felix 10 no, Dias stoper vs

Başarılı demem ama başarısız da demem, Terim geldikten sonra bir ton sorunla uğraştı son döneminde özellikle transfer konusunda bedava adam aldık yıllarca.

Club Brugge, Falcao sakatlanınca Adem Büyükle çıkıp son saniye gol yediğin için elendiğin takım, onca sakata rağmen eliyordun yani. Başarısız dediğin diğer rakipler de 1 milyarlık PSG ve Real.

O dönemki Benfica bizden iyi takımdı, Gedson Florentino orta sahası, Felix 10 no, Dias stoper vs

Başarılı demem ama başarısız da demem, Terim geldikten sonra bir ton sorunla uğraştı son döneminde özellikle transfer konusunda bedava adam aldık yıllarca.

Galatasarayın o zaman ki kadro değeri şuanki maaş değerine yakındır dip not olarak ekliyim sana destek için

Sen bunlarla yetiniyorsan boşuna bu takımı tutma

Yine bos bir laf
Avrupa fatihiyiz yhaaa nasil olur nasil nasil nasil??
Gercekler: Tarihinde 3-4 tane basarin var avrupada geri kalan dönemler ayni bu sene gibi gecmis hep
Kime anlatiyorum ama ben? Hayal ve rüyalar dünyasinda basarilar sana

Geçen yazdım yerden yere vurulan iki transferinin maliyeti
Cicaldau 6.5m Euro 1.1m maaş
Morutan 4.5m Euro 600k maaş

Okanin saysak en az 10tane bu ayarda transferi var. Gerceklegimizi kaybettik ligde bir şekilde başarı geliyor diye.

kovulursa taraftara sallayacaktır büyük ihtimal. o kadar puan rekoru kırdım 2 defa şampiyon oldum yaranamadım bunlara diye.

fenerle dalga geçiyorduk avrupa'da atçılarla sonlardalar diye. fb'yi yeneriz inşallah ama bunlar ne olursa olsun konferans kupası bu sezon uefa derken bizden daha iyi konumda bitiriyorlar. avrupa konusunda vizyon olarak fenerin arkasına düşmek kabul edilemez. yönetim yönetim olsa derbi sonrası isterse 6-0 yensin hocaya avrupa'nın hesabını sormalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt