Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acil kampa girmeli takım Acil.

Ama bu 2 gün izin vermiştir.

sene sonuna kadar sabredilmeli sonra gönderilmesi lazim diyordum ama artik kaldigi her dakika zarar

yarin degil hemen simdi postalanmasi lazim

Abi daha önce sözde hoca diye güncellemiştiniz kimdi hatırlamıyorum da. Yapın yine içimiz yüzde 1 filan soğur belki.
Torrente çaycı diyorlardı lan o adam o kadroyla tiki taka yaptırıyordu. Bunun ben 3 pas yaptırdığını gormedim

Lemina defonu ortaya çıkardı işte takım antrenman yapmıyor sayın Hocam. Sille tokat gönderilmeden kendin devreden çık artık herkesi çok gerdin.

Torreira Lemina Sara denen kabız orta sahayı siz istemediniz mi oğlum? Şimdi neyine Okan Buruk suçlu oldu? Suçlu her boka salça olan sizsiniz. Morata gelince çift forvete döneceğiz 11 de 11 yapıp Şampiyon olacağız inşallah. SONUNA KADAR OKAN BURUK SONUNA KADAR !
b8x7ok.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera - Sanchez Lemina Abdülkerim - Frankowski Torreira Sara Eren - Mertens/Yunus - Osimhen Morata

Muslera - Frankowski Sanchez Abdülkerim Eren - Lemina Torreira G.Sara - Mertens/Yunus - Osimhen Morata

Halen Şampiyonluk inancın varsa bunlardan birini oynatmak zorundasın.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlginç olan ölü bir icardi sayesinde 2 yıl şampiyon olabilmen. O gidince mantara bağladın, çözüm de üretemiyorsun

İstifa ederse belki bir şansımız olabilir

1 ümit Morata dönünce saha içi liderliği alıp en azından sahada laubali takılan topçulara ayar verebilir
Hocaya ayarı kim verecek? Savunmayın abi artık hocayı. Yani şansla öne geçtiğimiz maçta cuestayi solbeke alıp lemina yi çıkarıp üzerine cuestanin amatörce penaltı yaptırmasınin nesini savunuyorsunuz.

Bu maçı bir şekilde kitlemeyi bileceksin. Böyle takımın kimyasını bozarak değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt