Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu takımı toparlayacak olan sensin. Alanya-Antalya maçlarını al milli araya güzel girelim lütfen

Bu hayatın bir çok yerlnde böyledir. Tedavi için önce hastalığı kabul etmek gerekir, hatalardan dönmek için önce hataların olduğunu kabul etmen gerekir.

Adam yanlış bir şey yaptığını düşünmüyor, görmüyor ki takımı düzeltsin. Yemin ederim evde bize sövüyordur şuan. Doğru olan bi kendisi beyefendinin herkes aptal okan akıllı.

Bu hayatın bir çok yerlnde böyledir. Tedavi için önce hastalığı kabul etmek gerekir, hatalardan dönmek için önce hataların olduğunu kabul etmen gerekir.

Adam yanlış bir şey yaptığını düşünmüyor, görmüyor ki takımı düzeltsin. Yemin ederim evde bize sövüyordur şuan. Doğru olan bi kendisi beyefendinin herkes aptal okan akıllı.
Hamza da böyleydi sonra kariyeri ne oldu. Okan, hamza volume 2 olma yolunda tam gaz.

kıymetli ahbabım @Temmuz Kayalar ile birlikte Mayıslar bizimdir diyerek bayrakları şimdiden bilemeye başladık

Hamza da böyleydi sonra kariyeri ne oldu. Okan, hamza volume 2 olma yolunda tam gaz.
Hamzanın burnu kaf dağında değildi ama hocamızı havalimanında gördüm gönderildikten sonra takımda kötü durumdaydı. Ya hocam neden gittiniz takım berbat falan dedim. Ben gitmedim ki kardeşim kovdular beni dedi.

Oyunumuz Sanchez in şişirdiği, Abdülkerim in dribling ile çıktığı, zorda kalınca Muslera ya geri pas atılıp, Muslera nın da şişirdiği, ver kaçın olmadığı, oyuncuların birbirine çok uzak oynadığı garip bir sistem. Bu sistemde Maradona gelse, Maldonado olur.

Oyuncu değişiklikleri ile alenen dalga geçiyor. Yaptığı saçma sapan hamlelerle ne idüğü belirsiz adamları yalan yanlış mevkilere atıp gol yemeye doymuyor. 22 Aralık'tan beri bir tane rahat galibiyetin yok.

bu hala kovulmadi mi

ulan illa sampiyonlugu mu verelim

solskjaer bile bitik bjkyi ayaga kaldirdi, hic bir sey icin gec degil

derhal aksiyon alinip bu bjkliyi sutlamak lazim derhal
türkiye de sistem kurmak vb çok zaman alır sabır lazım gibi algı var, Y.boys hocası mesela hazıran ayında gelmişti takımın başına,takır takır oynadılar,solskajer örneği var, dünyada yüzlerce binlerce örneği vardır, o bir şehir efsanesi,bal gibi de doğru oynatmayı bilen, iyi bir oyun planı olan hoca direkt etki ediyor,sabretmeye gerek yok aslında

Şikecilerin oluşturduğu baskı altında ezildiğini düşünüyorum o yüzden sağlıklı kararalar alamıyor.

Damardan demir takviyesi bile paklamaz bunu

Bizi bırakıp gideceği kalitede bir Avrupa takımı da kendisini asla istemez

Bir şampiyonluk kaybetmeden gitmeyecek yani

O da bu sezon Fb'ye kaybedilmemeli. Belki seneye Ts yahut Bjk iyi durumda olur

O zaman gönül rahatlığıyla sportif anlamda iflas edip kendisinden kurtulabiliriz

Avrupa listesine lemina değil cuesta yazarlar eleniriz
Lig maçında lemina'yı çıkarıp cuesta oyuna alırlar puan kaybederiz.
Hayırdır, cuesta kazığınızı aklama peşine mi düştünüz. Öyleyse bir yerinizde patladı ikisinde de iş bilmezler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt