Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu adamı babasını savunur gibi savunan tipler vardı. 3 ay once yazdıgımda ustume üşüştülerdi. Alın eserinizle gurur duyun.
Bu kadar hatalarından ders almaz aynı şeyleri defalarca yapan birini gormedim. Ne oynadıgı ne oynattıgı belirsiz. Haram olsun
Yav bunu savunan galatasaraylı olamaz.

Ya akrabasıdır ya da bedava bilet falan bulmak için yalıyorlardır bunu. Aksi halde imkanı yok saf Galatasaray taraftarı savunsun

aylardır her maçta yüzünden gerginlik saçılıyordu
artık rahata erer hocamız
takım sezonu puan farkıyla geride kapatacak.

Şuraya küfür yazmamak için kendimi zor tutuyorum.

Bu saatten sonra yapamaz ama takımı namağlup şampiyon bile yapsa bir dakika bile kalmamalı!

İnsanın zoruna giden hicbirsey olmamış gibi davranacak bir vasat hoca başımizda.

Ya şimdi ya hiç yoksa şampiyonluk yüzde 80 gidecek kovulmali

gerçekten ben bilinçli olarak takımı sabote ettiğini düşünüyorum..277 milyonluk takım bu futbolu oynayamaz...Gerçek GS lı hasan şaşa ve ümit davala hemen göreve başlamalı...bu da intere mi gider bjk ye mi onun sorunu...

Her değişiklikte takımı çorba ediyor kimin nerede oynadığı belli değil. Kerem ve Kaan aşkı da cabası cidden yeter artık.

Aylardır şampiyonluk bağıra bağırıa gidiyor
Şampiyonluğu tıpkı 24 sene evvelki gibi fbye satıyor acun abeysine

Totnım maçından beri bir bok oynatmadı çalıştırmadı takıma
Küstürdüğü kovdduğı nelsonun yerine cuesta denen herifi aldık
Bugünde o cuesta için leminayı oyundan çıkardı
İstemediği leminayı

Bu arada yalamaların olacak deyyuslara o istemediğin lemina ve çok istediğin cuesta yanlamasına girsin
Taraftar ve yönetim henüz uyanamadı bu olaya. Taraftar biraz uyandı ama yönetim hala uykuda.

Puan farkı 8'di.. ince ince işledi acun abisi için.. Önce 6'ya indirdi farkı. Sonra içerde kazanda şampiyonluğu ilan edecek fb maçını kazanmak İS-TE-ME-Dİ!

Bugünde takım tüm oyunun kontrolünü eline almışken Lemina'yı çıkarıp Cuesta'yı oyuna aldı. Oyuna aldığı cuesta penaltı yaptırdı ve puan farkını 4'e düşürdü.. Bakın şu değişikliği mourinho bile yapmaz. Utanır..

Ama bizim ki yavaş yavaş sakin sakin yapıyor çaktırmadan.. 8 puan olan farkı 4'e düşürdü sakin sakin relax... Daha bu takım tüpraş'a, samsun'a ve trabzona gidecek..

Acun abisi tebrik ediyordur şimdi kendisini.

Yav bunu savunan galatasaraylı olamaz.

Ya akrabasıdır ya da bedava bilet falan bulmak için yalıyorlardır bunu. Aksi halde imkanı yok saf Galatasaray’ı taraftarı savunsun

Maglubiyetler sonrası yazması kolay. O ust uste kazandıgımız zaman yazmıstım bundan olmaz diye. Akbaba gibi sarmıslardı etrafımı.

Totenham macından bu yana 1 tane iyi oyun var mı? 1 tane goze hos gelen bi sey var mı?

Neymiş okan 10 yıl hocamız olacakmıs. Okan cok iyiymiş. Futbol cahili adamlar daha kulubun kulturunu bilmiyor. Bu camiada basarısızlık cezasız kalmaz. Diğer muptezellerden ayıran fark bu bizi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt