Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hamza da böyleydi sonra kariyeri ne oldu. Okan, hamza volume 2 olma yolunda tam gaz.Bu hayatın bir çok yerlnde böyledir. Tedavi için önce hastalığı kabul etmek gerekir, hatalardan dönmek için önce hataların olduğunu kabul etmen gerekir.
Adam yanlış bir şey yaptığını düşünmüyor, görmüyor ki takımı düzeltsin. Yemin ederim evde bize sövüyordur şuan. Doğru olan bi kendisi beyefendinin herkes aptal okan akıllı.
Bu takımı toparlayacak olan sensin. Alanya-Antalya maçlarını al milli araya güzel girelim lütfen
Hamzanın burnu kaf dağında değildi ama hocamızı havalimanında gördüm gönderildikten sonra takımda kötü durumdaydı. Ya hocam neden gittiniz takım berbat falan dedim. Ben gitmedim ki kardeşim kovdular beni dedi.Hamza da böyleydi sonra kariyeri ne oldu. Okan, hamza volume 2 olma yolunda tam gaz.
türkiye de sistem kurmak vb çok zaman alır sabır lazım gibi algı var, Y.boys hocası mesela hazıran ayında gelmişti takımın başına,takır takır oynadılar,solskajer örneği var, dünyada yüzlerce binlerce örneği vardır, o bir şehir efsanesi,bal gibi de doğru oynatmayı bilen, iyi bir oyun planı olan hoca direkt etki ediyor,sabretmeye gerek yok aslındabu hala kovulmadi mi
ulan illa sampiyonlugu mu verelim
solskjaer bile bitik bjkyi ayaga kaldirdi, hic bir sey icin gec degil
derhal aksiyon alinip bu bjkliyi sutlamak lazim derhal