Neymiş efendim? 2 yıl üst üste şampiyon yapmış.. Yahu arkadaş sadece Galatasaray formasını santraya koysan zaten %50 ihtimalle şampiyon açarsın sezonu.. Şampiyon olma ihtimali olan topu topu 3-4 takım var zaten.. Onların da 2 si ortada yok. Geçen sene berabere kaldığında şampiyonluğu ilan edeceğin maçta, evinde yenildin.. Kaleye isabetli şutun yok. Sanki 30 yıl aradan sonra Liverpool u şampiyon yapmış Klopp anasını satayım..
Adamda kadro mühendisliği diye bir şey yok.. Takımı tek başına sırtlayan adamın sene başında piyangodan çıkan kiralık bir futbolcu olması tam bir trajedi değil mi? Osimhen piyangosu çıkmasaydı şu an ne yapıyorduk kulüp olarak? Son 2 - 3 maçtır takıma en çok katkıyı verenlerden biri olan Lemina nın taraftar zoru ile alınması daha büyük trajedi değil mi?
Bir diğer mesele.. İstatistikleri seven bir arkadaş takımımızın şu an ki kanat oyuncularının bu sezon ki gol ve asist sayılarını bizimle paylaşabilir mi? O kadar basiretsiz ki takımın asist yükünü çeken adamı taraftar sahada görmek istemiyor.. Çünkü adam 38 yaşında.. Yerine koyacak, ikame edecek adam yok..
Fırsat transferi zihniyeti ile takımın eksikliklerini tamamlamaya kalkmak kendini akıllı, milleti enayi sanmak andavallık değil midir? 1 ay boyunca alındı alınıyor denilen Skriniar nerede şimdi? Yerine fırsat transferi zihniyeti ile aldığınız adam kim? Kaç para verildi? Daha geçen sezon başında takıma dahil edilen Zaha, Ziyech, Tete, Angelino gibi isimler neredeler şu an?
Adamda oyun okuma, maçın gidişatına göre skoru tutma gibi en temel teknik direktörlük vasıflarından biri yok.. Öne geçilen ve berabere bitirilen maç sayısı kaç? Neden sözüm ona son 2 yılın şampiyonu öne geçtiği maçları kazanmakta sıkıntı yaşıyor? Hakkını yemeyelim şimdi dün Kaan ve Cuesta ile skoru tutmaya çalıştı

Lemina - Cuesta değişikliğini gördüğünüzde neler hissettiniz?
Ez cümle takım da, başındaki teknik direktör olacak adam da bitik vaziyette.. Yönetim yönetim olsa, olağanüstü hal ilan eder, hesap sorar, bir şeyleri değiştirmeye, kötü gidişatı durdurmaya çalışır.. Ancak ne yazık ki buradan toparlanmamız zor görünüyor..