Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç bir etkenliğin yok kendi bilgin zaten zayıftı kötü gidince herşey ortaya çıktı, teknik taktik zayıflığın futbolcu idare etmede ve ikili ilişkiler kadar kötü ve negatif. Son 2-3 aydır psikolojinde bozuldu acilen sağlığın ve bizlerin sağlığı açısından istifa et ve ilerde bir daha birleşiriz. Fakat ara vermenin zamanı geldi yıprandı herkes.

Toreira veya sara'yı çıkarıp mertens'i alacaktı tek yapması gereken degisiklikti herif gitti Cuesta,kaani aldı lemina'yi çıkardı. Burak Yılmaz bile bunu yapmazdı.

Bu adamı göndermezseniz şampiyonluk gitti ben diyim. Maalesef bir yol olmaz belli yani. Erden Timur'a teşekkür et ve istifa et en iyisi bu.

Ağır yazmak istemiyorum sonuçta futbol yani ölüm kalım meselesi değil hayatta daha önemli şeyler var. Ama gitmek gerekiyosa kişinin bunu kendi yapması lazım bazen zarar vermemek için

Hadise ile mevzu gerçekse o günden beri hocalığı unuttu.

Torrente çaycı diyorlardı lan o adam o kadroyla tiki taka yaptırıyordu. Bunun ben 3 pas yaptırdığını gormedim
Millet Torrentle dalga geciyordu ama bence denildigi kadar da kotu degildi. PvA’yi baya guzel kullaniyordu Kerem’le. Fener macinda takim baya kotu oynamisti. Ondan bileti kesildi bence. O mac haric cok da kotu oynamamistik yenilgiler almamiza ragmen. Malesef Turkiye’de Galatasaray Fener maclarinin sonucuna gore kelle gidiyor. Boyle de sacma bir kriter var.

Şuan tek avuntusu haftaya yine deplasmanda. İyi ki iç sahada değiliz diyordur.

Artık kimseyi uyutamayacaklarını anladılar

Korku dağları sardı

En son can havliyle saf ama temiz olan renktaşlarımıza oynayıp onları manipüle ettiler kenetlenelim aman eleştirmeyin diye, onlarda kanıp "aynen düşmanlara karşı bir olmalıyız" diye düşünüp bunların peşinden gitti

Dinletemedim

Ulan allahın enayisi eleştirilmemek için seni manipüle ediyolar

Dedim, ama dinletemedim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt